Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Limburg staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Limburg:

dinsdag 26 mei 2020

Vochtbehandeling uitvoeren

Vochtschade in keldermuren herstellen.
woensdag 15 april 2020

Dakrand bekleden

Ik heb een brede dakrand rond mijn huis. Die dakrand is bekleed met mahonie planken en hierlangs lekt het tussen de binnen en buitenmuur als het regent. Het gaat om een leien dak met roofing met een dakrand van in totaal ongeveer 80 lopende meter.
maandag 23 maart 2020

Herstellen plafond slaapkamer na vocht

Ik heb 2x op een jaar vocht in een hoek op de slaapkamer aan het plafond gehad, deze is een jaar geleden hersteld en nu terug beschadigd door vocht. 4x5 meter oppervlakte.
maandag 9 maart 2020

Waterschade in keuken verhelpen

Waterschade in keuken verhelpen. Komt van dak. Lek is nog niet gedicht.
zondag 9 februari 2020

Lek via douchebak naar plafond in kelder herstellen

Ik heb een lek dat via de douchebak is ontstaan (omdat ze de verkeerde siliconen hebben gebruikt blijkbaar). Nu is er al een camera inspectie geweest door een erken inspecteur en deze laatste stelt vast dat er een lek via de douchebak is en zo naar het plafond in de kelder gaat. Is een betonnen plafond.nu zegt de verzekering dat ze de herstelling van de douchebak niet vergoeden maar de schade aan het plafond wel.
dinsdag 5 november 2019

Herstellingen uitvoeren na waterschade

Omwille van een lekkage van de hete badkamerkraan is ons laminaat gaan uitzetten en het water is door de vloer naar de living gedrongen waar een gips plafond in hangt, deze staat nu bol. Vloer in halletje. Vloer laminaat. Plafond van 1 ruimte, lining. Gipsplafond. Bestek voor verzekering.
vrijdag 1 november 2019

Vocht in de kelder verhelpen

Vochtplekken in de kelder van onze residentie en onze inkomhal. 1 muur in kelder + 1 muur in inkomhal. traphallen 2 kleine plekjes.
donderdag 10 oktober 2019

Schouw waterdicht maken met behandeling

Ik heb een vochtprobleem ten gevolge van mij schoorsteen. In het verleden heb ik deze al meermaals behandeld met een vochtwerend product dat ik om de 5 jaar moet herhalen. Ik stel me nu de vraag of jullie, net zoals keldermuren met een hars worden geïnjecteerd, jullie ook schoorstenen op een gelijkaardige manier kunnen behandelen.
vrijdag 27 september 2019

Behandeling voor vocht in keukenmuur

Wij hebben sinds 6 jaar optrekkend vocht in onze keukenmuur. Het betreft hier een muur die door verbouwingen bij onze buren plots een buitenmuur is geworden. Omdat er op 18\11/2019 een nieuwe keuken geïnstalleerd zal worden wensen wij op zeer korte termijn dit probleem op te lossen.
donderdag 12 september 2019

Plafond herstellen en schilderen na schimmelvorming.

Verwijdering schimmelvorming en behandelen. Ook het plafond opnieuw behandelen en schilderen. Niet meer dan 15 m².