Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem oplossen:

Vochtprobleem oplossen

Er zijn Met de wateroverlast twee kamers ondergelopen met water. ek. In 1van de twee kamers is het vocht al zichtbaar In de Muur.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem oplossen uit heel België:

Vochtprobleem met huiszwam oplossen

Bij het openbreken van een muur voor renovatie, zien we een soort wortels, plant in de muur zitten. We denken dat dit huiszwam of iets dergelijks iets. Op zoek naar een specialist die dit kan detecteren en de juiste herstelling uitvoeren.

Lek in douche en mogelijks vochtprobleem oplossen

Recent merken we op dat de siliconen afdichting van de douche niet meer optimaal is, en er dus water doorkomt. Nu merken we echter aan de andere kant van de muur een vochtplek, en zou er dus mogelijk een ernstiger probleem zijn, en dus meer nodig zijn dan het simpelweg vervangen van de siliconen afdichting. Ik zoek iemand die in eerste instantie een diagnose kan komen stellen, en afhankelijk van het resultaat het probleem daarna kan oplossen.

Badkamer renoveren en vochtprobleem oplossen

Ik zit met een vocht probleem op de bovenste verdieping van het huis dus 2de verdieping er is door verwaarlozing doorheen de jaren heel wat schade en schimmelvorming . Het gaat over de badkamer vloer + de muren en bad zelf tegels en kraan + douche en over de 2 slaapkamers op 1 is er in het plafond vocht aanwezig en in een andere in de muur en de vloer , het kan zijn dat er nog meer vocht is maar dit is niet zichtbaar . Op de gelijksvloer in de keuken is er ook een vocht probleem geweest waardoor de kast onder de lavabo is beginnen schimmelen en dus versleten is .

Vochtprobleem oplossen

Boven in de slaapkamer, heb ik een vermoedelijk vochtprobleem. Er zijn schimmels rond de ramen en er is een stuk pleister van het plafond naast de zijgevel naar beneden gevallen. Misschien heeft dit met de roofing van de dakgoot te maken.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Na werken in het straat stroomt er enorm veel water binnen in de kelder en dit soms tot wel 15 cm. Vochtplekken op de muur en vochtige muren herstellen en behandelen.

Vochtprobleem oplossen

Vocht in de hoek van slaapkamer na periode veel regen. Extreem muffe geur. Appartement 1e verdieping. Muur grenst aan het terras.

Vochtprobleem aan koepel oplossen

In de badkamer is een koepel boven de douche geplaatst. Door het klein verluchtingsrooster waarschijnlijk te weinig verluchting. Er vallen stukjes isolatie naar beneden en verf komt los. Bij de hevige storm onlangs bleek ook dat het binnenregent op 2 plaatsen.

Vochtprobleem in badkamer oplossen

Ik heb (zeker afgelopen winter) enkele schimmelplekken in de badkamer, vermoedelijk door slechte ventilatie of gebrek aan isolatie van de badkamermuren (en dak).