Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor behandeling voor vocht in keukenmuur:

Behandeling voor vocht in keukenmuur

Wij hebben sinds 6 jaar optrekkend vocht in onze keukenmuur. Het betreft hier een muur die door verbouwingen bij onze buren plots een buitenmuur is geworden. Omdat er op 18\11/2019 een nieuwe keuken geïnstalleerd zal worden wensen wij op zeer korte termijn dit probleem op te lossen.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Hasselt (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor behandeling voor vocht in keukenmuur uit heel België:

Douchebad installeren en behandeling van vochtprobleem

De douche in de badkamer zou moeten vervangen worden door een douchebad. Verder is er sprake van een vochtprobleem aan de muur van de huidige douche, vermoedelijk doordat de er vocht lekt door de voegen. Dit probleem zou samen met de plaatsing van het douchebad bekeken moeten worden en opgelost. Betegeling ook te doen.

Behandeling voor vocht in muren

Wegens een lekkage van de waterleiding onder het voetpad voorraan ons huis, is er water onder ons huis gesijpeld. Hoogstwaarschijnlijk is dit de oorzaak geweest van het verschijnen van enkele vochtplekken (5-tal) op onze muren. Wij zoeken een vakman die de staat van deze vochtplekken kan onderzoeken en deze een correcte behandeling kan geven. De lekkage voorraan aan de waterleiding is ondertussen gemaakt.

Bepleisteren van de wanden na behandeling vocht

De wanden na behandeling van opstijgend vocht en de badkamer kan komen bepleisteren. In totaal is er een 33 m² te bepleisteren.

Behangen met vlies en schilderen boven trap

Behangen met vliesbehang en schilderen boven trap Moet helaas in 2 fases gebeuren omwille van problemen met opstijgend vocht in de muren: fase 1: -Keuken behangen -hal behangen - langs trap behangen en schilderen 3 slaapkamers behangen fase 2: badkamer behangen (moet nog gezet worden) living behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem) bureau behangen (eerst behandeling van het vochtprobleem)

Vochtige muren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht. Gans de benedenverdieping aanpakken. Woonkamer + keuken + living. Huis van de jaren 70.

Oorzaak en behandeling opstijgend vocht

Op sommige binnenmuren zijn donkere schimmelvlekken op de onderste 50 cm.

Opstijgend vocht in buitenmuren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht in de buitenmuren - Wellicht te impregneren.

Achtergevel aangetast door opstijgend vocht herstellen

Onze recent gerenoveerde woning met stadstuin kampt met problemen namelijk opstijgend vocht. We zijn op zoek naar een aannemer voor volgende werken aan één buitenmuur van 2,5 meter. Gedeeltelijke afkapping bezetting buitengevel aan tuin. Muur injecteren of een andere vochtwerende behandeling uitvoeren. Cementeren na bovenstaande handelingen.