Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Oorzaak waterschade achterhalen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Oorzaak waterschade achterhalen:

Oorzaak waterschade achterhalen

Oorzaak waterschade in gang achterhalen en herstellen. (waarschijnlijk opstijgend vocht)

Waterschade detecteren

Ik zou graag de oorzaak van een vochtprobleem in mijn huis willen laten detecteren en de herstelkosten weten. Badkamer is vol vlekken en zo verder een paar andere muren ook

Vochtige muren nakijken

Waterschade door vochtige buitenmuren en binnenmuren. Oorzaak achterhalen. Op verschillende plaatsen vocht.

Bestek waterschade kelder detecteren

Water sijpelt binnen door twee muren in de kelder. Oorzaak bepalen /detecteren

Oorzaak en gevolg van vochtprobleem oplossen

Een binnenmuur die ook de gemeenschappelijke scheidingsmuur is tussen 2 eigendommen (2 buurappartementen) heeft langs mijn kant behoorlijke waterschade geleden die afkomstig is uit de douche langs de buurkant. Langs mijn kant blaast de verf op en komt de bezetting los. Vochtmetingen van eerder dit jaar hebben een vochtgehalte in de muur aangetoond van meer dan 3 maal zo veel als de normale grenswaarden. Mogelijks ontbreken er Kerdidoeken achter de betegeling van de douche bij de buur. Bijgevolg dient eerst de oorzaak van het vochtprobleem opgelost te worden (in de douche van de buur), alvorens het herstel van de geleden waterschade kon beginnen (langs mijn kant van de binnenmuur).

Waterschade muur aanpakken

Ik heb waterschade door de bovenburen op het plafond en zou het graag laten maken. en water detectie zal ook aan te raden zijn om de oorzaak aan te pakken

Oorzaak vocht opsporen

Herstellen waterschade terras: Het plafond van mijn terras is bij een poging tot schilderen naar beneden gekomen en dient hersteld te worden vooraleer er terug sprake kan zijn van schilderen. Er werden door de schilder hoge vochtigheidswaarden gemeten. Ik ken de oorzaak van het probleem niet. Mijn bovenburen van de vijfde verdieping zeggen dat er op hun terras niets te zien is. Behalve dat ik het probleem opgelost wil zien, wil ik ook duidelijkheid over de oorzaak en eventuele aansprakelijkheid.

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Waterschade aan de muur weten de oorzaak niet. Expertise is nodig. 1 muur, oppervlakte 2 - 3 m².