Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in kelder behandelen:

Vocht in kelder behandelen

Ik woon in een klein appartementsgebouw. Af en toe hebben we last van vocht in de kelder. Meer bepaald lijkt er een probleem te zijn met de muur van de beerput die vochtig aanvoelt. Graag hadden we dit laten nakijken wat de mogelijke oorzaak en oplossing kan zijn.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Borgerhout (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in kelder behandelen uit heel België:

Gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren

We willen een gelijkvloers met veranda en achterbouw renoveren. Er kan wat vocht in de muren zijn getrokken omdat het dak verouderd is, dus ik twijfel tussen renoveren en gewoon alles platsmijten. Totale oppervlakte van de bijbouw is 97 m². Werken die moeten gebeuren: - Electriciteit vernieuwen. - Chape vernieuwen. - Groene muur in living naar veranda uitbreken. Dit is een steunmuur. - Veranda vernieuwen met aansluitend de achterbouw. - Dak van achterbouw vervangen. Nu is dat deels golfplaten, maar ik weet nog niet wat ik in de plaats wil. - Muren in achterbouw bewerken. - Stroom en watervoorziening in achterbouw vernieuwen. - Van wasplaats badkamer maken. - Gas- en electriciteitsmeter naar kelder verplaatsen. - Raam in living vlakbij opening naar veranda groter maken tot aan de grond. - Vloerverwarming leggen op gelijkvloers en airco op verdieping. - Buitenmuur isoleren.

Muurvochtanalyse uitvoeren

Muur toont vocht van bovenkant gelijkvloers tot onderkant 2e verdiep, allemaal zelfde strook 2m breed. Gevel hoek en of terras kan oorzaak zijn. Kelder muur eronder ook vochtig. Graag analyse naar bron vocht.

Herstellen afvoerbuis

Vocht in kelder door 99% zeker van lek afvoerpijp. Opgespoord door rook erin te blazen. Afvoerpijp langs het huis.

Verschillende klussen in kelder uitvoeren

Gyproc plaatsen in kelderruimte + vloeren, en deze kelder wasmachine aansluiten op waterleiding en riolering, aansluiten wasdroger. Buitenmuur die vocht doorlaat waterdicht maken, bezetten en schilderen.

Herstellen vochtschade in kelder

Door foutief geplaatste digitale watermeter een waterlek van 15 kubieke meter water. Vocht en schimmelvorming; voornamelijk in kelder. Graag aanpak van vochtschade. Mogelijks herbepleisteren en dergelijke.

Vocht in de kelder behandelen

Door lek bij buren vochtige muur in kelder. Men moet de muur tegen vocht behandelen en herstellen.

Vocht in de kelder verhelpen

Vochtplekken in de kelder van onze residentie en onze inkomhal. 1 muur in kelder + 1 muur in inkomhal. traphallen 2 kleine plekjes.

Vocht in kelder aanpakken

Wij hebben plannen om onze kelder te laten renoveren maar er zijn serieus wat mankementen waaronder vocht etc.. We zouden de kelder graag leefbaar maken en willen zeker zijn dat het gezond is. Wij vroegen ons af of u eens vrijblijvend zou willen langskomen om een offerte op te maken zodat we weten waar we aan toe zijn. Oppervlakte : 3 op 4 m .