Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oorzaak waterschade achterhalen:

Oorzaak waterschade achterhalen

Oorzaak waterschade in gang achterhalen en herstellen. (waarschijnlijk opstijgend vocht)
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Westerlo (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oorzaak waterschade achterhalen uit heel België:

Waterschade herstellen

Waterschade door vermoedelijk lekkage buren herstellen. Oorzaak lekkage nog niet gekend maar vermoedelijk vanuit hun badkamer. Zichtbare zoutkristalvorming op muur. Betreft een opp. van 2-3m x 0.5m (Zichtbaar)

Waterschade herstellen

De buren zijn aan het renoveren en hun aannemer had een stelling geplaatst waardoor er wat schade was aan mijn dak (ze zeiden dat er een dakpan kapot was gegaan maar heb zelf niet kunnen geraken op het dak dus weet niet of dit ook de oorzaak van het lek was, ze zeiden ook dat zede dakpan hebben vervangen). Door de schade is er wat waterschade ontstaan op de bovenste verdieping, in de kamer onder het schuin dak.

Oorzaak scheuren in muren zoeken en herstellen

Onze buur heeft ingrijpende werken laten uitvoeren. Er is schade aan onze zijde van de gemeenschappelijke muur: waterschade + scheuren. Wij willen laten bepalen of er structurele schade is en een bestek laten opmaken voor de herstellingswerken.

Oorzaak waterschade achterhalen en herstellen

Ik heb gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. Plat dak - schade is op de overloop. 3 huizen - 1 halfopen bebouwing van mij, en de buur heeft de gesloten bebouwing in het midden. De oorzaak zou moeten vastgesteld worden en verholpen worden.

Oorzaak bepalen waterschade + herstellingswerken

Ik stelde vast dat er waterschade is achter kasten in mijn keuken. Dit bevindt zich onder een plat dak (waar vaak stilstaand water op staat) en naast een buitenmuur, waarlangs een regenpijp passeert. Voor mijn verzekering is het vooreerst belangrijk om te bepalen waar de oorzaak van deze schade ligt. Vervolgens zou ik deze schade ook willen laten herstellen.

Herstelling waterschade in de keuken

Terug gekomen van onze reis stond onze keuken onder water. Een defecte boiler lag aan de oorzaak. Opmaken bestek voor waterschade in de keuken (panelen gezwollen, opstijgend vocht in de muur, kastjes scheef). Schade in 1 ruimte.

Herstellen parketvloer

In mij bureau is de parletvloer (20 jaar oud) bol komen staan ten gevolge van waterschade. Een gat in de ondergrondse waterleiding was de oorzaak. Bureel 15 m². Bestek plaatsing + parket

Herstellen parket wegens waterschade

Door waterinsijpeling staat de parket bol in ons gelijkvloersappartement. De oorzaak van de insijpeling is intussen gevonden en opgelost.