Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
23 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

maandag 20 mei 2019

Buitenmuur impregneren en opnieuw bezetten

Achterbouw aan het huis is een aparte studio. Ik zou graag de ganse buiten muur laten impregneren en opnieuw bezetten. Bouwjaar huis 1928 en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 7 x 2,5 meter.
zondag 21 april 2019

Waterlek badkamer detecteren

wij hebben dringend een herstel nodig van een waterlek boven in de badkamer met schade in onze keuken beneden. De wand van het bad heb ik verwijderd om te zien of de lek afkomstig is van ons bad, maar neen geen water te zien tijdens het leeglopen van het bad, maar de schape is wel kletsnat. ik vrees dus voor een leiding onder de schape. Lek detecteren
vrijdag 1 februari 2019

Oorzaak en behandeling opstijgend vocht

Op sommige binnenmuren zijn donkere schimmelvlekken op de onderste 50 cm.
dinsdag 29 januari 2019

Oorzaak vochtproblemen zoeken en behandelen

We stellen schimmelvorming en vochtplekken vast op enkele plaatsen in de woning: veluxdakraam, hoek plafond, muur boven plinten, muur berging.
donderdag 6 december 2018

Droogleggen van kelder

Droogleggen van onze kelder met oppervlakte van ongeveer 20m²
maandag 26 november 2018

Nazicht vochtprobleem in kelder

Ik heb voortdurend water in mijn kelder. Grondwater? Verstopte buis voor het dakwater. Probleem op te lossen
maandag 5 november 2018

Vochtprobleem detecteren en herstellingswerken uitvoeren

Een recent aangekochte woning waarbij het vermoeden bestaat dat er een probleem is van opstijgend vocht. Dit zou moeten worden onderzocht en hierna ook herstelling uitvoeren. Op diverse plaatsen vocht op de muren. wenst een gespecialiseerde firma voor oorzaak te bepalen.
dinsdag 2 oktober 2018

Lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken

Door een lek in mijn dak ( nog niet gelokaliseerd ) , heeft de zolderruimte schade geleden aan de muren en vloer. Lek moet gedetecteerd worden om hersteld te worden. De aanwezige schade moet ook in orde gebracht worden.
maandag 1 oktober 2018

Plafond herstellen na waterschade en bad dichten

Plafond keuken moet hersteld worden na waterschade door lek afloop bad. Ook het lek moet men dichten. Zichtbare schade is beperkt.
donderdag 20 september 2018

Herstellen van muren en plafond in slaapkamer na waterschade

Door een vochtprobleem veroorzaakt door mijn bovenburen, zit ik nu met een vochtige muur in mijn slaapkamer. Hierdoor zijn is er schimmel op de muur en zijn 'blazen' op de verf gekomen. De schimmel heb ik met een product behandeld, en de 'blazen' heb ik open gestoken, zodat dit kan luchten en drogen. Uiteraard is er bij het uitdrogen wat kristal op de de plekken waar de 'blazen' zaten gekomen. De muur is 5 m x 2.5 m (ongeveer). Ik denk dat er schilderwerk is, alsook een stukje stukwerk. Alsook de plint is aangetast. Een deel van het plafond moet gestuct en geschilderd worden.