Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem in kelder opsporen en oplossen:

Vochtprobleem in kelder opsporen en oplossen

Vochtprobleem in kelder opsporen en oplossen. Bij regenval komt er water langs de muur naar beneden en zelf de plafonddals druppen dan.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Heusden-Zolder (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem in kelder opsporen en oplossen uit heel België:

Waterdicht maken oude beerput

Ik heb een vochtprobleem in de kelder. Er sijpelt water uit de muur die grenst aan de beerput. Vermoedelijk moet de beerput terug waterdicht gemaakt worden.

Herstellen vochtschade in kelder

Ik ben onlangs eigenaar geworden van een appartement. Er is mij te kennen gegeven dat er een vochtprobleem is in de kelder en lokale buitenmuren.

Detecteren en herstellen oorzaak vochtprobleem kruipkelder

Detecteren en herstellen oorzaak vochtprobleem kruipkelder van ong. 70m². Staat af en toe onder water terwijl die boven straatniveau gelegen is. Wanneer hij langere tijd niet onder water staat maar enkel hier en daar een plas komt er een rottingsgeur uit de kruipkelder die zich doorheen het huis verspreidt. Zogezegde isolatie kan water niet buiten houden en hindert de bestaansreden van de kruipkelder, dit is dan ook geen oplossing. Gewone kelder van 12m² vertoont ook barsten waar dan ook water door komt.

Vochtprobleem oplossen binnenkomend grondwater

Binnenkomend grondwater bij overvloedig regenen in de kelder.

Vernieuwen hoofdafvoer en waterdicht maken

Wegens geurginder en vochtprobleem kelder wensen wij in een herenwoning bestaande uit 4 woongelegenheden de hoofdafvoer te vernieuwen. Er zijn nog oude gresbuizen die niet waterdicht zijn, er is insijpeling.

Kelder opnieuw bezetten na vochtprobleem

Kleine kelder moet opnieuw bezet worden na infiltratie van vocht. Het gaat om een kelder van 3 op 2 meter.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Na werken in het straat stroomt er enorm veel water binnen in de kelder en dit soms tot wel 15 cm. Vochtplekken op de muur en vochtige muren herstellen en behandelen.

Herstelwerken door schade werf buren

Nu hebben we schade aan ons huis nav een grote werf bij de buren. Het gaat om verschillende barsten in voorgevel, blauwe steen, vloeren, muren, plafonds,.. Daarnaast ligt onze keramieken tegelvloer in de gang en het buitenterras schots en scheef, zijn er deuren en ramen die niet goed opengaan/sluiten (en daardoor schade aan parket). Er is ook een vochtprobleem in de kelder.