Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor nazicht vochtprobleem in kelder:

Nazicht vochtprobleem in kelder

Ik heb voortdurend water in mijn kelder. Grondwater? Verstopte buis voor het dakwater. Probleem op te lossen
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nazicht vochtprobleem in kelder uit heel België:

Nazicht van vochtprobleem in kelder

Ik heb enkele dagen water in de kelder en vocht in mijn muren. Water bij regen te komen uit een buis met een terugslagklep. Deze buis dient om het overtollige water in het keldergat af te voeren. Nu gebeurt het omgekeerde. Vocht in muren loopt ook op.

Nazicht vochtprobleem buitenmuur

Nazicht vochtprobleem buitenmuur. Oorzaak en oplossing nodig.

Herstellen van vochtprobleem via dak

Door wegnemen van klimop door buurman is er een vochtplek tegen muur op zolderverdieping. Nazicht om juiste oorzaak vast te stellen.

Nazicht vochtprobleem

Vochtprobleem in de kelder op twee plaatsen bij hevige regenval.

Nazicht van de leidingen en oplossen vochtprobleem

Hierbij het overzicht van de werken die moeten gebeuren: 1) Afvoerleidingen wc en badkamer verzetten want de wc's blijven soms verstopt. (afvoerbuis 90°). Om aan die leidingen te komen dient een vals plafond in de kamer afgebroken te worden. Deze moet nadien terug hersteld worden. De leidingen van de waterpomp moeten doorgetrokken worden tot aan de wasplaats. 2) Vochtprobleem in grote kamer: langs de buitenkant van het huis is er een afvoerbuis bevestigd maar door het gat van de bevestiging komt er water binnen. Dit zorgt voor een vochtplek in de kamer. De koperen panelen moeten er wel af om daar aan te werken. 3) Vochtprobleem aan achterkant badkamer gasten: er is een vlek in een kamer, we weten niet van waar deze komt. 4) Vochtprobleem aan achterkant badkamer eigenaar.

Nazicht en oplossing probleem aan terras

Mijn onderbuurvrouw heeft een vochtprobleem omdat mijn terras blijkbaar niet (meer) goed geïsoleerd is. Er liggen - voor zover ik weet - op het beton roofing en tegels. Hoe ingrijpen?

Nazicht van vochtprobleem aan douche

Twee kleine badkamers ( 2à3 m² ), vooral de douche, geeft problemen van vocht in de aangrenzende muren. Vermoedelijk geen vochtscherm geplaatst tussen de muren.

Nazicht en verbetering ventilatie toilet

Vochtprobleem in het toilet op de 1ste verdieping door slecht werkende of niet goed aangesloten ventilatie. Bij temperatuursschommelingen en slecht weer komt er water door het ventilatie gat naar binnen. Dit resulteert in schimmel op het plafond. Wij vermoeden dat het ventilatie gat alleen een "gat" is en niet aangesloten is op een afvoer naar het dak. Dit willen we graag laten nakijken en oplossen.