Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor muur na waterschade herstellen :

Muur na waterschade herstellen

Herstellen van muur na waterschade de muur is ongeveer 3 m². Beetje afkappen en stuccen.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Stabroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur na waterschade herstellen uit heel België:

Herstellen van muren en plafond in slaapkamer na waterschade

Door een vochtprobleem veroorzaakt door mijn bovenburen, zit ik nu met een vochtige muur in mijn slaapkamer. Hierdoor zijn is er schimmel op de muur en zijn 'blazen' op de verf gekomen. De schimmel heb ik met een product behandeld, en de 'blazen' heb ik open gestoken, zodat dit kan luchten en drogen. Uiteraard is er bij het uitdrogen wat kristal op de de plekken waar de 'blazen' zaten gekomen. De muur is 5 m x 2.5 m (ongeveer). Ik denk dat er schilderwerk is, alsook een stukje stukwerk. Alsook de plint is aangetast. Een deel van het plafond moet gestuct en geschilderd worden.

Oorzaak en gevolg van vochtprobleem oplossen

Een binnenmuur die ook de gemeenschappelijke scheidingsmuur is tussen 2 eigendommen (2 buurappartementen) heeft langs mijn kant behoorlijke waterschade geleden die afkomstig is uit de douche langs de buurkant. Langs mijn kant blaast de verf op en komt de bezetting los. Vochtmetingen van eerder dit jaar hebben een vochtgehalte in de muur aangetoond van meer dan 3 maal zo veel als de normale grenswaarden. Mogelijks ontbreken er Kerdidoeken achter de betegeling van de douche bij de buur. Bijgevolg dient eerst de oorzaak van het vochtprobleem opgelost te worden (in de douche van de buur), alvorens het herstel van de geleden waterschade kon beginnen (langs mijn kant van de binnenmuur).

Waterschade verder detecteren en herstellen

Opstijgend vocht in het toilet. Buren hebben achterbouw afgebroken en geen zeil gehangen aan de gemeenschappelijke muur. Graag zowel vocht detectie doen als herstelling van de muur opnemen in de aanvraag.

Muur herschilderen na waterschade

Na waterschade: 1 muur van 1 kamer te herstellen

Schilderen plafond en muur door waterschade

Plafond badkamer en muurkastjes schilderen. Alsook binnenmuur slaapkamer die grenst aan badkamer. Waterschade vaststellen en offerte opstellen voor de verzekering, nadien de werken ook effectief uitvoeren uiteraard.

Badkamer muur herstellen na waterschade

Een deel van de muur van mijn badkamer heeft waterschade opgelopen door een lek van een dak buiten. Er is dus vochtschade (ook wat schimmel). Het gaat over een relatief klein oppervlak (ongeveer 1,5 vierkante meter) .

Lek zoeken en gevolgschade herstellen na storm

Na het onweer van vorige week hebben we waterschade opgelopen aan de muur en de vloer in de keuken + de kamer er vlak boven. Zelf heb ik geen enkel idee langs waar het water binnenkomt.. De dakgoot is volledig vrij en volgens dat ik kan zien liggen er geen dakpannen verkeerd. Vloer is laminaat : 15 m². Muur van de keuken te herschilderen. Lek op te zoeken

Muur herstellen en lamp vervangen na waterschade

Door waterschade moet men een lamp vervangen en ook een deel van de muur herstellen. Deze moet men niet opnieuw plakken enkel behangen en/of verven. Het gaat om 1 muur en het materiaal is reeds aanwezig.

Partners

Partners van Casius