Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Limburg:

woensdag 9 januari 2019

Oorzaak opzoeken grondwater in kruipkelder

Water komt door vloerplaat van 5 cm in de kruipkelder. Er ligt wat smurrie dat moet weggezogen worden. Kruipkelder 1,20 diep , er staat een vuilwaterpomp. Muren zijn tot 20 cm hoogte vochtig. Huis is van 1974. Oorzaak opzoeken van vochtigheid en grondwater in kelder. Oplossing tot herstelling.
woensdag 2 januari 2019

Opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen

graag had ik een paar muren laten injecteren tegen optrekkend vocht op de gelijkvloers, de muren zijn gestript en ik had dit graag gedaan voor de plakker de muren opnieuw pleisterd. graag had ik ook alle andere muren laten nameten op vochtigheid.
zaterdag 15 december 2018

Vocht rond schouw opsporen en oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis die zich situeert tegen de muren van de schouw. Door het gat van een plafondlamp die een 40 cm van de schouwmuur verwijdert is, druppelt af en toe wat vocht. Ook ligt in de kelder langs de schouw een plas water wanneer het hard regent.
donderdag 15 november 2018

Natte muur injecteren

Vochtplekken op muur. Natte muur injecteren om opstijgend vocht te bestrijden.
zondag 7 oktober 2018

Opsporen vocht in kamers

De vloer is vochtig dit is niet op 1 plaats maar op verschillende plaatsen in huis, en in de kamers. Vooral de slaapkamers die vochtig zijn. De kasten zijn ook vochtig. Droogt nooit op , het zal van de rioleringen komen en afvoer.
vrijdag 5 oktober 2018

Lek in douchebak herstellen en muren herstellen na waterschade

Lek in douchebak herstellen omdat we waterschade hebben. Hierdoor ook schimmelvorming op de muren van de gang en het toilet. Deze opnieuw te bezetten en te behangen.
zaterdag 11 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstelling gedeeltelijk of volledig De beschadigde oppervlakte is : 1x in de living van +/- 1m² 1x in de slaapkamer (+/- 4 op 5m²)
maandag 4 juni 2018

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².
zondag 29 april 2018

Kelder waterdicht maken

Ik zoek dringend iemand die de muren en het plafond van mijn kelder (4*2m vloeroppervlakte) opnieuw in orde kan brengen na aantasting door condensatie. Er is geen verluchting in de kelder aanwezig. Ook moet men nieuwe tegels plaatsen.
woensdag 11 april 2018

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Ik heb vochtschade aan de muren van de woonkamer. Echter weet ik niet waar de schade vandaan komt. Ik zoek naar een specialist om de oorzaak te achterhalen en te herstellen.