Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem:

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Wechelderzande (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem uit heel België:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Onlangs is er een grote waterschade ontstaan door het verdieping boven ons waardoor het hele appartement een dag onder water heeft gestaan. Hierdoor is onze badkamer zwaar beschadigd maar ook het hele appartement waaronder de deuren en de vloer.

Vochtprobleem detecteren en herstellingswerken uitvoeren

Een recent aangekochte woning waarbij het vermoeden bestaat dat er een probleem is van opstijgend vocht. Dit zou moeten worden onderzocht en hierna ook herstelling uitvoeren. Op diverse plaatsen vocht op de muren. wenst een gespecialiseerde firma voor oorzaak te bepalen.

Herstellingswerken aan voegwerk puntgevel

Ik zoek iemand die herstellingswerk kan uitvoeren aan een puntgevel , waarvan top 10 m hoog is. Voegwerk aan puntgevel losgekomen.

Herstellen hobbyserre na stormschade

Herstellingswerken uitvoeren van een hobbyserre na stormschade. Het gaat om ongeveer 30 ruiten van 60 x 60 cm die ik wil laten vervangen met enkel glas.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Condenswater van de CV heeft plafond/ muur/ trap schade gegeven. Herstellen door waterschade.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Herstellen na waterschade: Tijdens het vervangen van ons dak heeft de firma tijdens een stortbui een fout gemaakt. Het water is met bakken via de dakgoot in ons huis gelopen. Vooral de badkamer die onder de zolder ligt, heeft de volle lading gekregen. Er is zichtbare schade (vlekken op het plafond en licht uitgezette houten planken van het badkamermeubel) maar er zal ook wel onzichtbare schade zijn aan de gyprocplaten, het pleisterwerk, de isolatie, de armaturen van de spots, ..

Uitvoeren van herstellingswerken

Door de afbraak van een aanpalende woning hebben wij vocht en schimmelproblemen in onze woning, barst in de vloer, barsten in de muren, een ingemaakte kast die moet afgebroken worden en na de herstelling van de muur opnieuw moet gemaakt worden. Hiervoor hadden wij graag iemand die deze werken zou kunnen uitvoeren. Zou het mogelijk zijn dat iemand langs komt voor een offerte te maken en te bespreken hoe we deze werken het best aanpakken.

Herstellen riolering en voegen barst gevel

Door lek in de riolering is er een kleine verzakking geweest waardoor er een barst is in de gevel maar ook in de vloer van de living en in een wand. Ook de riolering moet hersteld worden. Bijgaand het verslag van de camera inspectie. De verzekering vraagt mij een offerte, deze herstellingswerken wil ik uiteraard ook laten uitvoeren door een bekwaam vakman.