Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Kelder vochtvrij maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Kelder vochtvrij maken:

Kelder vochtvrij maken

Kelder in net gekochte woning blijkt water in te nemen. Zou moeten vochtvrij gemaakt worden.

Kelder vochtvrij maken en muur herstellen

We hebben waterlast in de kelder, zowel uit de vloer en uit de muren (1 muur) stroomt vaak water. Graag hadden we de kelder vochtvrij gekregen zodat de plaats terug zou kunnen dienen.

Vochtvrij maken van stookruimte/kelder

Vochtvrijmaken en behandelen tegen opstijgend vocht van stookruimte/kelder 10m²

Schimmel in kelder verhelpen

Sinds enkele maanden (en het in gebruik nemen van onze droogkast) hebben we last van vocht in de kelder, hoogstwaarschijnlijk door te weinig verluchting in onze kelder. Nu heeft er zich al schimmel gevormd en verspreid er zich dikwijls een vieze geur in ons huis die al heel wat gezondheidskwaaltjes met zich mee heeft gebracht. Ik zoek iemand die de kelder kan terug proper zetten, vochtvrij en misschien kan helpen ons huis, of toch de kelder, beter te laten verluchten dan steeds met de kelderdeur open te laten staan (wat nu zelfs niet meer helpt).

Vochtvrij maken van kelder

Mijn kelder van een woning die ik verhuur krijgt bij hevige regenval water binnen via de grond. Mijn kelder is ongeveer twee meter op vijf.

Herstel van ondergrondse waterafvoerbuizen en vochtvrij maken van kelder

Door een plotse drukverhoging is waarschijnlijk één of meerdere afvoerbuizen naar de septische put en/of de afvalwater collector van onze privé woning gebarsten of gescheurd. Op minder dan 3 dagen tijd is er een aanzienlijke vochtplek in de buitenmuren van de kelder ontstaan. Deze vochtplek breidt zich zienderogen uit en komt er zodanig veel water binnen dat er een dunne laag water over een oppervlakte van minstens 5 m2 op de vloer blijft staan. Ook na het dweilen van de vloer komt er telkens terug water op staan. Een diagnose van het probleem moet vooraf gesteld worden door een vakman/vochtexpert en ook het ontstane probleem kunnen opgelost worden met een garantie van minstens 25 jaar.

Het volledig vochtvrij maken van een ...

Het volledig vochtvrij maken van een kelder/garage (Waarschijnlijk opstijgend vocht)

Het betreft een gerenoveerde woning ...

Het betreft een gerenoveerde woning waarvan de kelder dateert van begin jaren 50. Bedoeling is om de kelder bruikbaar te maken als bewaarruimte van o.a. voedsel maar ook als opslagruimte. Daarbij hoort ook het vervangen van de vloer (momenteel deels beton, deels tegels). De vloer wil ik wel zelf opbreken. In eerste instantie ben ik op zoek naar advies om een idee te krijgen wat de kosten zijn die verbonden zijn aan het vochtvrij maken van de muren en het gieten van een nieuwe vloer.