Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 13 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen

Ik heb last van opstijgend vocht en zou graag 2 muren van een 7,5 m laten opspuiten. Ik weet echter niet of men dit langs binnen of langs buiten moet behandelen. Deze muren zijn sinds vorig jaar geplakt, waar mogelijk (ik denk 1 zijde) zou ik het liefst langs mijn buitenmuur werken.
vrijdag 9 maart 2018

Opstijgend vocht behandelen en muren herstellen

Vochtprobleem in de woonruimte en keuken, dit is opstijgend vocht. Dit willen we laten behandelen en ook de gemeenschappelijke muur opnieuw laten bezetten en behangen. Er zijn ook nog andere ruimtes die men mogelijks moet behandelen.
dinsdag 27 februari 2018

Herstellen/Oplossen van vocht in kelder

Vochtprobleem in de kelder, alle muren staan vochtig. De muren van de kelder zijn vochtig.
vrijdag 16 februari 2018

Muren injecteren tegen opstijgend vocht en kelder tochtvrij maken

Wij gaan heel binnenkort onze woning renoveren en denken er aan op onze muren te laten injecteren tegen opstijgend vocht. We hebben momenteel nog nergens schimmelvorming. We gaan op onze volledige benedenverdieping een nieuwe betonplaat met pur en chape laten leggen. Hiernaast willen we ook graag onze kelder tochtvrij laten maken. Het vocht komt bij ons binnen als het heel veel regent en komt binnen waar de vloer en de muur samen komen. Het gaat om een kelder van ongeveer 2.6 m².
vrijdag 9 februari 2018

Herstellen van vochtschade

In de hoek van de dakgoot, heeft het een deel binnen geregend, daardoor schade aan vals plafond en muur. Op zoek naar iemand voor het opmaken van een offerte tevens ook voor de verzekering.
donderdag 1 februari 2018

Onderzoek oorzaak waterinsijpeling

Vochtspecialist: Ik heb een probleem met vocht insijpeling via het raam in mijn appartement die ik sinds vandaag verhuur. Ik weet niet waar het probleem ligt. De kanaaltjes zijn vrij en afkitting helpt niet. Er ligt soms als het regent een plasje op de vensterbank (niet altijd). Kan iemand mij helpen, zonder dat ik nieuwe ramen dien te steken?
dinsdag 23 januari 2018

Schimmelvorming bestrijden

Ik heb schimmelvorming in 2 kamers van mijn woning. Ik vermoed dat deze van de dakgoot komen omdat die ooit is overgelopen. Graag wil ik een expert laten langskomen om te kijken waar het probleem zit en voor dit te herstellen.
maandag 22 januari 2018

Herstellen muren en plafond na waterschade

Muur van 5m² n een muur van 3 m² te herstellen na waterschade
zaterdag 20 januari 2018

Herstellen muren kinderkamers

Herstellen van de muren kinderkamers waterschade, vochtprobleem.
vrijdag 19 januari 2018

Kelder waterdicht maken

Wij hebben een kleine kelder van ongeveer 4 m² waarbij langs de zijmuren door kleine barstjes grondvocht binnensijpelt. De bodem is daarom steeds met een laagje water gevuld bij hoge grondwaterstand. Denkelijk moeten de muren eens gecoat worden.
donderdag 18 januari 2018

Vochtprobleem aan oude muur behandelen

Ik heb vocht aan het plafond aan de schouw in mijn leefruimte. De schouw is van baksteen en niet meer in gebruik. De schouw gaat door het hellend dak van de leefruimte naar buiten. Op de plaats waar ze het plafond raakt is zijn de bakstenen vochtig. Het dak is 3 maanden geleden gerenoveerd.
zondag 7 januari 2018

Onderzoek oorzaak waterinsijpeling

Het betreft waterinsijpeling bij regenval via balkon of raam - dit moet waterdicht gemaakt worden.Onderzoek van waar die insijpeling komt. Oorzaak dichting raam of balkon?
zondag 7 januari 2018

Waterschade aan muren detecteren en herstellen

Er is waterschade aan de muren, de plinten komen los en de muur is nat. De loodgieter is reeds langsgekomen maar deze heeft geen lek of dergelijke kunnen contacteren. Ik zoek iemand die het feitelijke probleem kan opsporen en de herstelling voor zijn rekening kan nemen.
donderdag 4 januari 2018

Vochtprobleem ruwbouw oplossen

Ik zicht met een vochtprobleem op mijn stenen muren. Het gaat om een 3 of 4 muren.
donderdag 28 december 2017

Herstellen vochtschade

Een muur tussen de badkamer en een slaapkamer staat zeer vochtig. We willen dit probleem graag laten oplossen.
donderdag 14 december 2017

Herstellen plafond en muren na waterschade

Door lekkage van bovenaf vermoedelijk een verstopte dakgoot van de overbuur is er waterinsijpeling op 2 plaatsen. Hierdoor is er schade aan het plafond, de muren en de keukenkasten. Ik ben op zoek naar iemand die het probleem in kaart kan brengen en dit vervolgens op te lossen.
donderdag 14 december 2017

Waterdicht maken van overloop en herstellen van dakgoot

Alles is geïsoleerd in onze woning maar er is een vochtgeur in een slaapkamer. De dakgoot van 5 meter loopt boven deze kamer. De overloop zou waterdicht moeten worden gemaakt en de dakgoot moet worden hersteld.
dinsdag 28 november 2017

Vochtprobleem opsporen en herstellen

Ik heb recent enkele vlocht plekken (strepen) op mijn plafond. Deze bevinden zich in de hoek van de kamer en centraal. Deze plekken bevinden zich in een kamer dat op de hoogste verdieping is gelegen. Het zijn kleine plekken maar ik wil er zo rap mogelijk bij zijn.
dinsdag 21 november 2017

Vochtanalyse woning

Onze woning is van 1970 en vertoont her en der symptomen van vochtige muren. Graag hadden wij hiervoor ten rade willen gaan bij een vochtspecialist.
zondag 12 november 2017

Lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten

Ik heb vochtproblemen in huis: Ik heb last van schimmel in de slaapkamer, een lekkende dakgoot en het regent binnen langs de muren. Ook zit ik met een aantal scheuren die moeten gedicht worden. Graag iemand die komt kijken.
donderdag 26 oktober 2017

Herstellen van muur door vochtprobleem

Graag een klusbedrijf voor volgende werken: Wij hebben vochtprobleem gehad door lek in doucheafvoer. Vocht is aantal muren en deuromlijstingen gekomen. Herstel zal bestaan uit pleister afkappen, her bepleisteren en behangen en/of schilderen en deuromlijsting vermaken.
zondag 22 oktober 2017

Vochtprobleem oplossen

Half open bebouwing: Vocht op borsthoogte op de buitenmuur, op de vrijstaande zijgevel. Opstijgend vocht in de inkomhal binnen. De muur van de inkomhal ligt aanpalend met de volgende woning. Ter plaatse komen kijken door een vochtspecialist.
vrijdag 15 september 2017

Slaapkamermuur schimmel verwijderen

Ik wil de ganse slaapkamer schimmelvrij hebben na een waterlek vanuit een kapotte dakgoot. Nu zijn de muren droog. Wat te doen, graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 7 september 2017

Onafhankelijke vochtexpertise uitvoeren zonder herstelling

Ik heb sinds een jaar een woning aangekocht, pas nu zijn er zichtbare vochtplekken. Volgens mij gaat dit om verborgen gebreken en zou dit willen verhalen op de eigenaar. Graag een onafhankelijke expert om dit vast te stellen. Ik ben op zoek naar een neutrale en objectieve vaststelling.
maandag 21 augustus 2017

Vochtexpertise uitvoeren

Onafhankelijk vochtexpertise uit te voeren.Hebben over 12 jaar een nieuwbouw geplaatst. Nu oneraan de muren vocht en schimmelvlekken. Oorzaak en remedie voor oplossen van het probleem.

Partners

Partners van Casius