Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen:

Opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen

graag had ik een paar muren laten injecteren tegen optrekkend vocht op de gelijkvloers, de muren zijn gestript en ik had dit graag gedaan voor de plakker de muren opnieuw pleisterd. graag had ik ook alle andere muren laten nameten op vochtigheid.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Berg (Limburg) (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opstijgend vocht op gelijkvloers behandelen uit heel België:

Opstijgend vocht in buitenmuren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht in de buitenmuren - Wellicht te impregneren.

Achtergevel aangetast door opstijgend vocht herstellen

Onze recent gerenoveerde woning met stadstuin kampt met problemen namelijk opstijgend vocht. We zijn op zoek naar een aannemer voor volgende werken aan één buitenmuur van 2,5 meter. Gedeeltelijke afkapping bezetting buitengevel aan tuin. Muur injecteren of een andere vochtwerende behandeling uitvoeren. Cementeren na bovenstaande handelingen.

Herstellingswerken uitvoeren na vochtprobleem

Vochtprobleem in keuken,waskamer en het toilet. Deels door lekkage en mogelijks opstijgend vocht. Keuken dient volledig uitgebroken te worden. Hierna moet men de muren injecteren en de muren opnieuw bezetten. Ook de afvoerbuizen en leiding naar wastafel in toilet moeten vervangen worden.

Natte muur injecteren

Vochtplekken op muur. Natte muur injecteren om opstijgend vocht te bestrijden.

Vochtprobleem detecteren en herstellingswerken uitvoeren

Een recent aangekochte woning waarbij het vermoeden bestaat dat er een probleem is van opstijgend vocht. Dit zou moeten worden onderzocht en hierna ook herstelling uitvoeren. Op diverse plaatsen vocht op de muren. wenst een gespecialiseerde firma voor oorzaak te bepalen.

Plaatsen tuinhuisje en gieten fundering

Graag installatie tuinhuisje van 205 op 295 maar eerst asap gieten van betonnen fundering (205 op 305 en ongeveer 8 cm dik incl wapeningsnetje en folie tegen opstijgend vocht.

Bepleisteren kapotte muur + behandelen

In de inkomhal brokkelt een gedeelte van het gips van de muur. Dit is te wijten aan opstijgend vocht. De oppervlakte waar de muur last heeft van opstijgend vocht bedraagt ongeveer 2 m x 2 m. Graag bepleisteren van de muur en behandelen tegen vocht.

Waterschade verder detecteren en herstellen

Opstijgend vocht in het toilet. Buren hebben achterbouw afgebroken en geen zeil gehangen aan de gemeenschappelijke muur. Graag zowel vocht detectie doen als herstelling van de muur opnemen in de aanvraag.