Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen:

Opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen

graag had ik een paar muren laten injecteren tegen optrekkend vocht op de gelijkvloers, de muren zijn gestript en ik had dit graag gedaan voor de plakker de muren opnieuw pleisterd. graag had ik ook alle andere muren laten nameten op vochtigheid.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Berg (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen uit heel België:

Terras vernieuwen

Terras waterdicht maken en vernieuwen. Last van opstijgend vocht. Terras van 7 m op 1,5 m met tegels.

Kelder waterdicht maken

De kelder van een woning uit 1958 heeft last (op bepaalde plaatsen) van vocht door opstijgend grondwater, enkel als het lange tijd heeft geregend. Dit huis wordt te koop gezet, en de natte plekken op de keldervloer bij langdurig regenweer schrikken kandidaat-kopers af. Het grondwatervocht in natte periodes is er altijd geweest. Wij zouden dit nog willen oplossen tijdens de verkoopfase bij voorkeur. Mogelijk is bekuiping of kelderdichting voldoende in dit geval. het huis is volledig onderkelderd met een kelderoppervlakte van naar schatting 100 m² verspreid over 6 kelderruimtes. Het vocht komt nu niet in elke ruimte door.

Oorzaak en behandeling opstijgend vocht

Op sommige binnenmuren zijn donkere schimmelvlekken op de onderste 50 cm.

Plaatsen blokhut en gieten van beton vloer

Graag had ik het tuinhuis (blokhut) Edelweis 415x295 laten plaatsen. Ik zou graag ook een betonnen vloer (gewapend met betonnetten) laten gieten. Onder de vloer een doek om het opstijgend vocht tegen te houden.

Opstijgend vocht in buitenmuren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht in de buitenmuren - Wellicht te impregneren.

Achtergevel aangetast door opstijgend vocht herstellen

Onze recent gerenoveerde woning met stadstuin kampt met problemen namelijk opstijgend vocht. We zijn op zoek naar een aannemer voor volgende werken aan één buitenmuur van 2,5 meter. Gedeeltelijke afkapping bezetting buitengevel aan tuin. Muur injecteren of een andere vochtwerende behandeling uitvoeren. Cementeren na bovenstaande handelingen.

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.

Natte muur injecteren

Vochtplekken op muur. Natte muur injecteren om opstijgend vocht te bestrijden.