Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtproblemen kruipkelder verhelpen:

Vochtproblemen kruipkelder verhelpen

We hebben waterschade in onze kruipkelder die veroorzaakt is door een barts in leiding van de buren. Op eerste zicht is er enkel een stuk muur beschadigd.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Merksem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtproblemen kruipkelder verhelpen uit heel België:

Vochtproblemen in de kelder en kruipkelder oplossen

Vochtproblemen en stank in kelder en kruipkelder verhelpen. Water komt door de muur van kruipkelder, lekt door fundament en stukken plafond van kruipkelder zijn gevallen door roest. 2 gedeeltes: 25 m² + 30 m².

Beton gieten

Achter het huis loopt de kruipkelder door met daarop gewelfsels, en voor een stuk al beton voor een terras. De beton is niet afwaterend waardoor er in de kruipkelder ook vochtproblemen zijn. (Helaas al 20 jaar) Er zou een nieuwe beton op moeten komen die afwatert richting tuin. De oppervlakte is zo'n 32 m².

Oorzaak opstijgend vocht kruipkelder

Verschillende vochtproblemen werden al aangepakt, waaronder waterafvoer schrijnwerk en een verstopping van de waterafvoer. De vochtschade tengevolge van de verstopping is nu denk ik stabiel, maar ik vrees dat ook het feit dat er vaak (of meestal) 1cm water in de kruipkelder staat problemen veroorzaakt (de kruipkelder is 140cm diep, ik vermoed dat het water gewoon grondwater is). Ik zou graag zekerheid hebben of ons vochtprobleem opgelost is, en als dat niet zo is zou ik de oorzaak willen laten wegnemen.

wij hebben vochtproblemen op het ...

wij hebben vochtproblemen op het gelijkvloers, waarschijnlijk omwille van vocht in de kruipkelder.