Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vocht in de kelder verhelpen:

Vocht in de kelder verhelpen

Bij hevige regenval op korte tijd komt er water in de kelder. Het water komt van onder de muren door.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Velm (Limburg).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vocht in de kelder verhelpen uit heel België:

Opstijgend vocht behandelen

Huis van 1930 met kelder; de voegen van de bakstenen vallen eruit. Waarschijnlijk opstijgend vocht.

Kelder opnieuw bezetten na vochtprobleem

Kleine kelder moet opnieuw bezet worden na infiltratie van vocht. Het gaat om een kelder van 3 op 2 meter.

Droogleggen van kelder

Ik heb zonet een huis gekocht met een kruipkelder en nu ben ik erachter gekomen dat hier water in staat. Ook de bekabeling van de elektriciteit ligt in de kelder in het vocht. Dit had ik graag opgelost gezien.

Kelder waterdicht maken

De kelder van een woning uit 1958 heeft last (op bepaalde plaatsen) van vocht door opstijgend grondwater, enkel als het lange tijd heeft geregend. Dit huis wordt te koop gezet, en de natte plekken op de keldervloer bij langdurig regenweer schrikken kandidaat-kopers af. Het grondwatervocht in natte periodes is er altijd geweest. Wij zouden dit nog willen oplossen tijdens de verkoopfase bij voorkeur. Mogelijk is bekuiping of kelderdichting voldoende in dit geval. het huis is volledig onderkelderd met een kelderoppervlakte van naar schatting 100 m² verspreid over 6 kelderruimtes. Het vocht komt nu niet in elke ruimte door.

Lek opsporen in afvoer

We hebben sinds een tijdje vocht in onze kelder. We denken dat dit probleem is ontstaan omdat er mogelijks een lek zit in de afvoerbuis van het dak. Graag iemand die dit komt nakijken.

Vocht rond schouw opsporen en oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis die zich situeert tegen de muren van de schouw. Door het gat van een plafondlamp die een 40 cm van de schouwmuur verwijdert is, druppelt af en toe wat vocht. Ook ligt in de kelder langs de schouw een plas water wanneer het hard regent.

Nazicht van vochtprobleem in kelder

Ik heb enkele dagen water in de kelder en vocht in mijn muren. Water bij regen te komen uit een buis met een terugslagklep. Deze buis dient om het overtollige water in het keldergat af te voeren. Nu gebeurt het omgekeerde. Vocht in muren loopt ook op.

Afkomst vochtprobleem achterhalen

Bij een stevige regenbui komt er meteen water in onze kelder. Ondertussen hebben wij vocht- en schimmelproblemen. Wij zouden graag de oorzaak van het probleem kennen. Nadien dient de ganse kelder- en garageruimte grondig schoongemaakt te worden (wij hebben recent ook verbouwingen achter de rug).