Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem:

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Wechelderzande (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem uit heel België:

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Het waterlek is reeds hersteld maar men moet ook de gevolgschade herstellen. Een beschimmelde binnenmuur, het plafond en het parket en eventueel betonnen onder grond moeten hersteld worden.

Herstellingswerken aan muren en plafond uitvoeren

Binnenmuur en plafond 10 m² kelder herstellen.

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Lek in afvoer heeft voor waterschade gezorgd. Afvoer loopt door ruimte achter muur in gyproc. Afvoer herstellen, 2 muren in totaal zo een 40 m² in gyproc herstellen en verven. PVC buizen te vervangen.

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Temperatuurregelaar van de douche werkt niet meer, en lekt. De regendouchekop vervangen. Systeem is misschien enkel bereikbaar door tegels weg te nemen. Betegelen na uitvoeren van herstellingswerken.

Herstellingswerken uitvoeren na waterschade

Onlangs is er een grote waterschade ontstaan door het verdieping boven ons waardoor het hele appartement een dag onder water heeft gestaan. Hierdoor is onze badkamer zwaar beschadigd maar ook het hele appartement waaronder de deuren en de vloer.

Vochtprobleem detecteren en herstellingswerken uitvoeren

Een recent aangekochte woning waarbij het vermoeden bestaat dat er een probleem is van opstijgend vocht. Dit zou moeten worden onderzocht en hierna ook herstelling uitvoeren. Op diverse plaatsen vocht op de muren. wenst een gespecialiseerde firma voor oorzaak te bepalen.

Herstellingswerken aan voegwerk puntgevel

Ik zoek iemand die herstellingswerk kan uitvoeren aan een puntgevel , waarvan top 10 m hoog is. Voegwerk aan puntgevel losgekomen.

Herstellen hobbyserre na stormschade

Herstellingswerken uitvoeren van een hobbyserre na stormschade. Het gaat om ongeveer 30 ruiten van 60 x 60 cm die ik wil laten vervangen met enkel glas.