Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

donderdag 14 december 2017

Herstellen plafond en muren na waterschade

Door lekkage van bovenaf vermoedelijk een verstopte dakgoot van de overbuur is er waterinsijpeling op 2 plaatsen. Hierdoor is er schade aan het plafond, de muren en de keukenkasten. Ik ben op zoek naar iemand die het probleem in kaart kan brengen en dit vervolgens op te lossen.
donderdag 14 december 2017

Waterdicht maken van overloop en herstellen van dakgoot

Alles is geïsoleerd in onze woning maar er is een vochtgeur in een slaapkamer. De dakgoot van 5 meter loopt boven deze kamer. De overloop zou waterdicht moeten worden gemaakt en de dakgoot moet worden hersteld.
dinsdag 28 november 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Ik heb recent enkele vlocht plekken (strepen) op mijn plafond. Deze bevinden zich in de hoek van de kamer en centraal. Deze plekken bevinden zich in een kamer dat op de hoogste verdieping is gelegen. Het zijn kleine plekken maar ik wil er zo rap mogelijk bij zijn.
dinsdag 21 november 2017

Vochtanalyse woning

Onze woning is van 1970 en vertoont her en der symptomen van vochtige muren. Graag hadden wij hiervoor ten rade willen gaan bij een vochtspecialist.
zondag 12 november 2017

Lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten

Ik heb vochtproblemen in huis: Ik heb last van schimmel in de slaapkamer, een lekkende dakgoot en het regent binnen langs de muren. Ook zit ik met een aantal scheuren die moeten gedicht worden. Graag iemand die komt kijken.
donderdag 26 oktober 2017

Herstellen van muur door vochtprobleem

Graag een klusbedrijf voor volgende werken: Wij hebben vochtprobleem gehad door lek in doucheafvoer. Vocht is aantal muren en deuromlijstingen gekomen. Herstel zal bestaan uit pleister afkappen, her bepleisteren en behangen en/of schilderen en deuromlijsting vermaken.
zondag 22 oktober 2017

Vochtprobleem oplossen

Half open bebouwing: Vocht op borsthoogte op de buitenmuur, op de vrijstaande zijgevel. Opstijgend vocht in de inkomhal binnen. De muur van de inkomhal ligt aanpalend met de volgende woning. Ter plaatse komen kijken door een vochtspecialist.
vrijdag 15 september 2017

Slaapkamermuur schimmel verwijderen

Ik wil de ganse slaapkamer schimmelvrij hebben na een waterlek vanuit een kapotte dakgoot. Nu zijn de muren droog. Wat te doen, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 7 september 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren zonder herstelling

Ik heb sinds een jaar een woning aangekocht, pas nu zijn er zichtbare vochtplekken. Volgens mij gaat dit om verborgen gebreken en zou dit willen verhalen op de eigenaar. Graag een onafhankelijke expert om dit vast te stellen. Ik ben op zoek naar een neutrale en objectieve vaststelling.
maandag 21 augustus 2017

Vochtexpertise uitvoeren

Onafhankelijk vochtexpertise uit te voeren.Hebben over 12 jaar een nieuwbouw geplaatst. Nu oneraan de muren vocht en schimmelvlekken. Oorzaak en remedie voor oplossen van het probleem.
vrijdag 18 augustus 2017

Oorzaak vochtproblemen opsporen

Probleem in bakstenen buitengebouw met geurhinder die lijkt te wijzen op vocht. Niet echt vochtplekken te bespeuren. Graag iemand die een blik kan werpen op vloer, muren en dak.
donderdag 10 augustus 2017

Oorzaak opsporen van vochtprobleem

Voor een huurhuis zijn wij opzoek naar een vochtexpert die dit zo snel mogelijk kan komen vaststellen. En hiervan een verslag kan bezorgen. Vochtprobleem situeert zich in de slaapkamers en woonkamer. Sporen van vocht op muren en plafond.
maandag 7 augustus 2017

Kelder met water in dichten of gat in maken met dompelpomp

In de kelder komt er 15 cm water binnen.
vrijdag 28 juli 2017

Vocht in huurhuis vaststellen

Ik zou graag een vaststelling van het vocht op papier hebben omdat ik huis huur en eigenaar er niets aan doet. Situeert hem in kelder en slaapkamer. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheid van een betalende expertise.
dinsdag 11 juli 2017

Herstellen plafond door lekkage

Ik heb sinds 2 weken een lek in de slaapkamer aan het plafond.
woensdag 5 juli 2017

Vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder

Sinds enkele maanden water en schimmel in de kelder. Rioleringsbuis loopt door kelder en is gedeeltelijk open. Ook had bouwfirma die renovatiewerken heeft uitgevoerd in de woning een fout gemaakt. Namelijk: de kelder tot onder 0 niveau gepleisterd met pleister op kalkbasis, deze is inmiddels weer afgekapt. Alle muren van de kelder zijn vochtig, muffe geur en ook water op vloer. Oorzaak is nog niet exact gekend.
woensdag 28 juni 2017

Bestrijden opstijgend vocht

Vochtplek in hoek in keuken (max 2m²) vanuit de grond Opstijgend vocht. Ter plekke kijken wat er mogelijk is.
woensdag 19 april 2017

Vochtprobleem kelder oplossen

Er is opstijgend of via muur vocht dat in de kelder terecht komt.
maandag 27 maart 2017

Herstellen vochtschade

Vochtschade door dak buur. 2de verdieping: natte houten latten, wat de schade er achter is weet ik niet. 1ste verdieping: water van muur gelopen, klein beetje parket is beschadigd.
dinsdag 7 februari 2017

Vocht in woning achterhalen

Vocht in binnenmuur. Graag ter plaatse komen kijken , komt van buitenmuur naar de binnen muur.
maandag 28 november 2016

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.
vrijdag 4 november 2016

Opstijgend vocht

Ik heb een vochtprobleem : Plinten komen los en een paar centimeter er boven beginnen sommige delen pleisterwerk los te komen. Graag een oplossing
woensdag 2 november 2016

Herstellen balkon

Vochtinsijpeling in balkon, daardoor opstijgend vocht in muren op de verdieping.
dinsdag 18 oktober 2016

Bekijken vochtprobleem

Ik en mijn partner zijn geïnteresseerd in een appartement maar er blijken tekenen van vocht aanwezig te zijn. Wij hadden graag nu zaterdagvoormiddag een expert willen meenemen naar daar die ons dan ook zou kunnen zeggen hoe groot het vochtprobleem is. Dit is voor ons een heel belangrijke factor vooraleer wij een bod zouden uitbrengen.
woensdag 12 oktober 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Ik heb verschillende vochtproblemen in de muren in een aangekocht huis, ik zou graag een beoordeling door een onafhankelijk expert, geen hersteller!