Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Oost-Vlaanderen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten, vochtprobleem binnenmuur oplossen, vochtschade herstellen in muur, vocht behandelen in muren en vloer, opstijgend vocht in gans woning, herstellen van muur door vochtprobleem, herstellen vochtschade, condensatieprobleem nakijken, vochtdetectie uit te voeren, vochtprobleem oplossen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

zondag 12 november 2017

Lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten

Ik heb vochtproblemen in huis: Ik heb last van schimmel in de slaapkamer, een lekkende dakgoot en het regent binnen langs de muren. Ook zit ik met een aantal scheuren die moeten gedicht worden. Graag iemand die komt kijken.
donderdag 26 oktober 2017

Herstellen van muur door vochtprobleem

Graag een klusbedrijf voor volgende werken: Wij hebben vochtprobleem gehad door lek in doucheafvoer. Vocht is aantal muren en deuromlijstingen gekomen. Herstel zal bestaan uit pleister afkappen, her bepleisteren en behangen en/of schilderen en deuromlijsting vermaken.
zondag 22 oktober 2017

Vochtprobleem oplossen

Half open bebouwing: Vocht op borsthoogte op de buitenmuur, op de vrijstaande zijgevel. Opstijgend vocht in de inkomhal binnen. De muur van de inkomhal ligt aanpalend met de volgende woning. Ter plaatse komen kijken door een vochtspecialist.
vrijdag 15 september 2017

Slaapkamermuur schimmel verwijderen

Ik wil de ganse slaapkamer schimmelvrij hebben na een waterlek vanuit een kapotte dakgoot. Nu zijn de muren droog. Wat te doen, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 7 september 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren zonder herstelling

Ik heb sinds een jaar een woning aangekocht, pas nu zijn er zichtbare vochtplekken. Volgens mij gaat dit om verborgen gebreken en zou dit willen verhalen op de eigenaar. Graag een onafhankelijke expert om dit vast te stellen. Ik ben op zoek naar een neutrale en objectieve vaststelling.
maandag 21 augustus 2017

Vochtexpertise uitvoeren

Onafhankelijk vochtexpertise uit te voeren.Hebben over 12 jaar een nieuwbouw geplaatst. Nu oneraan de muren vocht en schimmelvlekken. Oorzaak en remedie voor oplossen van het probleem.
vrijdag 18 augustus 2017

Oorzaak vochtproblemen opsporen

Probleem in bakstenen buitengebouw met geurhinder die lijkt te wijzen op vocht. Niet echt vochtplekken te bespeuren. Graag iemand die een blik kan werpen op vloer, muren en dak.
donderdag 10 augustus 2017

Oorzaak opsporen van vochtprobleem

Voor een huurhuis zijn wij opzoek naar een vochtexpert die dit zo snel mogelijk kan komen vaststellen. En hiervan een verslag kan bezorgen. Vochtprobleem situeert zich in de slaapkamers en woonkamer. Sporen van vocht op muren en plafond.
maandag 7 augustus 2017

Kelder met water in dichten of gat in maken met dompelpomp

In de kelder komt er 15 cm water binnen.
vrijdag 28 juli 2017

Vocht in huurhuis vaststellen

Ik zou graag een vaststelling van het vocht op papier hebben omdat ik huis huur en eigenaar er niets aan doet. Situeert hem in kelder en slaapkamer. Ik ben op de hoogte van de mogelijkheid van een betalende expertise.
dinsdag 11 juli 2017

Herstellen plafond door lekkage

Ik heb sinds 2 weken een lek in de slaapkamer aan het plafond.
woensdag 5 juli 2017

Vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder

Sinds enkele maanden water en schimmel in de kelder. Rioleringsbuis loopt door kelder en is gedeeltelijk open. Ook had bouwfirma die renovatiewerken heeft uitgevoerd in de woning een fout gemaakt. Namelijk: de kelder tot onder 0 niveau gepleisterd met pleister op kalkbasis, deze is inmiddels weer afgekapt. Alle muren van de kelder zijn vochtig, muffe geur en ook water op vloer. Oorzaak is nog niet exact gekend.
woensdag 28 juni 2017

Bestrijden opstijgend vocht

Vochtplek in hoek in keuken (max 2m²) vanuit de grond Opstijgend vocht. Ter plekke kijken wat er mogelijk is.
woensdag 19 april 2017

Vochtprobleem kelder oplossen

Er is opstijgend of via muur vocht dat in de kelder terecht komt.
maandag 27 maart 2017

Herstellen vochtschade

Vochtschade door dak buur. 2de verdieping: natte houten latten, wat de schade er achter is weet ik niet. 1ste verdieping: water van muur gelopen, klein beetje parket is beschadigd.
dinsdag 7 februari 2017

Vocht in woning achterhalen

Vocht in binnenmuur. Graag ter plaatse komen kijken , komt van buitenmuur naar de binnen muur.
maandag 28 november 2016

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.
vrijdag 4 november 2016

Opstijgend vocht

Ik heb een vochtprobleem : Plinten komen los en een paar centimeter er boven beginnen sommige delen pleisterwerk los te komen. Graag een oplossing
woensdag 2 november 2016

Herstellen balkon

Vochtinsijpeling in balkon, daardoor opstijgend vocht in muren op de verdieping.
dinsdag 18 oktober 2016

Bekijken vochtprobleem

Ik en mijn partner zijn geïnteresseerd in een appartement maar er blijken tekenen van vocht aanwezig te zijn. Wij hadden graag nu zaterdagvoormiddag een expert willen meenemen naar daar die ons dan ook zou kunnen zeggen hoe groot het vochtprobleem is. Dit is voor ons een heel belangrijke factor vooraleer wij een bod zouden uitbrengen.
woensdag 12 oktober 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Ik heb verschillende vochtproblemen in de muren in een aangekocht huis, ik zou graag een beoordeling door een onafhankelijk expert, geen hersteller!
woensdag 5 oktober 2016

Vocht in kelder

Afvoersysteem van wasmachine lekt, ook vocht in kelder. Wij kennen de oorzaak niet van dit vochtprobleem niet.
donderdag 25 augustus 2016

Muren injecteren tegen opstijgend vocht

11 m na het gieten betonplaat, muren injecteren
maandag 27 juni 2016

Vocht inkom appartementsgebouw

In de inkom van het appartementsgebouw is het plafond vochtig en schimmel. Gezien het probleem zich niet altijd voordoet is het moeilijk te achterhalen wat de oorzaak is. Graag iemand om dit op te lossen.
maandag 30 mei 2016

Kelder waterdicht maken

Bij hevige regenval hebben we soms water insijpeling in de kelder. Graag offerte om dit te behandelen

Partners

Partners van Casius