Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
19 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten vochtexpert aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 23 juni 2020

Injecteren voor opstijgend vocht

Injecteren van 8 lopende m muren tegen opstijgend vocht. Vocht bevind zich vanaf vloer op 2m hoogte. Ook membraan plaatsen daar men zo snel mogelijk wil bepleisteren.
maandag 22 juni 2020

Vochtprobleem oplossen en herstellen

Vochtprobleem oplossen en schade herstellen. Schimmelvorming door insijpelend vocht door lek in dakgoot. Lek moet ook hersteld worden.
maandag 15 juni 2020

Opstijgend vocht behandelen

Wij zijn dringend op zoek naar een aannemer voor het opstijgend vocht in ons rijhuis. Momenteel is er weinig of geen vocht maar toch willen we alle muren preventief aanpakken. Het gaat hier over ongeveer 38 lopende meters.
zaterdag 30 mei 2020

Kelder waterdicht maken

Mijn kelder is niet waterdicht, ik wil graag een expert laten komen zodat die kan kijken wat het probleem is.
vrijdag 29 mei 2020

Vochtschade bekijken en herstellen

In mijn verhuurd appartement is er aan de ramen een vochtprobleem vastgesteld. Hierdoor is al een soort schimmel ontstaan in het bezetsel. Verder zijn er ook grote scheuren en barsten in het plafond van de slaapkamer. Tot slot is er een bizarre bruine plek op het plafond in de living. Dit allemaal zou eens moeten bekeken worden of dit allemaal door een vochtprobleem komt of niet. Er is wel een probleem geweest op het dak.
dinsdag 5 mei 2020

Vochtprobleem oplossen

In onze slaapkamer (vroeger dierenstal) op het gelijkvloers hebben we last van vocht ( grondvocht denken we) en schimmel in de bovenhoek ook geurhinder als we niet constant ventileren. Is een oud huis van begin jaren 1900.
zaterdag 2 mei 2020

Opstijgend vocht / injecteren muren

Woning klaar maken voor verkoop. Grondig onderhoud nodig waaronder ook muren injecteren. Het betreft een rijwoning die 3-4j geleden gerenoveerd is maar niet in orde.
zondag 29 maart 2020

Oorzaak vochtplekken opsporen

De muren grenzend aan de douche vertonen grote vochtplekken onderaan. Ik zou graag weten wat de oorzaak hiervan is, dit opgelost zien alvorens de vochtplekken weg gewerkt worden.
zondag 16 februari 2020

Opstijgend vochtproblemen aan twee muren willen behandelen

Ik heb twee muren in mijn loft waar ik last van opstijgend vocht heb, ik zou graag een offerte willen verkrijgen om het probleem op te lossen en ook de muur erna te herstellen.
donderdag 13 februari 2020

Waterschade opmeten

Door de storm is er water is ons huis gelekt. De kelder en boven het washok zijn allemaal beschadigd bij ons in de woning. Er zijn daar ook muren, plafonds en belangrijk ook onze laminaat vloer geraakt die dus waterschade hebben gehad. Vandaar zoeken wij dus iemand die de waterschade kan komen opmeten.