Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Oost-Vlaanderen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: herstellen plafond door lekkage, opstijgend vochtprobleem oplossen, vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen, vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder, bestrijden opstijgend vocht, onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 11 juli 2017

Herstellen plafond door lekkage

Ik heb sinds 2 weken een lek in de slaapkamer aan het plafond.
woensdag 5 juli 2017

Vochtbehandeling insijpeling waterprobleem kelder

Sinds enkele maanden water en schimmel in de kelder. Rioleringsbuis loopt door kelder en is gedeeltelijk open. Ook had bouwfirma die renovatiewerken heeft uitgevoerd in de woning een fout gemaakt. Namelijk: de kelder tot onder 0 niveau gepleisterd met pleister op kalkbasis, deze is inmiddels weer afgekapt. Alle muren van de kelder zijn vochtig, muffe geur en ook water op vloer. Oorzaak is nog niet exact gekend.
woensdag 28 juni 2017

Bestrijden opstijgend vocht

Vochtplek in hoek in keuken (max 2m²) vanuit de grond Opstijgend vocht. Ter plekke kijken wat er mogelijk is.
woensdag 19 april 2017

Vochtprobleem kelder oplossen

Er is opstijgend of via muur vocht dat in de kelder terecht komt.
maandag 27 maart 2017

Herstellen vochtschade

Vochtschade door dak buur. 2de verdieping: natte houten latten, wat de schade er achter is weet ik niet. 1ste verdieping: water van muur gelopen, klein beetje parket is beschadigd.
dinsdag 7 februari 2017

Vocht in woning achterhalen

Vocht in binnenmuur. Graag ter plaatse komen kijken , komt van buitenmuur naar de binnen muur.
maandag 28 november 2016

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.
vrijdag 4 november 2016

Opstijgend vocht

Ik heb een vochtprobleem : Plinten komen los en een paar centimeter er boven beginnen sommige delen pleisterwerk los te komen. Graag een oplossing
woensdag 2 november 2016

Herstellen balkon

Vochtinsijpeling in balkon, daardoor opstijgend vocht in muren op de verdieping.
dinsdag 18 oktober 2016

Bekijken vochtprobleem

Ik en mijn partner zijn geïnteresseerd in een appartement maar er blijken tekenen van vocht aanwezig te zijn. Wij hadden graag nu zaterdagvoormiddag een expert willen meenemen naar daar die ons dan ook zou kunnen zeggen hoe groot het vochtprobleem is. Dit is voor ons een heel belangrijke factor vooraleer wij een bod zouden uitbrengen.
woensdag 12 oktober 2016

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren

Ik heb verschillende vochtproblemen in de muren in een aangekocht huis, ik zou graag een beoordeling door een onafhankelijk expert, geen hersteller!
woensdag 5 oktober 2016

Vocht in kelder

Afvoersysteem van wasmachine lekt, ook vocht in kelder. Wij kennen de oorzaak niet van dit vochtprobleem niet.
donderdag 25 augustus 2016

Muren injecteren tegen opstijgend vocht

11 m na het gieten betonplaat, muren injecteren
maandag 27 juni 2016

Vocht inkom appartementsgebouw

In de inkom van het appartementsgebouw is het plafond vochtig en schimmel. Gezien het probleem zich niet altijd voordoet is het moeilijk te achterhalen wat de oorzaak is. Graag iemand om dit op te lossen.
maandag 30 mei 2016

Kelder waterdicht maken

Bij hevige regenval hebben we soms water insijpeling in de kelder. Graag offerte om dit te behandelen
zondag 8 mei 2016

Vochtprobleem op te lossen

Vocht die in de keuken door de grond lijkt te komen.
woensdag 4 mei 2016

Opsporen vochtprobleem

De keuken en living staan vol met vochtplekken. Hierboven bevind zich een plat dak dat een drietal jaren opnieuw is gelegd. Ook hier komt een gevel op. Deze is behandeld geweest in september. Verschillende firma's zijn al langs geweest en zeggen dat de muur niet goed gedaan is. Ik heb de firma die de werken uitgevoerd heeft, ook opnieuw gecontacteerd. Deze beweren dat alles prima gedaan is. Zie foto's in bijlage.
vrijdag 22 april 2016

Vloerwater kelder

Ik heb in de kelder insijpelend water tussen onderkant plinten en de vloertegels.
donderdag 14 april 2016

Detectie voor vocht-waterinfiltratie

Er is in het plafond schade aan het plakwerk door vochtinfiltratie. Boven het plafond ligt een terras dat deel uitmaakt van het bovengelegen appartement. Graag had ik een idee over de kostprijs voor het opsporen van de oorzaak. Het appartement gebouw is gelegen in Zottegem.
dinsdag 12 april 2016

Vochtbestrijding in keuken en badkamer

Opstijgend vocht: hoek koertje maximum 1. 5 x 2 m Vocht in de keuken en in de badkamer. woning werd eerder behandeld, maar daar niet. Veroorzaakt vochtplekken binnen op gyproc in de verschillende binnenruimten. Ter plaatse komen kijken.
zaterdag 9 april 2016

Vochtweringswerken uit te veoren

Vochtweringswerken, - vocht onderaan muren - vocht boven rolluikkasten - vocht door tussenvloer 's avonds ben ik normaal gesproken in Gent, overdag in Zwalm. Foto's ter beschikking.
woensdag 23 maart 2016

Kelderdichting ... vocht bestrijding in kelder

In onze kelder komt via de muren water binnen , nog redelijk veel , we verwijderen dit water via emmers die we naar boven brengen . Graag hadden we daar een oplossing voor gevonden .
zaterdag 27 februari 2016

Nazicht oorzaak waterschade aan buitenmuur

In de slaapkamer is er waterschade aan de muur langs de straatkant. Er zou een bestek moeten opgemaakt worden om te zien of het aan de voegen ligt van de buitenmuur aangezien er op dit moment op de zolder geen schade lijkt te zijn.
dinsdag 23 februari 2016

Vochtprobleem oplossen

Ik heb schimmel aan de muur in de hoek op de eerste verdieping en ook dezelfde plaats boven op de tweede verdieping.
vrijdag 12 februari 2016

Vocht binnenmuur behandelen

Vochtprobleem vastgesteld door vakman, voorgestelde oplossing = injecteren. Gaat over ongeveer 30 meter muur. (binnen)