Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Brussel staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Brussel:

dinsdag 28 augustus 2018

Schilderen plafond en muur door waterschade

Plafond badkamer en muurkastjes schilderen. Alsook binnenmuur slaapkamer die grenst aan badkamer. Waterschade vaststellen en offerte opstellen voor de verzekering, nadien de werken ook effectief uitvoeren uiteraard.
woensdag 23 mei 2018

Herbepleisteren van vochtige plek

Vochtplek boven raam in kamer aan voorkant van het huis, op bovenste verdieping onder dakgoot. Komt van de dakgoot, ook graag herstelling. Herbepleisteren
dinsdag 8 mei 2018

Vochtexpert expertise uitvoeren

In de kelder onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
donderdag 3 mei 2018

Vochtprobleem muur oplossen

We hebben een vochtprobleem, en weten niet waar het vandaan komt, waarschijnlijk van een buitenmuur en/of het dak. Op beide muren van de gelijkvloers en eerste verdieping zit een schimmelvlek aan de bovenkant van de buitenmuur. Graag willen we dit probleem oplossen.
zondag 4 maart 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij zijn bezig met renoveren van een oude drukkerij maar er zit veel vocht in de muren. Ik zoek een specialist om de oorzaak te achterhalen en om de herstellingen uit te voeren.
woensdag 14 februari 2018

Oorzaak achterhalen vochtprobleem

Oorzaak vochtproblemen na te checken.Oppervalkte : 15 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vochtplekken in de muur, vermoedelijk door scheuren in de gevel
woensdag 7 februari 2018

Waterinfiltratie muur aan straatkant

In de kelder aan straatkant elke keer wanneer het regent komt er water binnen langs de muur. Eerst was er 1 gat nu reeds 3 gaten. We hebben de muur in de kelder afgebroken om beter te zien en men kan duidelijk het probleem zien... maar wat te doen.... kan er eens iemand zijn advies komen geven
woensdag 31 januari 2018

Vochtdetectie in woning uitvoeren

Bij felle regen én wind komt er vocht tot in onze gang. Ook in onze keuken zitten we dan met een vochtprobleem. Het water loopt dan zachtjes van de muren.
maandag 15 januari 2018

Herstellen van muren na waterschade

We hebben waterschade gehad in een kelder waarbij vocht door de muur met de buren kwam. Het probleem bij de buren zou zijn opgelost maar de muur blijft vochtig. We wensen de schade te laten herstellen en de muur tegen vocht te behandelen. De voegen zijn los gekomen, graag herstellen. En tegen vocht behandelen. De muur is 4 meter lang, en 1 meter hoog ongeveer.
dinsdag 19 september 2017

Water detectie in kelder en herstellen

Sedert een veertiental dagen staat er plots water in de kelder van het huis, waar we reeds 40 jaar wonen. We dachten aan een lek van de buren ( in ons huis zijn volgens ons geen waterleidingen, noch afvoeren van water). De buur heeft niets kunnen vaststellen. Geen idee waar het water plots vandaan komt. We stellen wel vast dat het samen gaan met regenval... muren reeds aangetast. Waarschijnlijk een bestaand probleem dat "uitbreekt" Graag detectie van de oorsprong van het water + oplossing van het probleem.
woensdag 24 mei 2017

Vocht detecteren in scheidingsmuur

We hebben een vochtprobleem aan de scheidingsmuur met onze buurman. Beide huizen hebben een plat dak. De buurman heeft al bepaalde herstelwerkzaamheden uitgevoerd maar het probleem blijft aanhouden, vandaar dat we graag een detectie zouden willen laten doen om te zien waar het probleem zich situeert.
maandag 22 mei 2017

Opstijgend vocht behandelen

Opstijgend vocht. Vorige eigenaar heeft terras omgebouwd tot slaapkamer. Aanliggend aan terras (koer) van de buren. Over een lengte van +-6 meter is er tot op 30 cm hoogte vocht zichtbaar. Graag begin juli de werken starten.
vrijdag 27 januari 2017

Vocht / schimmelprobleem binnenmuur slaapkamer

Ik heb een vochtprobleem in de slaapkamer. Op de binnenmuur achter het bed zitten grote vocht- en schimmelvlekken. De buitenmuur is tijdelijk onvoldoende geïsoleerd en tegen de muur staat ons bed (dus weinig verluchting). Dit zou een oorzaak kunnen zijn. Graag de visie van een expert om dit na te gaan en mogelijke oplossing.
zondag 6 november 2016

Vochtprobleem achtergevel

Vochtprobleem aan de achtergevel van ons huis. Graag een vochtexpert om diagnose te stellen.
maandag 19 september 2016

Vochtproblemen oplossen

Wij kochten onlangs een huis met verschillende vochtproblemen. Graag hadden wij een afspraak om ter plaatse te komen kijken en advies te geven, en ze op te lossen indien mogelijk.
donderdag 1 september 2016

Opstijgend vocht kelder

Recentelijk voelt de parket in de kelder vochtig aan. Ik heb eerder al problemen gehad met de parket omdat hij bleef uitzetten (door vochtopname wellicht), maar hij voelde niet vochtig aan. Ook was er geen geurhinder. Ik zoek een vakman die me de verschillende opties van ventilatie/renovatie kan uitleggen. De woning is verhuurd, dus ik wil zo snel mogelijk en liefst zonder al te veel drastische ingrepen het probleem oplossen. Een vakman ter plaatse komen kijken en oorzaak trachten te vinden.
dinsdag 30 augustus 2016

Vocht in achtergevel

Ik heb een vochtprobleem in de muur van de achtergevel van mijn rijhuisappartement, op de tweede verdieping. Komen kijken ter plaatse.
donderdag 21 juli 2016

Vochtprobleem achterbouw badkamer

Ik heb een vochtprobleem op gelijkvloers achterbouw herenhuis met name in badkamer, maar ook muur naar keuken toe. Er bevindt zich geen kelder onder dit stuk en ik weet niet wat de exacte oorzaak is van dit probleem. Het huis bevindt zich in centrum brussel (soweiso een vochtige ondergrond). Er is in 2011 een renovatie geweest met enkele maatregelen maar nu is er dus een acuut probleem. Ik heb dringend expertiseverslag nodig voor verzekeringen en ook herstel van het probleem ifv verdere verhuring van het appartement.
donderdag 7 januari 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren om vocht aan te pakken of te verhelpen

Als syndicus van gebouwen ben ik op zoek naar een professional die vochtexpertises kan uitvoeren in appartementen waar er vochtproblemen zijn. Het betrokken verslag kan dan gebruikt worden voor het verhelpen of aanpakken van deze vochtproblemen.
dinsdag 10 november 2015

Zwammen in douchebak

Onlangs ontdekte ik schimmel boven onze douchebak en ik denk dat het bekerzwammen waren. Wat kan hieraan gedaan worden?Foto ter beschikking.
vrijdag 23 oktober 2015

Oorzaak vochtprobleem oplossen

Naast ons appartement werd een nieuwbouw neergezet en er kwam op meerdere plekken vocht door de muur tijdens de werken. De vakmannen lieten ons weten dat dit nu opgelost is en nadat alles droog is komen ze onze (binnen)muur opnieuw verven. Echter ben ik niet overtuigd dat alles droog is, zeker niet achter de keukenkasten etc, en zou graag dit professioneel willen laten testen. Verder hebben we ook in de slaapkamer een vochtprobleem. Daar komt water binnen langs een raam en wij willen graag weten hoe dit kan worden opgelost.
maandag 17 augustus 2015

Identificatie en offerte vocht/isolatieprobleem buitenmuur

Identificatie en offerte vocht/isolatieprobleem buitenmuur.Ik had graag een gratis offerte ontvangen voor het isoleren van een buitenmuur met de beste oplossing voor het vastgestelde probleem.
zaterdag 20 juni 2015

Vocht/ventilatie probleem

Onlangs hebben wij als bedrijf geïnvesteerd in een woning met 7 studentenkoten en 1 appartement. Ik zou graag de bestaande ventilatie-installatie eens laten controleren omdat deze in sommige koten niet meer naar behoren werkt. Verder is er een groot vochtprobleem in het appartement (kelder + gelijkvloers)
woensdag 4 februari 2015

Vochtprobleem / schimmel op te lossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. In bureau op de muren en het plafond schimmel en vocctplekken. Graag wil ik het vochtprobleem laten verhelpen. Ik ontvang graag en een offerte van een vochtexpert om het probleem te verhelpen
maandag 19 januari 2015

Eliminatie van schimmel

Ik zou graag een expert voor het elimineren van de schimmels (Stachybotrys, Penicillium) in mijn appartement willen hebben. Ik zou ook graag meer over uw methoden weten. Het water heeft zich overal in het appartement (muren+ vloeren) verspreid en de schimmels veroorzaakt. Kunt u met mij dringend contact opnemen omdat ik werd gediagnosticeerd met astma en een ernstige allergie tegen schimmels? Foto ter beschikking.

Partners

Partners van Casius