Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Limburg:

donderdag 18 juli 2019

Bezetten en waterdicht maken van kelder

We zijn gestart met de renovatie van een hoekwoning die opgesplitst is in 2 appartementen. De gedeeltelijke kelder van zo'n 15m² ziet er niet uit! Er zit al een bezetting tegen de wanden van op de betonvloer tot op ± 1.60m. daarboven zit nog metselwerk dat wel nog vast is maar vraagt toch om een bezetting of dergelijke..!? Er staat ook een 4 cm water in voor het moment maar het word niet meer als het niet regent! We denken dat het water mss via een afwatering aan de achterkant binnen kan komen..? Dus kort door de bocht, volledig bezetten en waterdicht maken.
donderdag 27 juni 2019

Vocht in de kelder verhelpen

Bij hevige regenval op korte tijd komt er water in de kelder. Het water komt van onder de muren door.
woensdag 12 juni 2019

Vochtschade houten plafond badkamer herstellen

Tijdens de hevige storm van de afgelopen dagen was de houten plafond in de badkamer hevig aan het lekken. We willen derhalve graag weten in hoevere de plafond is beschadigd en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om de schade te herstellen en te beperken. Plafond : 2m op 2m
zaterdag 8 juni 2019

Herstellen en schilderen van muren en vals plafond door waterdoorsijpeling uit plat dak na storm

Ik ontvang graag advies van vochtexpert omdat vals plafond nat en aan barsten is en de muren nat zijn met bubbels erop door waterinsijpeling door plat dak. Graag ook advies voor de ingebouwde spots waaruit ook water doorgelopen is.
dinsdag 26 maart 2019

Vochtschade bepalen en herstellen

na de hevige onweer van de voorbije week heb ik vochtschade in mijn woning . Het gaat om vocht aan de buiten gevel en binnen aan de plafonds en muren. Graag de oorzaak bepalen en herstellen
zaterdag 23 maart 2019

Muren van oude hoeve onderkappen tegen opstijgend vocht

Een hoeve waarvan het woongedeelte helemaal moet bestreden worden tegen het vocht. Het gaat om opstijgend vocht, en we willen graag onderkapping gebruiken en niet injecteren. Te behandelen deel is ongeveer 55 lopende meter met volle muren van zo een 30 cm dik.
dinsdag 19 maart 2019

Bestek waterschade kelder detecteren

Water sijpelt binnen door twee muren in de kelder. Oorzaak bepalen /detecteren
woensdag 9 januari 2019

Oorzaak opzoeken grondwater in kruipkelder

Water komt door vloerplaat van 5 cm in de kruipkelder. Er ligt wat smurrie dat moet weggezogen worden. Kruipkelder 1,20 diep , er staat een vuilwaterpomp. Muren zijn tot 20 cm hoogte vochtig. Huis is van 1974. Oorzaak opzoeken van vochtigheid en grondwater in kelder. Oplossing tot herstelling.
woensdag 2 januari 2019

Opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen

graag had ik een paar muren laten injecteren tegen optrekkend vocht op de gelijkvloers, de muren zijn gestript en ik had dit graag gedaan voor de plakker de muren opnieuw pleisterd. graag had ik ook alle andere muren laten nameten op vochtigheid.
zaterdag 15 december 2018

Vocht rond schouw opsporen en oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis die zich situeert tegen de muren van de schouw. Door het gat van een plafondlamp die een 40 cm van de schouwmuur verwijdert is, druppelt af en toe wat vocht. Ook ligt in de kelder langs de schouw een plas water wanneer het hard regent.