Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Brussel:

dinsdag 19 mei 2020

Waterschade in plafond en muur herstellen

Waterschade in plafond en muur herstellen. Lek bij bovenbuur is reeds hersteld.
maandag 27 april 2020

Lek in het dak opsporen

Ik merk een probleem op met de afvoer van water op het dak dat vocht in de kamers heeft veroorzaakt. We vermoeden dus dat het probleem van het dak komt (hellend, pannen dak), maar dat moet nagekeken worden.
maandag 15 juli 2019

Vochtprobleem met huiszwam oplossen

Bij het openbreken van een muur voor renovatie, zien we een soort wortels, plant in de muur zitten. We denken dat dit huiszwam of iets dergelijks iets. Op zoek naar een specialist die dit kan detecteren en de juiste herstelling uitvoeren.
dinsdag 28 mei 2019

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Wij hebben sinds vorige week een vochtprobleem onder het dak van ons gebouw in Schaarbeek. Graag hadden we zo snel mogelijk de oorzaak geweten en dit probleem opgelost.
woensdag 26 december 2018

Herstelling muren en plafonds na lek in dak

Na zware regenval is op verschillende plaatsen van het dak van ons appartementsgebouw water binnen gelopen (zowel door het vals plafond op de kasten en parket, als op het vals plafond waardoor de gyproc vervormd is).
vrijdag 21 december 2018

Schade door vochtinfiltratie muur via dakgoot of gevel behandelen

Vochtschade op 2de verdieping rijwoning, vermoedelijk door insijpeling via dakgoot of gevel. Gevel en goot werden ongeveer 4 jaar geleden gerenoveerd. Opsporing en wegnemen oorzaak vereist als eerste prioriteit. Eventuele herstelling binnenmuur (pleisterwerk en schilderen) mag ook gedaan worden indien mogelijk.
dinsdag 28 augustus 2018

Schilderen plafond en muur door waterschade

Plafond badkamer en muurkastjes schilderen. Alsook binnenmuur slaapkamer die grenst aan badkamer. Waterschade vaststellen en offerte opstellen voor de verzekering, nadien de werken ook effectief uitvoeren uiteraard.
woensdag 23 mei 2018

Herbepleisteren van vochtige plek

Vochtplek boven raam in kamer aan voorkant van het huis, op bovenste verdieping onder dakgoot. Komt van de dakgoot, ook graag herstelling. Herbepleisteren
dinsdag 8 mei 2018

Vochtexpert expertise uitvoeren

In de kelder onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
donderdag 3 mei 2018

Vochtprobleem muur oplossen

We hebben een vochtprobleem, en weten niet waar het vandaan komt, waarschijnlijk van een buitenmuur en/of het dak. Op beide muren van de gelijkvloers en eerste verdieping zit een schimmelvlek aan de bovenkant van de buitenmuur. Graag willen we dit probleem oplossen.