Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken :

Lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken

Door een lek in mijn dak ( nog niet gelokaliseerd ) , heeft de zolderruimte schade geleden aan de muren en vloer. Lek moet gedetecteerd worden om hersteld te worden. De aanwezige schade moet ook in orde gebracht worden.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken uit heel België:

Lek detecteren en herstelling uitvoeren

Lek blijft in slaapkamer en een beetje recht eronder op muur in living. Parket in slaapkamer nu omhoog komt en heb ook muffe geur. Op zoek naar een specialist om oorzaak te achterhalen en herstelling uit te voeren.

Afvoerlek in muur kelder detecteren

We zitten met een lek in de muur van de kelder waarschijnlijk afkomstig van de buren. Dit is geen vocht, maar een zwarte vloeistof die een heel sterk geur met zich meebrengt. Wij hebben daar geen enkel afvoer op die plaats daarom denken we dat het van de buren komt.

Gaslek herstellen

Gisteren heeft Eandis bij ons een kleine gaslek vastgesteld. De lek bevindt zich niet in het gedeelte waar zij voor tussenkomen, dus we zoeken een externe partij om de gaslek boven (niet in de kelder) te komen detecteren en te herstellen.

Opzoeken en reparatie lek aan dakvenster

Wij hebben binnen last van een lek ter hoogte van de onderkant van het dakvenster type velux. Op zoek naar een specialist die de waterinsijpeling kan detecteren en herstelling kan uitvoeren.

Waterschade aan muren detecteren en herstellen

Er is waterschade aan de muren, de plinten komen los en de muur is nat. De loodgieter is reeds langsgekomen maar deze heeft geen lek of dergelijke kunnen contacteren. Ik zoek iemand die het feitelijke probleem kan opsporen en de herstelling voor zijn rekening kan nemen.

Lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten

Ik heb vochtproblemen in huis: Ik heb last van schimmel in de slaapkamer, een lekkende dakgoot en het regent binnen langs de muren. Ook zit ik met een aantal scheuren die moeten gedicht worden. Graag iemand die komt kijken.

Lek in vloer detecteren en herstellen

Lek in de vloer detecteren en herstellen. Onderburen hebben waterschade.

Lek detecteren en laten herstellen

Eventueel lek opsporen en herstellen van de schade. Muur bevindt zich bij badkamer en toilet.