Hoe werkt het?

Detectie en herstellingen bij opstijgend vocht


Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen. Het is vaak te herkennen aan duidelijke vochtplekken op de muren.
Hiernaast kan ook een muffe geur en schimmelvorming op opstijgend vocht in de woning wijzen. 
Het is belangrijk om dit zo snel als mogelijk te behandelen omdat dit de muren en zelf hele constructie van de woning kan beschadigen.

Een vochtspecialist zal deze beschadigde muren injecteren of de muren onderkappen.
De vakman zal altijd eerst een grondige inspectie doen om zo de beste methode te kiezen voor het vochtprobleem op te lossen.
Onze specialisten kunnen ook steeds de herstelling van het pleisterwerk en verfwerk in een vrijblijvende offerte opnemen.

De ideale manier om het de het beste vakbedrijf te vinden is het vergelijken van offertes.
Plaats je opdracht en vergelijk zonder enige verplichten een aantal gedetailleerde prijsoffertes van vochtspecialisten in jouw regio.
 

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Opstijgend vocht salpeterzuur kelder:

Opstijgend vocht / injecteren muren

Woning klaar maken voor verkoop. Grondig onderhoud nodig waaronder ook muren injecteren. Het betreft een rijwoning die 3-4j geleden gerenoveerd is maar niet in orde.

Vochtprobleem terras oplossen

Appartementsgebouw met 10 appartementen: Terrassen afwatering is een probleem. Verschillende visuele vochtplekken aan buitenzijde. Doorsijpeling vocht naar ondergrondse garage. Opstijgend vocht aan zijmuren tuin is nog een ander probleem dat zich ook voordoet.

Opstijgend vochtproblemen aan twee muren willen behandelen

Ik heb twee muren in mijn loft waar ik last van opstijgend vocht heb, ik zou graag een offerte willen verkrijgen om het probleem op te lossen en ook de muur erna te herstellen.

Opstijgend vocht behandelen en herbepleisteren

Na verschillende gevallen van waterschade, willen we een aantal muren opnieuw laten bezetten. Ook eventueel bekijken voor te steken van vals plafond/schilderen. Opstijgend vocht behandelen. 2 kleine muren opstijgend vocht + één muur lek van dak.

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Wij hebben nu al enkele bedrijven gehad voor injecteren tegen opstijgend vocht, graag zouden wij nu bedrijven hebben die uitsluitend de muren onderzagen of onderkapen. Het zou gaan om al de muren te onder kappen of onderzagen. 1 muur, en in overleg mogelijks andere muren.

Opstijgend vocht + salpeterzuur kelder

Op de gelijksvloer heb ik in de muren last van opstijgend vocht. Dit is in totaal over een 30m. De gelijksvloer moet daarna wel nog volledig verbouwd worden. In de kelder zijn denk ik plekken van salpeterzuur. Ik heb gehoord dat dit ook door vocht zou komen. Hier zou ik het vocht willen aanpakken en deze beter afwerken. De kelder 3m op 4m zijn en 2m hoog

Vochtige muur behandelen

Wij hebben vocht aan 1 muur. Waardoor de verf nu begint te bladeren. Graag hadden we een oplossing voor dit probleem. Komt niet van lek aan dak ofzo, we denken eerder aan opstijgend vocht. Moet onderzocht en nadien behandeld worden.

Opstijgend vocht behandelen

Huis van 1930 met kelder; de voegen van de bakstenen vallen eruit. Waarschijnlijk opstijgend vocht.