Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Limburg, kan u deze hier kiezen: Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Limburg:

donderdag 15 november 2018

Natte muur injecteren

Vochtplekken op muur. Natte muur injecteren om opstijgend vocht te bestrijden.
zondag 7 oktober 2018

Opsporen vocht in kamers

De vloer is vochtig dit is niet op 1 plaats maar op verschillende plaatsen in huis, en in de kamers. Vooral de slaapkamers die vochtig zijn. De kasten zijn ook vochtig. Droogt nooit op , het zal van de rioleringen komen en afvoer.
vrijdag 5 oktober 2018

Lek in douchebak herstellen en muren herstellen na waterschade

Lek in douchebak herstellen omdat we waterschade hebben. Hierdoor ook schimmelvorming op de muren van de gang en het toilet. Deze opnieuw te bezetten en te behangen.
zaterdag 11 augustus 2018

Plafond herstellen na waterschade

Plafond herstelling gedeeltelijk of volledig De beschadigde oppervlakte is : 1x in de living van +/- 1m² 1x in de slaapkamer (+/- 4 op 5m²)
maandag 4 juni 2018

Strukken van stukje muur door vochtschade

Wij hebben vorige week een lek gehad vanuit het dak. Pleisterwerken muur. Oppervlakte ongeveer 2 a 4 m².
zondag 29 april 2018

Kelder waterdicht maken

Ik zoek dringend iemand die de muren en het plafond van mijn kelder (4*2m vloeroppervlakte) opnieuw in orde kan brengen na aantasting door condensatie. Er is geen verluchting in de kelder aanwezig. Ook moet men nieuwe tegels plaatsen.
woensdag 11 april 2018

Vochtschade muur achterhalen en herstellen

Ik heb vochtschade aan de muren van de woonkamer. Echter weet ik niet waar de schade vandaan komt. Ik zoek naar een specialist om de oorzaak te achterhalen en te herstellen.
maandag 9 april 2018

Vochtdetectie uitvoeren

Ik merk dat mijn buiten muren vochtig zijn en wil graag een vocht detectie doen. Na de detectie ook uiteraard herstellen van oorzaak.
maandag 22 januari 2018

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor waterschade bij ons in het appartement. In de keuken is er veel vochtschade. Muur en plafond moet hersteld worden. Alsook enkele meubelen in de keuken zelf.
woensdag 25 oktober 2017

Vochtdetectie uit te voeren

Ik zou een vochtdetectie willen laten uitvoeren. We vermoeden zelf dat er misschien een scheurtje in de dakbedekking zit (bitumen, 1990, plat dak). De woning staat te koop en wij willen graag weten, ivm de schadebeperkingsplicht die wij hebben, wat er aan de hand is. We wonen in een vochtige omgeving, misschien heeft het ook wel met de fundering te maken?
zaterdag 16 september 2017

Keldermuur waterdicht maken na insijpelend grondwater

Op één specifieke muur in de kelder heb ik last van insijpelend vocht. Graag voorstel ter behandeling.
dinsdag 12 september 2017

Kelder waterdicht maken

Wij hadden graag onze kelder laten waterdicht maken. Na deze volledig uitgeruimd te hebben, merkte ik dat het water gewoon binnen liep via de voeg tussen de muur en de vloer. Ook zijn er problemen met doordringend vocht via de keldermuur, te zien aan de vochtige plekken in de muur en voegen.
donderdag 31 augustus 2017

Herstelling of behandeling vocht gevel

Bij regenweer of langdurig vochtig weer ontstaan er vlekken op mijn voorgevel (vooral onder bv dorpels) Graag een oplossing voor , behandeling? Ter plaatse komen kijken.
donderdag 24 augustus 2017

Herstellen en schilderen van muren door waterlek

Waterschade opgelopen in wc en badkamer door lek bovenbuur. De muur is nat en zou moeten worden geschilderd. Ook graag komen kijken want is nat rond de lamp, elektriciteit. Welke herstellingen moeten er worden gemaakt.
vrijdag 7 juli 2017

Opstijgend vochtprobleem oplossen

Er is opstijgend vocht, vlak naast de voordeur en in de living op verschillende plaatsen.
donderdag 8 juni 2017

Oorzaak van vochtprobleem opzoeken

Ik ben verhuurder van een appartement en een handelszaak. Het betreft een oud gebouw. Zowel in het handelspand, als in het appartement stellen de huurders schimmelvorming en een zeer muffe geur vast. In de handelszaak zijn de muren wel degelijk aangetast aan de bovenkant van de muren. In het daarboven liggende appartement is het behang van het plafond gevallen. Zijn er twee vochtproblemen of niet? En wat is de oorzaak?
zondag 14 mei 2017

Oorzaak opzoeken van vochtprobleem

Ik heb een vochtprobleem in slaapkamer en badkamer, tussen deze 2 ruimtes loopt de schouw van enerzijds een verwarmingsketel op mazout en anderzijds een gashaard. Op de muren van deze schoorsteen in de 2 ruimtes zijn vochtplekken en schimmel waar te nemen. Heb lood en dak laten nakijken en blijken in orde te zijn.
zaterdag 13 mei 2017

Vochtige muur herstellen

Wij hebben vocht in een ruimte. Het is vooral 1 muur. De buiten muur. Er zat schimmel onder het behang. Dit hebben we reeds afgewassen.
zaterdag 22 april 2017

Nazicht en herstellen opstijgend vocht in de kelder

Optrekkend vocht met zoutafzetting in en rondom de kelder. Optie op woning .
vrijdag 24 maart 2017

Vochtprobleem in de kelder

Ik heb een vochtprobleem in de kelder aan de watermeter.
woensdag 25 januari 2017

Muur aangetast door schimmel te herstellen

Woon op het 1ste verdiep en de muur aan de regenzijde vertoont sinds een jaar vochtige plekken tot schimmel. Deze muur voelt ook koud aan en vermoed een koude brug. Ik woon in appartementsblok en heb offertes nodig om kunnen voor te leggen op de algemene vergadering als het probleem effectief de vochtige plekken door de muur aan regenzijde komt. Er is voorlopig nog niemand komen zien terwijl ik 10 tallen emails gezonden heb.
donderdag 29 december 2016

Herstelling na waterschade

De woning die ik momenteel verhuur lijdt aan waterschade aan de badkamer op het gelijkvloers. Doordat er een afdak werd gemaakt die tegen de buitenkant van de woning leunt, is er toch redelijk wat schade aan de binnenste muren. Graag zou ik hiervoor een vakman laten komen zodat ik eventueel achteraf kan beslissen waar ik het kan laten herstellen
woensdag 30 november 2016

Vochtbestrijding

Betreffende leefruimte gelegen +/-50cm onder maaiveld. Laterale insijpeling water, bekuiping gewenst. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 november 2016

Vocht schouw

Wij hebben vochtplekken hoogte van de schouw. De schouw wordt al 15 jaar niet meer gebruikt. Op de zolder geen vocht te zien maar op de slaapkamer op de binnenmuur op de schouw wel. Misschien insijpelend vocht via schoorsteen?
dinsdag 11 oktober 2016

Waterschade aan muren en deuren

Waterschade aan de muren en deuren, terrasschade, regen water afvoer.

Partners

Partners van Casius