Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor muur na waterschade herstellen :

Muur na waterschade herstellen

Herstellen van muur na waterschade de muur is ongeveer 3 m². Beetje afkappen en stuccen.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Stabroek (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur na waterschade herstellen uit heel België:

Waterschade in kelder verhelpen

Verzekeringskwestie: waterschade in kelder. Moet allemaal hersteld worden. Bepleistering van de wand, insijpeling in de muur... Regelmatig plassen op de vloer. Moet dus eerst naar verzekering en dan effectief herstellen. Er is reeds een cameradienst geweest en ligt dus niet aan de leidingen.

Herstellen pleisterwerk na waterschade

In onze woonkamer hebben we waterschade door insijpelend vocht bij de buren. Graag willen we deze schade laten herstellen, indien mogelijk ook de muur vochtvrij maken. het betreft 1 muur.

Herstelling na waterschade en detectie uitvoeren

Vakman voor herstelling van waterschade en detectie vocht- & waterinfiltratie. Het betreft schade aan ingebouwde kasten in badkamer en aanliggende hall en schade aan muur in woonkamer. Woonkamer langs dezelfde muur. Pleisterwerken.

Bezetten en schilderen plafond en muur na waterschade

Plafond in gyproc plaatsen : +- 12-13 m². Schilderen plafond en muren na waterschade.

Herbepleisteren van muren na waterschade

Waterschade muur vermoedelijk door slecht tapgat. Herstellen van de muur. Moet herbepleisterd worden.

Plafond en muur herstellen na waterschade

Door een water infiltratie is er een waterschade ontstaan aan het plafond, hierdoor zijn er bruine kringen ontstaan op de plafondplaten. Op 1 muur is er een vochtplek ontstaan. De tussendeur is door de waterschade aan de onderkant afgebrokkeld . Op de koof boven de tussendeur is blaasvorming ontstaan. De vloer is beschadigd door waterschade.

Herstellingen na waterschade in appartement

Mijn appartement heeft waterschade door een lek van de bovenbuur. Er is schade in de badkamer: een bruine plek op het plafond waar de lek plaatsvond, misschien ook niet uit te wassen plekken op de vloer. De lek bevond zich op de plaats waar elektriciteit/lamp liep in de badkamer dus misschien ook daaraan schade. Er is schade in de woonkamer: een volledige muur is vochtig en moet behandeld en herschilderd worden, een houten ingebouwde kast is volledig nat en vol vochtplekken dus moet vervangen worden, de parketvloer is beschadigd door vochtplekken en moet behandeld of volledig vervangen worden.

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.

Partners

Partners van Casius