Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Oudergem, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Brussel:

dinsdag 19 september 2017

Water detectie in kelder en herstellen

Sedert een veertiental dagen staat er plots water in de kelder van het huis, waar we reeds 40 jaar wonen. We dachten aan een lek van de buren ( in ons huis zijn volgens ons geen waterleidingen, noch afvoeren van water). De buur heeft niets kunnen vaststellen. Geen idee waar het water plots vandaan komt. We stellen wel vast dat het samen gaan met regenval... muren reeds aangetast. Waarschijnlijk een bestaand probleem dat "uitbreekt" Graag detectie van de oorsprong van het water + oplossing van het probleem.
woensdag 24 mei 2017

Vocht detecteren in scheidingsmuur

We hebben een vochtprobleem aan de scheidingsmuur met onze buurman. Beide huizen hebben een plat dak. De buurman heeft al bepaalde herstelwerkzaamheden uitgevoerd maar het probleem blijft aanhouden, vandaar dat we graag een detectie zouden willen laten doen om te zien waar het probleem zich situeert.
maandag 22 mei 2017

Opstijgend vocht behandelen

Opstijgend vocht. Vorige eigenaar heeft terras omgebouwd tot slaapkamer. Aanliggend aan terras (koer) van de buren. Over een lengte van +-6 meter is er tot op 30 cm hoogte vocht zichtbaar. Graag begin juli de werken starten.
vrijdag 27 januari 2017

Vocht / schimmelprobleem binnenmuur slaapkamer

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer. Op de binnenmuur achter het bed zitten grote vocht- en schimmelvlekken. De buitenmuur is tijdelijk onvoldoende geïsoleerd en tegen de muur staat ons bed (dus weinig verluchting). Dit zou een oorzaak kunnen zijn. Graag de visie van een expert om dit na te gaan en mogelijke oplossing.
zondag 6 november 2016

Vochtprobleem achtergevel

Vochtprobleem aan de achtergevel van ons huis. Graag een vochtexpert om diagnose te stellen.
maandag 19 september 2016

Vochtproblemen oplossen

Wij kochten onlangs een huis met verschillende vochtproblemen. Graag hadden wij een afspraak om ter plaatse te komen kijken en advies te geven, en ze op te lossen indien mogelijk.
donderdag 1 september 2016

Opstijgend vocht kelder

Recentelijk voelt de parket in de kelder vochtig aan. Ik heb eerder al problemen gehad met de parket omdat hij bleef uitzetten (door vochtopname wellicht), maar hij voelde niet vochtig aan. Ook was er geen geurhinder. Ik zoek een vakman die me de verschillende opties van ventilatie/renovatie kan uitleggen. De woning is verhuurd, dus ik wil zo snel mogelijk en liefst zonder al te veel drastische ingrepen het probleem oplossen. Een vakman ter plaatse komen kijken en oorzaak trachten te vinden.
dinsdag 30 augustus 2016

Vocht in achtergevel

Ik heb een vochtprobleem in de muur van de achtergevel van mijn rijhuisappartement, op de tweede verdieping. Komen kijken ter plaatse.
donderdag 21 juli 2016

Vochtprobleem achterbouw badkamer

Ik heb een vochtprobleem op gelijkvloers achterbouw herenhuis met name in badkamer, maar ook muur naar keuken toe. Er bevindt zich geen kelder onder dit stuk en ik weet niet wat de exacte oorzaak is van dit probleem. Het huis bevindt zich in centrum brussel (soweiso een vochtige ondergrond). Er is in 2011 een renovatie geweest met enkele maatregelen maar nu is er dus een acuut probleem. Ik heb dringend expertiseverslag nodig voor verzekeringen en ook herstel van het probleem ifv verdere verhuring van het appartement.
donderdag 7 januari 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren om vocht aan te pakken of te verhelpen

Als syndicus van gebouwen ben ik op zoek naar een professional die vochtexpertises kan uitvoeren in appartementen waar er vochtproblemen zijn. Het betrokken verslag kan dan gebruikt worden voor het verhelpen of aanpakken van deze vochtproblemen.
dinsdag 10 november 2015

Zwammen in douchebak

Onlangs ontdekte ik schimmel boven onze douchebak en ik denk dat het bekerzwammen waren. Wat kan hieraan gedaan worden?Foto ter beschikking.
vrijdag 23 oktober 2015

Oorzaak vochtprobleem oplossen

Naast ons appartement werd een nieuwbouw neergezet en er kwam op meerdere plekken vocht door de muur tijdens de werken. De vakmannen lieten ons weten dat dit nu opgelost is en nadat alles droog is komen ze onze (binnen)muur opnieuw verven. Echter ben ik niet overtuigd dat alles droog is, zeker niet achter de keukenkasten etc, en zou graag dit professioneel willen laten testen. Verder hebben we ook in de slaapkamer een vochtprobleem. Daar komt water binnen langs een raam en wij willen graag weten hoe dit kan worden opgelost.
maandag 17 augustus 2015

Identificatie en offerte vocht/isolatieprobleem buitenmuur

Identificatie en offerte vocht/isolatieprobleem buitenmuur.Ik had graag een gratis offerte ontvangen voor het isoleren van een buitenmuur met de beste oplossing voor het vastgestelde probleem.
zaterdag 20 juni 2015

Vocht/ventilatie probleem

Onlangs hebben wij als bedrijf geïnvesteerd in een woning met 7 studentenkoten en 1 appartement. Ik zou graag de bestaande ventilatie-installatie eens laten controleren omdat deze in sommige koten niet meer naar behoren werkt. Verder is er een groot vochtprobleem in het appartement (kelder + gelijkvloers)
woensdag 4 februari 2015

Vochtprobleem / schimmel op te lossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. In bureau op de muren en het plafond schimmel en vocctplekken. Graag wil ik het vochtprobleem laten verhelpen. Ik ontvang graag en een offerte van een vochtexpert om het probleem te verhelpen
maandag 19 januari 2015

Eliminatie van schimmel

Ik zou graag een expert voor het elimineren van de schimmels (Stachybotrys, Penicillium) in mijn appartement willen hebben. Ik zou ook graag meer over uw methoden weten. Het water heeft zich overal in het appartement (muren+ vloeren) verspreid en de schimmels veroorzaakt. Kunt u met mij dringend contact opnemen omdat ik werd gediagnosticeerd met astma en een ernstige allergie tegen schimmels? Foto ter beschikking.
maandag 15 september 2014

Vocht in keldermuur

Graag zou ik m'n keldermuur willen isoleren tegen vocht (humidité). Graag een offerte
vrijdag 28 maart 2014

Waterschade door lek bovenbuur

Ik heb waterschade geleden van een lek bij de bovenbuur. Dat heeft een plek achtergelaten in het plafond en op de vloer. Voor de verzekering moet ik een bestek laten opmaken.
donderdag 10 oktober 2013

Lek opsporen en schimmelmuur aanpakken

De lek moet opgespoord worden, gedicht. De schimmelmuur moet vervolgens aangepakt worden, zodat het netjes en proper is.
maandag 22 april 2013

Vocht op de muur van de kamer

Er is vochtplek van 50 cm diameter op de muur van de slaapkamer. Het vocht komt zeker van de kraan in de aangrenzende badkamer aan de andere kant van de muur. Er is steeds terugkomende schimmel op deze plek.
donderdag 17 mei 2012

Vochtbestrijding

Rijhuis in Brussel: nood aan oplossing van een aantal vochtproblemen in kelder en verschillende plaatsen in huis. Tevens nood aan restauratie binnenmuren na waterlek (muren sinds 5 maanden aan het drogen).
zondag 23 oktober 2011

Vocht in de kelder

Wij hebben problemen met vocht in de kelder (noord facing), en heb dringend advies nodig om dit aan te pakken - kleine kelder +/- 3x2 meter.
maandag 29 november 2010

Omschrijving : Behandeling van ...

Omschrijving : Behandeling van vochtprobleem in een kelder van 16m2. Ik weet niet welke vochtbehandeling precies nodig is; injectie van de muren is waarschijnijk niet nodig. Ik vraag een offerte met beschrijving van het probleem en de voorgestelde oplossing, prijs van de werken en een garantie van 15 jaar op de behandeling.
donderdag 28 oktober 2010

De linkerflank van het gebouw werd langs ...

De linkerflank van het gebouw werd langs buiten blootgesteld aan regen en vocht en werd niet afgedekt tijdens renovatiewerken van de buren. Ondertussen is tegen de betreffende buitenmuur een gebouw geplaatst. Voor ongeveer een half jaar drogen de muren. We hebben volgende vragen: Zijn de muren droog? Kunnen we ze behandelen met speciale verf of dienen we ze te decaperen?
maandag 11 oktober 2010

In een gebouw van 1910 bestaat de vloer ...

In een gebouw van 1910 bestaat de vloer van een gedeelte van mijn living (+/- 8 m2 oppervlakte) uit tegels die direct, zonder kelder op de grond zijn geplaatst. Deze zijn te oud om ze te behouden, ze worden soms nat (condensatie &/of grondvocht) en er is geen thermische isolatie (=heel koud!). Graag wil ik een offerte aanvragen voor -tegels weg -al dan niet een drainage plaatsen (graag twee prijzen, een met en een zonder drainage) -thermische isolatie -houten vloer plaatsen (eiken planken)