Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lek via douchebak naar plafond in kelder herstellen:

Lek via douchebak naar plafond in kelder herstellen

Ik heb een lek dat via de douchebak is ontstaan (omdat ze de verkeerde siliconen hebben gebruikt blijkbaar). Nu is er al een camera inspectie geweest door een erken inspecteur en deze laatste stelt vast dat er een lek via de douchebak is en zo naar het plafond in de kelder gaat. Is een betonnen plafond.nu zegt de verzekering dat ze de herstelling van de douchebak niet vergoeden maar de schade aan het plafond wel.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Brustem (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek via douchebak naar plafond in kelder herstellen uit heel België:

Nieuwe douche plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die enkel onze douche kan renoveren aangezien we een lek hebben via de bestaande douchebak van 90 x 90 cm. Nieuwe zijwanden over bestaande faience en kraanwerk, douchebak en douchedeur.

Lek aan douche herstellen

Water komt van onder de douchebak, water zit al onder de tegels. Waarschijnlijk een gesprongen leidingen .

Douche vernieuwen

Wij willen onze douche vernieuwen m.a.w. de tegels in de douche vervangen door wanden uit één stuk, douchebak vervangen want er is een lek, kraanwerk, douchedeur.

Douchebak herstellen of vervangen

Lek in de douchebak. Geen idee wat de oorsprong is. Douchebak te herstellen of vervangen indien nodig.

Lek in douchebak herstellen en muren herstellen na waterschade

Lek in douchebak herstellen omdat we waterschade hebben. Hierdoor ook schimmelvorming op de muren van de gang en het toilet. Deze opnieuw te bezetten en te behangen.

Douchebak plaatsen in inloopdouche

Onze inloopdouche heeft sinds enige tijd een lek waardoor de muur vochtig wordt en de verf afschilfert. Graag hadden we daar een douchebak van 80 op 80 cm laten plaatsen. Douchebak aan te kopen door de vakman.

Herstellen lek onder douchebak

Er is ergens een lek tussen de douchebak en de leiding die naar buiten gaat. Het water druipt langs de leiding aan de buitenmuur.

Slaapkamer en douche herstellen na vochtschade

De inloop douche lekt door een gebrek aan stabiele ondersteuning in de hoek. Hierdoor heb ik een vochtplek in de slaapkamer. Het advies van de lek detectie is als volgt. De naden van de douchebak zouden verwijderd moeten worden en eerst gevuld moeten worden met fix all en dan daarover een silicone laag voor de afwerking. De muur van de slaapkamer heeft kalk afgegeven dus deze moet opnieuw gemaakt worden en dus opnieuw geschilderd (ik veronderstel de ganse slaapkamer? ) en er zou een nieuwe plint gezet moeten worden.