Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken :

Lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken

Door een lek in mijn dak ( nog niet gelokaliseerd ) , heeft de zolderruimte schade geleden aan de muren en vloer. Lek moet gedetecteerd worden om hersteld te worden. De aanwezige schade moet ook in orde gebracht worden.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek detecteren en herstellen en vochtschade aanpakken uit heel België:

Waterschade detecteren

Lek detecteren. mss van een wc of ergens anders

Waterlek badkamer detecteren

wij hebben dringend een herstel nodig van een waterlek boven in de badkamer met schade in onze keuken beneden. De wand van het bad heb ik verwijderd om te zien of de lek afkomstig is van ons bad, maar neen geen water te zien tijdens het leeglopen van het bad, maar de schape is wel kletsnat. ik vrees dus voor een leiding onder de schape. Lek detecteren

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Lek detecteren en herstelling uitvoeren

Lek blijft in slaapkamer en een beetje recht eronder op muur in living. Parket in slaapkamer nu omhoog komt en heb ook muffe geur. Op zoek naar een specialist om oorzaak te achterhalen en herstelling uit te voeren.

Afvoerlek in muur kelder detecteren

We zitten met een lek in de muur van de kelder waarschijnlijk afkomstig van de buren. Dit is geen vocht, maar een zwarte vloeistof die een heel sterk geur met zich meebrengt. Wij hebben daar geen enkel afvoer op die plaats daarom denken we dat het van de buren komt.

Gaslek herstellen

Gisteren heeft Eandis bij ons een kleine gaslek vastgesteld. De lek bevindt zich niet in het gedeelte waar zij voor tussenkomen, dus we zoeken een externe partij om de gaslek boven (niet in de kelder) te komen detecteren en te herstellen.

Opzoeken en reparatie lek aan dakvenster

Wij hebben binnen last van een lek ter hoogte van de onderkant van het dakvenster type velux. Op zoek naar een specialist die de waterinsijpeling kan detecteren en herstelling kan uitvoeren.

Waterschade aan muren detecteren en herstellen

Er is waterschade aan de muren, de plinten komen los en de muur is nat. De loodgieter is reeds langsgekomen maar deze heeft geen lek of dergelijke kunnen contacteren. Ik zoek iemand die het feitelijke probleem kan opsporen en de herstelling voor zijn rekening kan nemen.