Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

maandag 5 november 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellingswerken uitvoeren

Een recent aangekochte woning waarbij het vermoeden bestaat dat er een probleem is van opstijgend vocht. Dit zou moeten worden onderzocht en hierna ook herstelling uitvoeren. Op diverse plaatsen vocht op de muren. wenst een gespecialiseerde firma voor oorzaak te bepalen.
dinsdag 2 oktober 2018

Lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken

Door een lek in mijn dak ( nog niet gelokaliseerd ) , heeft de zolderruimte schade geleden aan de muren en vloer. Lek moet gedetecteerd worden om hersteld te worden. De aanwezige schade moet ook in orde gebracht worden.
maandag 1 oktober 2018

Plafond herstellen na waterschade en bad dichten

Plafond keuken moet hersteld worden na waterschade door lek afloop bad. Ook het lek moet men dichten. Zichtbare schade is beperkt.
donderdag 20 september 2018

Herstellen van muren en plafond in slaapkamer na waterschade

Door een vochtprobleem veroorzaakt door mijn bovenburen, zit ik nu met een vochtige muur in mijn slaapkamer. Hierdoor zijn is er schimmel op de muur en zijn 'blazen' op de verf gekomen. De schimmel heb ik met een product behandeld, en de 'blazen' heb ik open gestoken, zodat dit kan luchten en drogen. Uiteraard is er bij het uitdrogen wat kristal op de de plekken waar de 'blazen' zaten gekomen. De muur is 5 m x 2.5 m (ongeveer). Ik denk dat er schilderwerk is, alsook een stukje stukwerk. Alsook de plint is aangetast. Een deel van het plafond moet gestuct en geschilderd worden.
woensdag 19 september 2018

Ondergrondse kelder herenhuis waterdicht maken

Waterdicht maken van een grote ondergrondse kelder van herenhuis.
vrijdag 14 september 2018

Kelder waterdicht maken

We willen de kelder 24 m² waterdicht maken. De bedoeling is om de kelder volledig droog te maken, zodoende dat deze kan gebruikt worden als opslagruimte. Er is een ondiepe grond waterput (60 cm) die dichtgemaakt moet worden. Ook naast de put staat er soms water.
maandag 27 augustus 2018

Badkamer muur herstellen na waterschade

Een deel van de muur van mijn badkamer heeft waterschade opgelopen door een lek van een dak buiten. Er is dus vochtschade (ook wat schimmel). Het gaat over een relatief klein oppervlak (ongeveer 1,5 vierkante meter) .
dinsdag 14 augustus 2018

Nazicht lek dakterras

Dakterras lekt bij hevige regen. Water blijft staan, afwatering is niet goed. Hierdoor al beperkte schade aan plafond keuken. Zouden dit graag verhelpen maar weten niet zeker wat de beste methode is. Momenteel liggen er tegels op het terras.
woensdag 25 juli 2018

Vochtprobleem opsporen en aanpakken

Alles zag er goed uit, geen vochtproblemen, ook nagevraagd. Bij bezoek aan woning recent zagen wij vochtplekken op één van de binnenmuren vandaar graag een vochtspecialist. (waar voordien een kast stond).
dinsdag 19 juni 2018

Vochtvrij maken van stookruimte/kelder

Vochtvrijmaken en behandelen tegen opstijgend vocht van stookruimte/kelder 10m²
zaterdag 9 juni 2018

Afvoerlek in muur kelder detecteren

We zitten met een lek in de muur van de kelder waarschijnlijk afkomstig van de buren. Dit is geen vocht, maar een zwarte vloeistof die een heel sterk geur met zich meebrengt. Wij hebben daar geen enkel afvoer op die plaats daarom denken we dat het van de buren komt.
maandag 4 juni 2018

Vochtprobleem oplossen

De muren die aangrenzende aan de douche zijn heel vochtig aan de achterkant. Dit voor een totaal oppervlakte van 4m² Graag een vochtspecialist hier omtrent gehad om het probleem grondig te onderzoeken en verhelpen
vrijdag 4 mei 2018

Daklekkage behandelen

Toelichting over het vochtprobleem en de gewenste werken : Vochtplek in slaapkamer grenzend aan plat dak en op zelfde hoogte in de muur daaronder in de living. Vermoeden lekkage plat dak
zondag 15 april 2018

Oorzaak opsporen vocht en herstellen muur met vochtprobleem

Er zit vocht in de binnenmuur van de voorgevel. De bedoeling is om de oorzaak van het vochtprobleem vast te stellen, een voorstel voor oplossen van het vochtprobleem te formuleren en de herstelwerken uit te voeren.
vrijdag 13 april 2018

Vochtbehandeling stenen buitenmuur

We hebben een gemeenschappelijke stenen buitenmuur met crepi. Buren hebben een bloembak langs hun kant geplaatst en nu krijgen wij onderaan vochtige plekken. Daar het een muur is op de binnenkoer hadden we die graag weer in orde gehad.
woensdag 11 april 2018

Herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht

Als het buiten regent komt er vocht door de vloer naar boven. Muren en vloer zijn vol schimmel. Waarschijnlijk is dit opstijgend vocht. Op zoek naar een vakman om dit probleem op te lossen en herstellingen uit te voeren.
dinsdag 13 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen

Ik heb last van opstijgend vocht en zou graag 2 muren van een 7,5 m laten opspuiten. Ik weet echter niet of men dit langs binnen of langs buiten moet behandelen. Deze muren zijn sinds vorig jaar geplakt, waar mogelijk (ik denk 1 zijde) zou ik het liefst langs mijn buitenmuur werken.
vrijdag 9 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen en muren herstellen

Vochtprobleem in de woonruimte en keuken, dit is opstijgend vocht. Dit willen we laten behandelen en ook de gemeenschappelijke muur opnieuw laten bezetten en behangen. Er zijn ook nog andere ruimtes die men mogelijks moet behandelen.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen/Oplossen van vocht in kelder

Vochtprobleem in de kelder, alle muren staan vochtig. De muren van de kelder zijn vochtig.
vrijdag 16 februari 2018

Muren injecteren tegen opstijgend vocht en kelder tochtvrij maken

Wij gaan heel binnenkort onze woning renoveren en denken er aan op onze muren te laten injecteren tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel nog nergens schimmelvorming. We gaan op onze volledige benedenverdieping een nieuwe betonplaat met pur en chape laten leggen. Hiernaast willen we ook graag onze kelder tochtvrij laten maken. Het vocht komt bij ons binnen als het heel veel regent en komt binnen waar de vloer en de muur samen komen. Het gaat om een kelder van ongeveer 2.6 m².
vrijdag 9 februari 2018

Herstellen van vochtschade

In de hoek van de dakgoot, heeft het een deel binnen geregend, daardoor schade aan vals plafond en muur. Op zoek naar iemand voor het opmaken van een offerte tevens ook voor de verzekering.
donderdag 1 februari 2018

Onderzoek oorzaak waterinsijpeling

Vochtspecialist: Ik heb een probleem met vocht insijpeling via het raam in mijn appartement die ik sinds vandaag verhuur. Ik weet niet waar het probleem ligt. De kanaaltjes zijn vrij en afkitting helpt niet. Er ligt soms als het regent een plasje op de vensterbank (niet altijd). Kan iemand mij helpen, zonder dat ik nieuwe ramen dien te steken?
dinsdag 23 januari 2018

Schimmelvorming bestrijden

Ik heb schimmelvorming in 2 kamers van mijn woning. Ik vermoed dat deze van de dakgoot komen omdat die ooit is overgelopen. Graag wil ik een expert laten langskomen om te kijken waar het probleem zit en voor dit te herstellen.
maandag 22 januari 2018

Herstellen muren en plafond na waterschade

Muur van 5m² n een muur van 3 m² te herstellen na waterschade
zaterdag 20 januari 2018

Herstellen muren kinderkamers

Herstellen van de muren kinderkamers waterschade, vochtprobleem.

Partners

Partners van Casius