Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Vochtprobleem aanpakken door insijpeling water via terras" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vochtprobleem aanpakken door insijpeling water via terras:

Vochtprobleem aanpakken door insijpeling water via terras

Appartement op derde verdieping met achteraan een terrasje. De binnenmuur grenzend aan het terras vertoont blazen en kristallen t.g.v. vocht in de muur. De oorzaak is al gevonden, moet vooral nu aangepakt worden. Concreet: zorgen dat er geen water meer in de muur kan komen.

Vochtprobleem aanpakken

We hebben onlangs een huis gekocht De achtergevel (40m²) vertoont vochtplekken langs de binnenkant van het huis En ter hoogte van 1slaapkamer, de keuken, en de badkamer alle 3 de ruimtes beschikken over een venster maar niet over een ventilatie systeem Graag vocht probleem detecteren

Vochtprobleem opsporen en aanpakken

Alles zag er goed uit, geen vochtproblemen, ook nagevraagd. Bij bezoek aan woning recent zagen wij vochtplekken op één van de binnenmuren vandaar graag een vochtspecialist. (waar voordien een kast stond).

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.

Vochtprobleem oplossen

De grond onder onze nieuwe woning is blijkbaar behoorlijk vochtig (nabij de vesten). We hebben een gemeenschappelijk muur met de buren die behoorlijk vochtig is. Blijkbaar is deze muur ooit ingespoten geweest door een amateur. Wij hadden gedacht om dit nogmaals professioneler te laten aanpakken. Onderkappen zou niet mogelijk zijn gezien de gemeenschappelijk muur. Het zou over een kleine 10 meter gaan. Enkel 's avonds bereikbaar.

ik woon sinds kort in een oud huis. de ...

ik woon sinds kort in een oud huis. de eerste verdieping hebben we zelf aangepakt, de leefkeuken op gelijkvloers is nog redelijk recent. de living is in hele slechte staat en er zit of zat vocht in de muren, de gevelmuur is binnenin zelfs afgebrokkeld. de kelder is vochtig omdat de kelder openingen dichtgemetseld werden en er geen ventilatie meer is. We zoeken een vakman die het vochtprobleem kan diagnosteren en GRONDIG aanpakken voor we met de vernieuwing van de living beginnen. Ik heb geen idee over het budget dat ik hiervoor nodig heb, en heb dan ook een onrealistisch bedrag ingevuld, gelieve daar geen rekening mee te houden!!