Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele vochtexpert voor "Waterschade in keuken verhelpen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met vochtexperts in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende vochtexperts, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met vochtexperts uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterschade in keuken verhelpen:

Waterschade in keuken verhelpen

Waterschade in keuken verhelpen. Komt van dak. Lek is nog niet gedicht.

Plafond en muur herstellen na waterschade

Een lek bij de bovenburen heeft schade veroorzaakt in ons appartement. De muur en het plafond in onze keuken en aanpalend bureau zijn nat geworden (bovenkast in de keuken is van de muur gevallen). Wij zouden graag weten hoe nat de muur en het plafond zijn, en welke mogelijkheden er zijn om hem te herstellen. Onze concrete vraag: wij zoeken iemand die wil langskomen, de staat van de muur wil onderzoeken & de werken uitvoert.

Plafond herstellen na waterschade en bad dichten

Plafond keuken moet hersteld worden na waterschade door lek afloop bad. Ook het lek moet men dichten. Zichtbare schade is beperkt.

Renovatie na waterschade

Op het eerste verdieping is er nieuwe vloer 28 vierkante meter nodig. Gipsen muren en tegelpartij in de keuken. Op het gelijkvloers opbouw en afwerking van een plafond met isolatie en draagconstructie.

Herstellen van muren en plafonds na waterschade

Ik zou graag contact willen opnemen met een aannemer voor waterschade bij ons in het appartement. In de keuken is er veel vochtschade. Muur en plafond moet hersteld worden. Alsook enkele meubelen in de keuken zelf.

Herstelling waterschade

Sinds de hevige regenval van twee weken geleden hebben wij waterschade in onze kelder en ook in de muren van de keuken en de veranda. Wij zouden graag een bestek willen laten opmaken voor de herstelling van deze schades. Is dit mogelijk? Vochtspecialist graag langs komen voor vaststelling. Bepleisteringen moeten terug aangebracht worden aan de muur.

Opsporen en herstellen waterschade

Oorzaak van de waterschade is nog niet vastgesteld. We vermoeden het lekkende dak van de buren, lekkende douchecabine of een afvoer die niet correct is aangesloten. Op verschillende muren staat schimmel (Inkomhal, keuken, badkamer). Met een vochtigheidsmeter hebben we vastgesteld dat er water zit onder de tegels van het gelijkvloers.