Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor balkon waterdicht maken:

Balkon waterdicht maken

Doorsijpelend vocht. Balkon moet waterdicht gemaakt worden en ook de gevel aan de tuinkant . Zorgt voor schimmelvorming aan de binnenkant .
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor balkon waterdicht maken uit heel België:

Volledige renovatie aan voorgevel

Graag een polyvalente vakman daar het voor verschillende zaken is. Voorgevel type balkon met afgeronde zijkanten en gietijzeren balustrade - (voornamelijk ronde zijkanten) stenen vervangen, terug voegen, betonrot aan gevel, schilderen etc. Gevel is 6m op 4m - twee verdiepingen en twee grote raamelementen. Afhankelijk van voorstel: ook achtergevel - beneden kleurencrepi en 1 ste verdieping opnieuw opvoegen en waterdicht coaten (enkel foto achtergevel).

Balkon waterdicht maken

Doorsijpelend vocht. Balkon moet waterdicht gemaakt worden en ook de gevel aan de tuinkant . Zorgt voor schimmelvorming aan de binnenkant . Bekijken bedekking / betegeling.

Balkon renoveren en betonrot herstellen

Herstel van betonrot aan het plafond van balkon tussen gelijkvloers en eerste verdieping. Men moet het balkon ook waterdicht maken en opnieuw tegelen.

Balkon renoveren

De terrasvloer van ongeveer 24m² moet gerenoveerd worden en de balustrade vervangen; Nu is het een dakterras, roofing met dalls. Opvoegen waterdicht maken en nieuwe balustrade ( alu)

Waterdicht maken van balkon

Wij wonen op het 8ste verdiep en hebben een balkon van +/- 150 x 700cm.Onze onderbuur zijn muur vertoont vochtvlekken, dus vermoeden wij dat er ergens een "lek" is. enige oplossing daarvoor is veronderstellen wez, coating van het bestaande balkon Balkon : met tegels

Waterdicht maken van een balkon

Het gaat om een balkon-terras op de eerste verdieping van een appartementsgebouw. Het appartement wordt verhuurd. Ik ben eigenaar. De afmetingen zijn ongeveer 6 m x 1 m.

Balkon renoveren aan een bel-étage + betonrot herstellen

Betreft balkon aan een bel-etage woning. De balkon bevind zich aan voorkant van het huis : oppervlakte ongeveer 6 m x 0. 6 m. Niveau eerste verdiep, gemakkelijk te bereiken en te werken via oprit. De uit te voeren werken omvatten het uitbreken van de oude tegels en waterdicht maken van het terras + nieuwe tegels plaatsen+ herstellen van betonrot aan de onderkant - voorkant+aanbrengen crepie, en uitbreken van de bestaande balustrade , er moet geen nieuwe balustrade geplaatst worden.

Balkon waterdicht maken en bezetten met nieuwe tegels

De voegen en tegeltjes liggen los op ons balkon. Er ligt namelijk niks onder om het water tegen te houden. Graag hadden we hier iets op gevonden en ook nieuwe tegels op het balkon laten plaatsen. Gaat om een balkon van een 2-3 m².