Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oorzaak schimmelvorming en herstelling muren:

Oorzaak schimmelvorming en herstelling muren

Er is schimmeluitslag op een muur van de keuken. De muur is tevens een buitenmuur, die langs de andere kant onbebouwd is. Graag hadden we een idee wat reparatiekosten zouden inhouden, en wat mogelijke oorzaak kan zijn. De verzekering vraagt een bestek voor uitvoering van de werken. Hoekmuur te behandel: 2 stukken. Bepleistering en vliesbehang en schilderwerk. Oorzaak na te kijken van vochtprobleem.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oorzaak schimmelvorming en herstelling muren uit heel België:

Oorzaak schimmelvorming opsporen

Ik heb schimmelvorming in een aparte wc van mijn appartement (binnenmuren). Ruikt ook muf. Muur voelt droog aan. In de rest van het appartement is er geen visueel probleem. Appartement is van 1937 en is gelegen op de 1ste verdieping (in totaal 3 bouwlagen).

Oorzaak opsporen van schimmelvorming binnen de woning

We hebben in de wintermaanden in de noordoost en noordwest hoeken van ons huis last van schimmelvorming. Het gaat om twee hoeken, elk in een slaapkamer op de eerste verdieping (aan de binnenkant van de woning dus). We vermoeden dat het te maken heeft met condensatie aangezien het gebruik van vochtvreters het probleem enigszins op afstand kan houden. De spouwmuren van ons huis zijn niet geïsoleerd. Vroeger hadden we het probleem ook op de schuine wanden maar dit is verholpen sinds het dak geïsoleerd is. Het gaat telkens over zwarte schimmel.

Oorzaak vochtproblemen zoeken en behandelen

We stellen schimmelvorming en vochtplekken vast op enkele plaatsen in de woning: veluxdakraam, hoek plafond, muur boven plinten, muur berging.

Oorzaak van vochtprobleem opzoeken

Ik ben verhuurder van een appartement en een handelszaak. Het betreft een oud gebouw. Zowel in het handelspand, als in het appartement stellen de huurders schimmelvorming en een zeer muffe geur vast. In de handelszaak zijn de muren wel degelijk aangetast aan de bovenkant van de muren. In het daarboven liggende appartement is het behang van het plafond gevallen. Zijn er twee vochtproblemen of niet? En wat is de oorzaak?

Onafhankelijke vochtexpertise geen herstelling

Wij hebben vorig voorjaar een appartement op het gelijkvloers gekocht, maar kregen in de winter problemen met vocht, vooral in en rond ramen. Op sommige plaatsen is er ook schimmelvorming. Graag zouden we de precieze oorzaak willen kennen, voor we in het wilde weg werken gaan uitvoeren

Vochtprobleem oplossen

We hebben vorige maand onze kelder gerenoveerd naar leefruimtes. Alle muren en plafonds zijn bepleisterd en er is steentapijt gelegd. Op sommige plaatsen zit er reeds een witte aanslag op het steentapijt, wat duidt op een reactie met vocht. Ik vermoed opstijgend vocht in sommige muren maar de grootste oorzaak is de luchtvochtigheid. Er komt nu al (na twee maanden) een grote hoeveelheid schimmelvorming voor op muren en deurstijlen. Ik ontvang graag advies en een offerte van een vochtexpert om het probleem te verhelpen. Ik ben het beste te bereiken via email.

Oorzaak en oplossing schimmelvorming

Wij hebben een aparte garage bij ons huis. Wij hebben die onlangs binnen laten afwerken met gyproc platen. De poort werd vervangen en er werd een nieuwe roofing op het dak gelegd. Nu hebben wij volledig rond de garagepoort enorme schimmel, alsook rond de kleine raampjes aan zij- en achterkant. Volgens de aannemer komt dit door de slagregen, maar ik liet me vertellen dat hij waarschijnlijk geen dampscherm heeft geplaatst. Als leek in het vak, ben ik op zoek naar een nazicht door een afhankelijke vakman. Graag had ik geweten of dit mogelijk is en indien ja, de kostprijs hiervan.Foto's ter beschikking.

Oorzaak zoeken schimmelvorming en oplossen

We hebben schimmelvorming aan een buitenmuur (van de slaapkamer). Na te gaan vanwaar dit komt + oplossing voor te stellen.