Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Oorzaak vochtplekken opsporen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oorzaak vochtplekken opsporen:

Oorzaak vochtplekken opsporen

De muren grenzend aan de douche vertonen grote vochtplekken onderaan. Ik zou graag weten wat de oorzaak hiervan is, dit opgelost zien alvorens de vochtplekken weg gewerkt worden.

Herstellen vochtschade

Door de aanhoudende regen hebben we sinds gisteren vochtplekken op de binnenmuur in de woonkamer. We zijn de oorzaak nog aan het zoeken en herstellen.

Behandeling voor vocht in muren

Wegens een lekkage van de waterleiding onder het voetpad voorraan ons huis, is er water onder ons huis gesijpeld. Hoogstwaarschijnlijk is dit de oorzaak geweest van het verschijnen van enkele vochtplekken (5-tal) op onze muren. Wij zoeken een vakman die de staat van deze vochtplekken kan onderzoeken en deze een correcte behandeling kan geven. De lekkage voorraan aan de waterleiding is ondertussen gemaakt.

Oorzaak vochtproblemen zoeken en behandelen

We stellen schimmelvorming en vochtplekken vast op enkele plaatsen in de woning: veluxdakraam, hoek plafond, muur boven plinten, muur berging.

Vochtprobleem oorzaak opzoeken en oplossen

In onze keuken hangt er 1 lichtarmatuur. Deze werkte na een tijd niet meer. Toen ik deze van het plafond haalde zat het armatuur vol water! Er lekt zeer traag water door de elektriciteitsleiding of langs de ophangpluggen. Dit gaat zeer traag, druppel per druppel. Ik dacht eerst dat het bouwwater was, maar nu zijn er ook vochtplekken of -kringen rond het lichtpunt. Boven de keuken bevind zich een slaapkamer en bij mijn weten zijn er geen waterleidingen. Ik heb dus iemand nodig die dit lek zsm. Kan opsporen en dichten.

Herbepleisteren en herschilderen na vochtschade

In 5 appartementen zijn vochtplekken opgetreden. Ondertussen is de oorzaak weggenomen en is er blaasvorming/verkleuring achter gebleven op een tiental verschillende plaatsen. Dit dient hersteld te worden.

Oorzaak achterhalen vochtprobleem

Oorzaak vochtproblemen na te checken.Oppervalkte : 15 vierkante meter Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Vochtplekken in de muur, vermoedelijk door scheuren in de gevel

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.