Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Waterschade herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterschade herstellen:

Waterschade in plafond en muur herstellen

Waterschade in plafond en muur herstellen. Lek bij bovenbuur is reeds hersteld.

Waterschade herstellen

waterschade in de slaapkamer van mijn dochter. Op dit moment is de vlek een goeie 2 meter breed, maar ze groeit nog. Boven de kamer zit een zolder met een vernieuwd dak en we vermoeden dat er daar een probleem is met de goot. Na de storm van vorige maand is het heel snel erger geworden.

Vochtschade opmeten na lek

Onderzoeken en herstellen waterschade. Na lek plat dak van kleine erker zijn er kleine vlekken op vloer en plafond. Water liep langs houten constructie. Men maakt zich zorgen over misschien nog meer onzichtbare schade.

Plafond en muur herstellen na waterschade

Een lek bij de bovenburen heeft schade veroorzaakt in ons appartement. De muur en het plafond in onze keuken en aanpalend bureau zijn nat geworden (bovenkast in de keuken is van de muur gevallen). Wij zouden graag weten hoe nat de muur en het plafond zijn, en welke mogelijkheden er zijn om hem te herstellen. Onze concrete vraag: wij zoeken iemand die wil langskomen, de staat van de muur wil onderzoeken & de werken uitvoert.

Herstellen waterschade

Ik woon op het eerste verdiep van een appartemetn en zit met waterschade. Het lek komt van het appartement boven mij, maar is heel lang genegeerd. Nu is er waterschade op het gyprocplafond in 4 kamers. Oppervlakte weet ik niet vanbuiten, maar het gaat over meer dan 10 m² schat ik.

Herstellen muren en plafond na waterschade

Er werd een lek gedetecteerd bij de bovenbuur tussen de douchekuip en goot. Hierdoor is er waterinfiltratie in zowel het plafond als de muren van mijn badkamer alsook deze van de aangrenzende gang. De hieruit ontstane waterschade bestaat voornamelijk uit vochtplekken, barsten en bulten in zowel de muren als plafond en waterschade rond de verlichting. Momenteel is het lek nog niet hersteld bij de bovenbuur en breiden de vochtplekken zich uit. Het gaat dus om uitdrogen, bepleisteren en schilderen. Oppervlakte van de schade weet ik niet vanbuiten, het gaat nu vooral nog om vlekken.

Waterschade aan muren herstellen

Ik heb op twee verschillende plaatsen voxhtproblemen gehad. Het lek is hersteld maar mijn muren zijn beschadigd door het vocht

Herstellen muren na waterschade

Een lekdetectie heeft waterschade vast gesteld in de afvoerleiding in schacht (bovenburen) Muur in mijn hall is nat en vochtig = verkleuring op behang en plint is ook aan het loskomen. Of er iets aan vloer (laminaat ) is weet ik niet. In het toilet zijn de muren betegelt en de voegen zijn ook aangetast door het water en vocht. 1muur + 4 zijden (betegeld)