Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Vochtprobleem nakijken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vochtprobleem nakijken:

Vochtprobleem nakijken

Vocht probleem dat van bovenbuur afkomt. En zou graag hebben dat iemand langs komt om te kijken en vast te stellen van waar het komt. Zodat bovenbuur het kan oplossen.

Vochtprobleem nakijken badkamer

Iemand om het vochtprobleem in de badkamer na te kijken. Plafond vertoond vochtige plekken.

Vochtprobleem oplossen

We hebben net een huisje gekocht, maar wonen er nog niet in. We merken nu dat er vochtplekken zijn langs één kant van het huis. De muren voelen op die plekken ook vochtig aan. Aan de buiten staat er klimop tegen de muur. We vermoeden dat die de muur heeft aangetast en eventueel ook de roofing. Graag zouden we willen laten nakijken wat de oorzaak precies is en hoe we dit best aanpakken.

Oorzaak opzoeken van vochtprobleem

Ik heb een vochtprobleem in slaapkamer en badkamer, tussen deze 2 ruimtes loopt de schouw van enerzijds een verwarmingsketel op mazout en anderzijds een gashaard. Op de muren van deze schoorsteen in de 2 ruimtes zijn vochtplekken en schimmel waar te nemen. Heb lood en dak laten nakijken en blijken in orde te zijn.

Natte plekken aan de muren in slaapkamer, keuken en living nakijken

Ik heb een vochtprobleem in huis. In de slaapkamer keuken en living zijn er vochtplekken. Dit is door de kapotte buis in de berging waardoor is water onder tegels gekomen. Graag zo snel mogelijk die vochtprobleem laten verhelpen.

Expertise vochtprobleem

Ik zoek een onafhankelijk expert voor een vochtprobleem bij een net aangekocht appartement. Om er zeker van te zijn dat dit geen opstijgend vocht is of grote kosten met zich mee brengt, wil ik dit graag op korte termijn, laten nakijken.

Vochtprobleem kelder nakijken

We willen steentapijt in de gang laten leggen maar door het op stijgende vocht van uit de kelder kan dit niet.

Vochtprobleem : nakijken van gevel

Via een buitenterras komt er water in de slaapkamer. De gevel zou bijgevoegd moeten worden en de aansluiting terras > gevel vernieuwd worden ( nu loden band) Eventueel put nakijken.