Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Herstellen houten ramen en deuren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Herstellen houten ramen en deuren:

Vochtschade opmeten na lek

Onderzoeken en herstellen waterschade. Na lek plat dak van kleine erker zijn er kleine vlekken op vloer en plafond. Water liep langs houten constructie. Men maakt zich zorgen over misschien nog meer onzichtbare schade.

Herstellen houten ramen en deuren

Houten kozijnen terrasdeuren op zuidwestkant gelegen hebben waterinsijpeling bij slagregen. Het gaat om een dubbele deur met standaardhoogte en 1m80 breed.

Houten omheining herstellen

Houten wand tussen huis en perceel grens =omgewaaid, gekraakt langs onder. omschrijving: houten wand in cederhout afm: 5 m br en 2.1 m hoog ( principe v wand: 2 m wand , deur 1 m, 2 m wand ) dikke cederplanken , 4 palen +- 20*20 cm en deur . constructie principe: 2 x een wand bestaande uit 2 palen met gleuf waarin hor. Planken in geschoven zijn ( 2x 2 m breed ). En daartussen een kaderdeur v 1 mm breed. de 4 palen zijn 0.5 m stevig in grond verankert.

Vochtschade houten plafond badkamer herstellen

Tijdens de hevige storm van de afgelopen dagen was de houten plafond in de badkamer hevig aan het lekken. We willen derhalve graag weten in hoevere de plafond is beschadigd en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om de schade te herstellen en te beperken. Plafond : 2m op 2m

Herstellen plafond na waterschade

Wegens een lek bij de bovenbuur is mijn vals plafond met balken gebarsten/ kringen/vochtplekken op. Zal moeten hersteld/vernieuwd worden. Alsook vochtplekken op houten planchet en muren die opnieuw behangen zullen moeten worden. 2x15m²

Herstellen vochtschade

Vochtschade door dak buur. 2de verdieping: natte houten latten, wat de schade er achter is weet ik niet. 1ste verdieping: water van muur gelopen, klein beetje parket is beschadigd.