Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Limburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Limburg heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Limburg u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Limburg.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Limburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Bilzen, Diepenbeek, Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen, Koersel, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Maasmechelen, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Zonhoven uit Limburg kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vochtprobleem opzoeken en bestrijden, kelderrenovatie en droog maken van muren, vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren, oorzaak vochtproblemen opsporen, oorzaak opsporen van vochtprobleem, kelder met water in dichten of gat in maken met dompelpomp, onafhankelijke vochtexpertise uit te voeren, vochtexpertise uitvoeren, vochtprobleem vaststellen, vocht in huurhuis vaststellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Limburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Limburg:

vrijdag 7 juli 2017

Opstijgend vochtprobleem oplossen

Er is opstijgend vocht, vlak naast de voordeur en in de living op verschillende plaatsen.
donderdag 8 juni 2017

Oorzaak van vochtprobleem opzoeken

Ik ben verhuurder van een appartement en een handelszaak. Het betreft een oud gebouw. Zowel in het handelspand, als in het appartement stellen de huurders schimmelvorming en een zeer muffe geur vast. In de handelszaak zijn de muren wel degelijk aangetast aan de bovenkant van de muren. In het daarboven liggende appartement is het behang van het plafond gevallen. Zijn er twee vochtproblemen of niet? En wat is de oorzaak?
zondag 14 mei 2017

Oorzaak opzoeken van vochtprobleem

Ik heb een vochtprobleem in slaapkamer en badkamer, tussen deze 2 ruimtes loopt de schouw van enerzijds een verwarmingsketel op mazout en anderzijds een gashaard. Op de muren van deze schoorsteen in de 2 ruimtes zijn vochtplekken en schimmel waar te nemen. Heb lood en dak laten nakijken en blijken in orde te zijn.
zaterdag 13 mei 2017

Vochtige muur herstellen

Wij hebben vocht in een ruimte. Het is vooral 1 muur. De buiten muur. Er zat schimmel onder het behang. Dit hebben we reeds afgewassen.
zaterdag 22 april 2017

Nazicht en herstellen opstijgend vocht in de kelder

Optrekkend vocht met zoutafzetting in en rondom de kelder. Optie op woning .
vrijdag 24 maart 2017

Vochtprobleem in de kelder

Ik heb een vochtprobleem in de kelder aan de watermeter.
woensdag 25 januari 2017

Muur aangetast door schimmel te herstellen

Woon op het 1ste verdiep en de muur aan de regenzijde vertoont sinds een jaar vochtige plekken tot schimmel. Deze muur voelt ook koud aan en vermoed een koude brug. Ik woon in appartementsblok en heb offertes nodig om kunnen voor te leggen op de algemene vergadering als het probleem effectief de vochtige plekken door de muur aan regenzijde komt. Er is voorlopig nog niemand komen zien terwijl ik 10 tallen emails gezonden heb.
donderdag 29 december 2016

Herstelling na waterschade

De woning die ik momenteel verhuur lijdt aan waterschade aan de badkamer op het gelijkvloers. Doordat er een afdak werd gemaakt die tegen de buitenkant van de woning leunt, is er toch redelijk wat schade aan de binnenste muren. Graag zou ik hiervoor een vakman laten komen zodat ik eventueel achteraf kan beslissen waar ik het kan laten herstellen
woensdag 30 november 2016

Vochtbestrijding

Betreffende leefruimte gelegen +/-50cm onder maaiveld. Laterale insijpeling water, bekuiping gewenst. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 november 2016

Vocht schouw

Wij hebben vochtplekken hoogte van de schouw. De schouw wordt al 15 jaar niet meer gebruikt. Op de zolder geen vocht te zien maar op de slaapkamer op de binnenmuur op de schouw wel. Misschien insijpelend vocht via schoorsteen?
dinsdag 11 oktober 2016

Waterschade aan muren en deuren

Waterschade aan de muren en deuren, terrasschade, regen water afvoer.
zondag 25 september 2016

Vochtproblemen rond de schouw binnenmuur

Ons huis is nieuwbouw, de schoorsteen is geïsoleerd, bevat potten en daarin een flexibele buis voor rookgasafvoer uit 1 stuk,rookgasafvoer bovenop de schouw, geen deksteen. Op het bezetsel in de bovenste slaapkamer waar de schouw is zie je de tekening van de gemetste stenen door het vocht dat van boven komt aan 2 kanten van de schouw, de andere kant is volledig vrij van vocht. De rookgasafvoer en de zink zijn reeds nagekeken, deze leken niet de oorzaak va het vochtprobleem Graag hadden wij een oplossing voor dit probleem gehad
woensdag 14 september 2016

Vochtprobleem oplossen

Wij zitten met de handen in het haar, we krijgen het vocht niet uit ons muren. We hebben het drie jaar geleden laten inspuiten door DHL vochtbestrijding. En vorige week heb ik nog eens gemeten met een vocht meter en mijn muren zitten nog met 98 procent vocht. Als ik nu wist wat ik moest doen om het opgelost te krijgen maar ik weet het echt niet meer.
maandag 1 augustus 2016

Water in kruipkelder

Ik heb regen of grondwater in mijn kruipkelder. Geen afvalwater. Ik heb al eens leeg gepompt en een lek toe gemaakt maar het water komt terug. Graag advies en eventueel een offerte.
woensdag 6 juli 2016

Afkomst vochtprobleem achterhalen

Ik heb pas een appartement gekocht, het betreft het middelste in een blok van 3 appartementen. De bouw dateert van 1966. Bij het uitbreken van de plafonds komen er allerhande schimmel- en vochtvlekken tevoorschijn. De houten constructies voelen vochtig aan. Het zou kunnen dat met alles te laten opdrogen het probleem wordt opgelost, doch vreemd dat de houten balken vochtig aanvoelen. Het probleem lijkt niet van buitenaf te komen, doch boven deze kamers zijn ook gewoon slaapkamers gelegen. Graag een bezoek en advies vanwaar het probleem afkomstig is.
donderdag 30 juni 2016

Kelder reinigen en waterdicht maken

De kelder (+/- 25 m²) in onze woning heeft waterschade opgelopen als gevolg van de aanhoudende regen. Het water is intussen grotendeels weggepompt, maar er hangt een indringende geur en het is duidelijk dat er een grondige reiniging moet gebeuren en de ruimte waterdicht moet worden gemaakt
dinsdag 28 juni 2016

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

We hebben veel vocht aan de muur in de slaapkamer. Het word maar erger en de plekken zijn donkerder geworden. We maken ons zorgen over ons gezondheid.
maandag 27 juni 2016

Vochtprobleem kelder nakijken

We willen steentapijt in de gang laten leggen maar door het op stijgende vocht van uit de kelder kan dit niet.
vrijdag 24 juni 2016

Vocht keldermuren

Bij hevige regenval komt er water doorheen 2 keldermuren. De muren zijn poreus. Welke oplossingen kan u hiervoor aanbieden?
dinsdag 21 juni 2016

Vochtprobleem oplossen

We hebben vorige maand onze kelder gerenoveerd naar leefruimtes. Alle muren en plafonds zijn bepleisterd en er is steentapijt gelegd. Op sommige plaatsen zit er reeds een witte aanslag op het steentapijt, wat duidt op een reactie met vocht. Ik vermoed opstijgend vocht in sommige muren maar de grootste oorzaak is de luchtvochtigheid. Er komt nu al (na twee maanden) een grote hoeveelheid schimmelvorming voor op muren en deurstijlen. Ik ontvang graag advies en een offerte van een vochtexpert om het probleem te verhelpen. Ik ben het beste te bereiken via email.
zaterdag 18 juni 2016

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in de living net boven de plint van ongeveer 1. 20 m x 40 cm hoog? En ook 1 plek op mijn plafond... Na twee weken bouwdrogers en ventilators te plaatsen waren alle ruimtes best droog. Enkel de probleemzone van in het begin is niks verbeterd. We zitten het verdiep boven ons met een terras? En er staat bij de aanslagmuur ook een radiator? We weten het niet te vinden... het gaat hier om nieuwbouw. Ons appartementsblok heeft een plat dak. Misschien komt daar het lek van?
vrijdag 17 juni 2016

Vocht probleem kelder-dichten-oorzaak

Er staat water in onze kelder en wij zouden graag dit laten dichten en de oorzaak van vinden. Kan u ons zo snel mogelijk contacteren aub.
donderdag 16 juni 2016

Waterdicht maken van keldervloer

Volledige keldervloer waterdicht maken +/- 100 vierkante meter. Liefst voor de winter.
zaterdag 30 april 2016

Overlast door water binnenshuis

Overlast door water binnenshuis. Via rioleringsafvoer - regenwater.
dinsdag 29 maart 2016

Vocht probleem opsporen en offerte voor verzekering

Er zijn grote vocht en schimmelplekken in de slaapkamers van mijn broers (zie foto). De schade is erg toegenomen. Het stinkt daar heel erg en maak me zorgen om hun gezondheid. Ik zou graag de oorzaak achter halen en een offerte willen voor de verzekering.

Partners

Partners van Casius