Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Brussel, kan u deze hier kiezen: Anderlecht, Berchem-Sainte-Agathe, Brussel, Bruxelles, Elsene, Etterbeek, Evere, Ganshoren, Jette, Koekelberg, Schaarbeek, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Ukkel, Vorst Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Brussel staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Brussel:

woensdag 26 december 2018

Herstelling muren en plafonds na lek in dak

Na zware regenval is op verschillende plaatsen van het dak van ons appartementsgebouw water binnen gelopen (zowel door het vals plafond op de kasten en parket, als op het vals plafond waardoor de gyproc vervormd is).
vrijdag 21 december 2018

Schade door vochtinfiltratie muur via dakgoot of gevel behandelen

Vochtschade op 2de verdieping rijwoning, vermoedelijk door insijpeling via dakgoot of gevel. Gevel en goot werden ongeveer 4 jaar geleden gerenoveerd. Opsporing en wegnemen oorzaak vereist als eerste prioriteit. Eventuele herstelling binnenmuur (pleisterwerk en schilderen) mag ook gedaan worden indien mogelijk.
dinsdag 28 augustus 2018

Schilderen plafond en muur door waterschade

Plafond badkamer en muurkastjes schilderen. Alsook binnenmuur slaapkamer die grenst aan badkamer. Waterschade vaststellen en offerte opstellen voor de verzekering, nadien de werken ook effectief uitvoeren uiteraard.
woensdag 23 mei 2018

Herbepleisteren van vochtige plek

Vochtplek boven raam in kamer aan voorkant van het huis, op bovenste verdieping onder dakgoot. Komt van de dakgoot, ook graag herstelling. Herbepleisteren
dinsdag 8 mei 2018

Vochtexpert expertise uitvoeren

In de kelder onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren
donderdag 3 mei 2018

Vochtprobleem muur oplossen

We hebben een vochtprobleem, en weten niet waar het vandaan komt, waarschijnlijk van een buitenmuur en/of het dak. Op beide muren van de gelijkvloers en eerste verdieping zit een schimmelvlek aan de bovenkant van de buitenmuur. Graag willen we dit probleem oplossen.
zondag 4 maart 2018

Vochtprobleem oplossen

Wij zijn bezig met renoveren van een oude drukkerij maar er zit veel vocht in de muren. Ik zoek een specialist om de oorzaak te achterhalen en om de herstellingen uit te voeren.
woensdag 14 februari 2018

Oorzaak achterhalen vochtprobleem

Oorzaak vochtproblemen na te checken.Oppervalkte : 15 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vochtplekken in de muur, vermoedelijk door scheuren in de gevel
woensdag 7 februari 2018

Waterinfiltratie muur aan straatkant

In de kelder aan straatkant elke keer wanneer het regent komt er water binnen langs de muur. Eerst was er 1 gat nu reeds 3 gaten. We hebben de muur in de kelder afgebroken om beter te zien en men kan duidelijk het probleem zien... maar wat te doen.... kan er eens iemand zijn advies komen geven
woensdag 31 januari 2018

Vochtdetectie in woning uitvoeren

Bij felle regen én wind komt er vocht tot in onze gang. Ook in onze keuken zitten we dan met een vochtprobleem. Het water loopt dan zachtjes van de muren.