Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor plafond herstellen na waterschade en bad dichten:

Plafond herstellen na waterschade en bad dichten

Plafond keuken moet hersteld worden na waterschade door lek afloop bad. Ook het lek moet men dichten. Zichtbare schade is beperkt.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond herstellen na waterschade en bad dichten uit heel België:

Barsten in metselwerk herstellen

Wij zijn syndicus van een residentie en aan nagenoeg elk balkon is er vastgesteld dat de voegaansluiting vloer-muur en muur-plafond deels is afgebrokkeld.

Herstellen van vals plafond

Door een lek bij de bovenbuur hebben wij 2 vochtplekken op ons vals plafond. Graag vakman voor herstelling zijn (indien nodig vervangen vals plafond en schilderwerken). 1 kamer : 3 m op 4 m.

Pleisterwerk herstellen na vochtschade

Door een lek in ons plat dak (dakterras) is er water door het plafond gelopen en komt er water uit een muur gesijpeld. Herstellingswerken aan het plafond en indien nodig aan de muur. Het is enkel voor binnenwerk. Nieuwe gyproc en afwerking van het plafond. Plafond in 1 kamer.

Herstellen plafond na waterschade

Gat in plafond moet gemaakt worden en plafond terug geverfd. Plafond in de keuken, boven de pompbak in de hoek. Oppervlakte 10m².

Herstellen gyproc plafond in badkamer

Momenteel hebben we een open barst in een gyproc plafond van ongeveer 15 cm in doorsnede , graag zouden we dat willen herstellen/stuccen.

Herstellen gat plafond in café

Een deeltje van het plafond is naar beneden gevallen na een waterlek in een buis erboven. Dit lek is al gerepareerd maar het plafond zou terug toegemaakt moeten worden. Het gat in de plafond is 2 meter op 1 meter.

Herstellen plafond na waterschade

Ik heb waterschade aan het plafond van mijn slaapkamer door een lek in de afvoer van de pompsteen in het appartement boven mij. De afvoer is hersteld. Nu zou er moeten gekeken worden of het plafond droog is en of het kan hersteld worden of een nieuwe plafond moet geplaatst worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Plafond : 4 m op 3m70

Plafond en muur herstellen na waterschade

Door een water infiltratie is er een waterschade ontstaan aan het plafond, hierdoor zijn er bruine kringen ontstaan op de plafondplaten. Op 1 muur is er een vochtplek ontstaan. De tussendeur is door de waterschade aan de onderkant afgebrokkeld . Op de koof boven de tussendeur is blaasvorming ontstaan. De vloer is beschadigd door waterschade.

Partners

Partners van Casius