Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Lek in veranda herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lek in veranda herstellen:

Lek in veranda herstellen

Lek in veranda dak herstellen. Bij regen kruipt er vocht tussen de veranda en de muur. Daardoor zit ik binnen met vochtvlekken van enkele tientallen centimeter op verschillende plaatsen.

Opsporen van lek

Probleem ligt in een kleine verada van ongeveer 2m². Sommige tegels klinken hol, we hebben een halve tegel verwijderd, blijkt de lijm eraf te zijn. Wij denken aan een lek ergens aangezien een meter verder, nog steeds in de veranda, op de muur ook vochtvlekken zijn. (Denken wij). Er ligt een afvoer onder de veranda en ook is er een waterleiding.Opzoeken van lek en herstellen.

Over de keuken is een soort veranda ...

Over de keuken is een soort veranda (glazen constructie met hout) geplaatst.Deze leunt aan tegen de gevel van de buurman. In de achterste hoek is er een lek als het hard regent. Hierdoor ontstaan vochtplekken op de binnenmuur van de keuken.