Hoe werkt het?

Detectie en herstellingen bij opstijgend vocht


Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het is vaak te herkennen aan duidelijke vochtplekken op de muren.
Hiernaast kan ook een muffe geur en schimmelvorming op opstijgend vocht in de woning wijzen. 
Het is belangrijk om dit zo snel als mogelijk te behandelen omdat dit de muren en zelf hele constructie van de woning kan beschadigen.

Een vochtspecialist zal deze beschadigde muren injecteren of de muren onderkappen.
De vakman zal altijd eerst een grondige inspectie doen om zo de beste methode te kiezen voor het vochtprobleem op te lossen.
Onze specialisten kunnen ook steeds de herstelling van het pleisterwerk en verfwerk in een vrijblijvende offerte opnemen.

De ideale manier om het de het beste vakbedrijf te vinden is het vergelijken van offertes.
Plaats je opdracht en vergelijk zonder enige verplichten een aantal gedetailleerde prijsoffertes van vochtspecialisten in jouw regio.
 

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opstijgend vocht salpeterzuur kelder:

Opstijgend vocht + salpeterzuur kelder

Op de gelijksvloer heb ik in de muren last van opstijgend vocht. Dit is in totaal over een 30m. De gelijksvloer moet daarna wel nog volledig verbouwd worden. In de kelder zijn denk ik plekken van salpeterzuur. Ik heb gehoord dat dit ook door vocht zou komen. Hier zou ik het vocht willen aanpakken en deze beter afwerken. De kelder 3m op 4m zijn en 2m hoog

Vochtige muur behandelen

Wij hebben vocht aan 1 muur. Waardoor de verf nu begint te bladeren. Graag hadden we een oplossing voor dit probleem. Komt niet van lek aan dak ofzo, we denken eerder aan opstijgend vocht. Moet onderzocht en nadien behandeld worden.

Opstijgend vocht behandelen

Huis van 1930 met kelder; de voegen van de bakstenen vallen eruit. Waarschijnlijk opstijgend vocht.

Opstijgend vocht herstellen en muren herbzetten

Op sommige plaatsen hebben we vochtvlekken onderaan de muren. Muren te herstellen en dus opnieuw te bepleisteren. Hoofdzakelijk in 1 ruimte waar men 15 à 20 lopende meter moet herplakken.

Vochtige muren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht. Gans de benedenverdieping aanpakken. Woonkamer + keuken + living. Huis van de jaren 70.

Muren van oude hoeve onderkappen tegen opstijgend vocht

Een hoeve waarvan het woongedeelte helemaal moet bestreden worden tegen het vocht. Het gaat om opstijgend vocht, en we willen graag onderkapping gebruiken en niet injecteren. Te behandelen deel is ongeveer 55 lopende meter met volle muren van zo een 30 cm dik.

Kelder waterdicht maken

De kelder van een woning uit 1958 heeft last (op bepaalde plaatsen) van vocht door opstijgend grondwater, enkel als het lange tijd heeft geregend. Dit huis wordt te koop gezet, en de natte plekken op de keldervloer bij langdurig regenweer schrikken kandidaat-kopers af. Het grondwatervocht in natte periodes is er altijd geweest. Wij zouden dit nog willen oplossen tijdens de verkoopfase bij voorkeur. Mogelijk is bekuiping of kelderdichting voldoende in dit geval. het huis is volledig onderkelderd met een kelderoppervlakte van naar schatting 100 m² verspreid over 6 kelderruimtes. Het vocht komt nu niet in elke ruimte door.

Oorzaak en behandeling opstijgend vocht

Op sommige binnenmuren zijn donkere schimmelvlekken op de onderste 50 cm.