Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem oplossen:

Vochtprobleem oplossen

In onze slaapkamer (vroeger dierenstal) op het gelijkvloers hebben we last van vocht ( grondvocht denken we) en schimmel in de bovenhoek ook geurhinder als we niet constant ventileren. Is een oud huis van begin jaren 1900.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Brakel (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem oplossen uit heel België:

Vochtprobleem terras oplossen

Appartementsgebouw met 10 appartementen: Terrassen afwatering is een probleem. Verschillende visuele vochtplekken aan buitenzijde. Doorsijpeling vocht naar ondergrondse garage. Opstijgend vocht aan zijmuren tuin is nog een ander probleem dat zich ook voordoet.

Tegelvloer woonkamer uitbreken en vervangen

In onze woonkamer liggen er tegels in natuursteen. Af en toe zien wij dat er zoutkristallen op de vloer liggen en op sommige plaatsen schilferen de tegels af. Wij zouden graag de vloer vervangen en het vochtprobleem oplossen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 6 meter op 10.

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. Het huis werd volledig gerenoveerd in 2012. Mogelijks moet de ruimte tussen het dak en de crepie onder het dak worden afgekit met zwarte silicone rondom rond het dak of moet de crepie een nieuwe laag krijgen. Ik heb voornamelijk last in de hoek waar het meeste regen en wind op terecht komt.

Herstellen muren en plafond na waterschade

Ik heb in garage een vocht probleem telkens wanneer het regent begint het af te brokkelen we zouden graag deze probleem willen oplossen. Ik zou graag na dat het vochtprobleem is opgelost, mijn muren en plafond laten herstellen. het zou gaan over 3muren en misschien meer als de vakman dat vind en een plafond.

Vochtprobleem oplossen op het dak van onze garage

Ik heb in garage een vocht probleem telkens wanneer het regent begint het af te brokkelen we zouden graag deze probleem willen oplossen. Ik denk dat het vocht van het dak komt, aangezien het een plat dak is boven onze garage. Ik denk dat het teveel water is en dat het niet weg raakt. Het is op het dak van onze garage dus geen alte groot dak. Makkelijk te bereiken.

Vochtprobleem oplossen binnenkomend grondwater

Binnenkomend grondwater bij overvloedig regenen in de kelder.

Vochtprobleem oplossen

Ik heb vastgesteld dat ik een vochtprobleem heb in mijn slaapkamer & zolderkamer aan de aangrenzende muur bij de buren. Waarschijnlijk door een slechte afsluiting bij de buren. Muren vochtvrij maken, herpleisteren en herschilderen.

Vochtprobleem slaapkamer oplossen

Ondanks dat de slaapkamer overdag wordt verlucht blijkt dit onvoldoende, daar er zich condens vormt op de ramen en er steeds een schimmel ontstaat. Graag had ik een extra ventilatie voorzien om dit probleem te voorkomen.