Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor oorzaak opzoeken grondwater in kruipkelder:

Oorzaak opzoeken grondwater in kruipkelder

Water komt door vloerplaat van 5 cm in de kruipkelder. Er ligt wat smurrie dat moet weggezogen worden. Kruipkelder 1,20 diep , er staat een vuilwaterpomp. Muren zijn tot 20 cm hoogte vochtig. Huis is van 1974. Oorzaak opzoeken van vochtigheid en grondwater in kelder. Oplossing tot herstelling.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Beverlo (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor oorzaak opzoeken grondwater in kruipkelder uit heel België:

Oorzaak vochtprobleem zoeken

In het nieuwe huis dat ik kocht bladert op één muur verf los. Ik ben echter niet zeker of dit een vochtprobleem betreft. Onze kelder, die er bijna onder zit, heeft wel last van grondwater, dus misschien dat dit het probleem zou kunnen vormen. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar mogelijks te nemen maatregelen.

Algemene onderhoud geboorde put

De geboorde put laten reinigen/onderhouden. We hebben een woning gekocht met een grondwater put (geboorde put, geen regenwaterput). Van de ene dag op de andere lijkt deze grondwaterput niet meer bij te vullen... Oorzaak is niet bekend, we hebben geen ander watergebruik dan anders. Bijkomend kunnen we niet spreken van extreme droogte op dit moment.

Oorzaak opstijgend vocht kruipkelder

Verschillende vochtproblemen werden al aangepakt, waaronder waterafvoer schrijnwerk en een verstopping van de waterafvoer. De vochtschade tengevolge van de verstopping is nu denk ik stabiel, maar ik vrees dat ook het feit dat er vaak (of meestal) 1cm water in de kruipkelder staat problemen veroorzaakt (de kruipkelder is 140cm diep, ik vermoed dat het water gewoon grondwater is). Ik zou graag zekerheid hebben of ons vochtprobleem opgelost is, en als dat niet zo is zou ik de oorzaak willen laten wegnemen.

Oplossen van vocht in de kelder

Grondwater in de kelder. Oplossen en zoeken naar oorzaak.

Opzoeken oorzaak vochtigheid

Graag had ik een offerte willen aanvragen voor het probleem in mijn badkamer. We hebben de badkamer gerenoveerd en nu valt het op dat na een hevige regenval een plas met water in ons badkamer staat. Deze bevindt zich op het gelijkvloers.Vermoeden dat het komt door opstijgend grondwater.

Verhelpen grondwater in keldergat + halve meter natte muur in kruipkelder

1. In één keldergat staat er gedurende de hele winter om de drie dagen ongeveer tien liter (grond)water. We zouden het keldergat (opnieuw) waterdicht willen laten maken. 2. Achterin de kruipkelder is er een deel van de muur nat. Het vocht lijkt stilaan naar het gelijkvloers te trekken waar we ook een hogere vochtigheidsgraad beginnen te meten. We zouden dit probleem graag oplossen (of minstens de oorzaak weten).