Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Genk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit Genk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vochtexpert voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Genk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in Genk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Genk:

Herstellen plafond slaapkamer na vocht

Ik heb 2x op een jaar vocht in een hoek op de slaapkamer aan het plafond gehad, deze is een jaar geleden hersteld en nu terug beschadigd door vocht. 4x5 meter oppervlakte.

Waterschade in keuken verhelpen

Waterschade in keuken verhelpen. Komt van dak. Lek is nog niet gedicht.

Vocht in de kelder verhelpen

Vochtplekken in de kelder van onze residentie en onze inkomhal. 1 muur in kelder + 1 muur in inkomhal. traphallen 2 kleine plekjes.

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor waterschade bij ons in het appartement. In de keuken is er veel vochtschade. Muur en plafond moet hersteld worden. Alsook enkele meubelen in de keuken zelf.

Keldermuur waterdicht maken na insijpelend grondwater

Op één specifieke muur in de kelder heb ik last van insijpelend vocht. Graag voorstel ter behandeling.

Vocht schouw

Wij hebben vochtplekken hoogte van de schouw. De schouw wordt al 15 jaar niet meer gebruikt. Op de zolder geen vocht te zien maar op de slaapkamer op de binnenmuur op de schouw wel. Misschien insijpelend vocht via schoorsteen?

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

We hebben veel vocht aan de muur in de slaapkamer. Het word maar erger en de plekken zijn donkerder geworden. We maken ons zorgen over ons gezondheid.

Vocht probleem opsporen en offerte voor verzekering

Er zijn grote vocht en schimmelplekken in de slaapkamers van mijn broers (zie foto). De schade is erg toegenomen. Het stinkt daar heel erg en maak me zorgen om hun gezondheid. Ik zou graag de oorzaak achter halen en een offerte willen voor de verzekering.

Vochtprobleem oplossen

Vastgoedmakelaar te Genk. Voor een klant die in de USA woont dient er een offerte gemaakt te worden.Graag wil ik een offerte laten maken voor een vochtprobleem in een huis gelegen te Genk. Kan u mij hierover terug contacteren?

Vocht aan plafond

Er is een grote vochtvlek aan het plafond van de keuken. Het plafond is aan het afschilferen en deze vallen op het aanrecht. We denken dat het van de badkamer boven komt. Foto ter beschikking.