Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
21 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

donderdag 24 oktober 2019

Vocht in kelder aanpakken

Wij hebben plannen om onze kelder te laten renoveren maar er zijn serieus wat mankementen waaronder vocht etc.. We zouden de kelder graag leefbaar maken en willen zeker zijn dat het gezond is. Wij vroegen ons af of u eens vrijblijvend zou willen langskomen om een offerte op te maken zodat we weten waar we aan toe zijn. Oppervlakte : 3 op 4 m .
zaterdag 17 augustus 2019

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

Ondanks dat de slaapkamer overdag wordt verlucht blijkt dit onvoldoende, daar er zich condens vormt op de ramen en er steeds een schimmel ontstaat. Graag had ik een extra ventilatie voorzien om dit probleem te voorkomen.
woensdag 31 juli 2019

Vochtprobleem oplossen oorzaak achterhalen

Water binnen gelopen in onze living via vloer en plinten na de hevige regenval van afgelopen zaterdag. Hierna ook meerdere vochtproblemen gevonden
dinsdag 18 juni 2019

Vochtdetectie in kelder uitvoeren en verhelpen

Sedert enige tijd komt er water binnen in de kelder; vooral langs de straatkant, muur binnen; kolenkot vroeger; vooral bij hevige regen een drama;graag herstellen binnenkort; is probleemmatisch en dringend
donderdag 6 juni 2019

Kruipkelder vocht nakijken en eventueel bron van stank verwijderen

Uit onze kruipkelder komt al jaren een muffe geur die zich over het hele huis verspreid. Onder de vloer van de kruipkelder staat er dikwijls grondwater als het hard geregend heeft. Maar ook bij droog weer blijft de kruipkelder ruiken naar bv. een grot of schimmel of zwammen of iets dergelijke. Wij hebben ook een dompelpomp aangesloten op een afvoerbuis, en uit die dompelpomp komt dikwijls een rioolgeur. Er is nochtans genoeg verluchting aanwezig
maandag 20 mei 2019

Buitenmuur impregneren en opnieuw bezetten

Achterbouw aan het huis is een aparte studio. Ik zou graag de ganse buiten muur laten impregneren en opnieuw bezetten. Bouwjaar huis 1928 en de te behandelen oppervlakte is ongeveer 7 x 2,5 meter.
zondag 21 april 2019

Waterlek badkamer detecteren

wij hebben dringend een herstel nodig van een waterlek boven in de badkamer met schade in onze keuken beneden. De wand van het bad heb ik verwijderd om te zien of de lek afkomstig is van ons bad, maar neen geen water te zien tijdens het leeglopen van het bad, maar de schape is wel kletsnat. ik vrees dus voor een leiding onder de schape. Lek detecteren
vrijdag 1 februari 2019

Oorzaak en behandeling opstijgend vocht

Op sommige binnenmuren zijn donkere schimmelvlekken op de onderste 50 cm.
dinsdag 29 januari 2019

Oorzaak vochtproblemen zoeken en behandelen

We stellen schimmelvorming en vochtplekken vast op enkele plaatsen in de woning: veluxdakraam, hoek plafond, muur boven plinten, muur berging.
donderdag 6 december 2018

Droogleggen van kelder

Droogleggen van onze kelder met oppervlakte van ongeveer 20m²