Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
20 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

zondag 29 maart 2020

Oorzaak vochtplekken opsporen

De muren grenzend aan de douche vertonen grote vochtplekken onderaan. Ik zou graag weten wat de oorzaak hiervan is, dit opgelost zien alvorens de vochtplekken weg gewerkt worden.
zondag 16 februari 2020

Opstijgend vochtproblemen aan twee muren willen behandelen

Ik heb twee muren in mijn loft waar ik last van opstijgend vocht heb, ik zou graag een offerte willen verkrijgen om het probleem op te lossen en ook de muur erna te herstellen.
donderdag 13 februari 2020

Waterschade opmeten

Door de storm is er water is ons huis gelekt. De kelder en boven het washok zijn allemaal beschadigd bij ons in de woning. Er zijn daar ook muren, plafonds en belangrijk ook onze laminaat vloer geraakt die dus waterschade hebben gehad. Vandaar zoeken wij dus iemand die de waterschade kan komen opmeten.
dinsdag 11 februari 2020

Vochtproblemen in de kelder en kruipkelder oplossen

Vochtproblemen en stank in kelder en kruipkelder verhelpen. Water komt door de muur van kruipkelder, lekt door fundament en stukken plafond van kruipkelder zijn gevallen door roest. 2 gedeeltes: 25 m² + 30 m².
dinsdag 28 januari 2020

Waterschade aan muren herstellen

Ik heb op twee verschillende plaatsen voxhtproblemen gehad. Het lek is hersteld maar mijn muren zijn beschadigd door het vocht
donderdag 24 oktober 2019

Vocht in kelder aanpakken

Wij hebben plannen om onze kelder te laten renoveren maar er zijn serieus wat mankementen waaronder vocht etc.. We zouden de kelder graag leefbaar maken en willen zeker zijn dat het gezond is. Wij vroegen ons af of u eens vrijblijvend zou willen langskomen om een offerte op te maken zodat we weten waar we aan toe zijn. Oppervlakte : 3 op 4 m .
zaterdag 17 augustus 2019

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

Ondanks dat de slaapkamer overdag wordt verlucht blijkt dit onvoldoende, daar er zich condens vormt op de ramen en er steeds een schimmel ontstaat. Graag had ik een extra ventilatie voorzien om dit probleem te voorkomen.
woensdag 31 juli 2019

Vochtprobleem oplossen oorzaak achterhalen

Water binnen gelopen in onze living via vloer en plinten na de hevige regenval van afgelopen zaterdag. Hierna ook meerdere vochtproblemen gevonden
dinsdag 18 juni 2019

Vochtdetectie in kelder uitvoeren en verhelpen

Sedert enige tijd komt er water binnen in de kelder; vooral langs de straatkant, muur binnen; kolenkot vroeger; vooral bij hevige regen een drama;graag herstellen binnenkort; is probleemmatisch en dringend
donderdag 6 juni 2019

Kruipkelder vocht nakijken en eventueel bron van stank verwijderen

Uit onze kruipkelder komt al jaren een muffe geur die zich over het hele huis verspreid. Onder de vloer van de kruipkelder staat er dikwijls grondwater als het hard geregend heeft. Maar ook bij droog weer blijft de kruipkelder ruiken naar bv. een grot of schimmel of zwammen of iets dergelijke. Wij hebben ook een dompelpomp aangesloten op een afvoerbuis, en uit die dompelpomp komt dikwijls een rioolgeur. Er is nochtans genoeg verluchting aanwezig