Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtproblemen in de kelder en kruipkelder oplossen:

Vochtproblemen in de kelder en kruipkelder oplossen

Vochtproblemen en stank in kelder en kruipkelder verhelpen. Water komt door de muur van kruipkelder, lekt door fundament en stukken plafond van kruipkelder zijn gevallen door roest. 2 gedeeltes: 25 m² + 30 m².
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Gent (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtproblemen in de kelder en kruipkelder oplossen uit heel België:

Schouw intuberen

De CV hoogrendementsketel op gas staat in de kelder . Vochtproblemen door condens op zolderhoogte in de bakstenen schouw. De schouw loopt over kelder , gelijkvloers, twee verdiepingen en zolder. Binnenmaten schouw nu vierkant +/-18x18cm. Ketel uitgang +/-110cm Naast het bovendak gedeelte is een dakvenster. Geschat +/- 15m te intuberen.

Oude keldertrap vervangen door nieuwe houten trap van 14 treden

Oude keldertrap vervangen door een nieuwe trap. Ik zoek een eenvoudig steektrap vanaf het gelijkvloers naar de kelder in mijn rijwoning. De oude houten trap naar de kelder is verrot wegens vochtproblemen. De trap zou tegen de muur aankomen met een armleuning.

Vochtexpert expertise uitvoeren

In de kelder onze residentie worden we geconfronteerd met vochtproblemen. Om te vermijden dat er maar lukraak reparaties of werken uitgevoerd worden met 'de hoop' dat de problemen weg zullen blijven, hadden we graag eerst een onafhankelijk expertise laten uitvoeren

Funderingsherstel

Het betreft een vrijstaande woning, gebouwd in 1962. Wij bewonen deze sinds 2013. De verzakking situeert zich op het gedeelte welke geen kelder heeft. De scheuren zijn nog niet breed, maar lopen wel over langere afstand door (onder naar boven). Uit het verleden weten wij (buren hebben hier jaren gewoond), dat er steeds vochtproblemen zijn geweest. Ongeveer een jaar geleden zijn deze toegenomen en hebben we dit kunnen herleiden tot problemen met de regenwaterput en recent ook met overloop van de septische bezinkput. Aan de oostzijde (rechterzijde plan) zijn er enkele sparren van 30-50 jaar oud. We vermoeden dus dat er een wegspoeling is van grond/fundering. Kan u ons berichten over de mogelijkheden en eventuele termijnen?

Kelder renovatie

We willen onze kelder (+/- 8 m²) die gebruikt wordt als waskot renoveren. Momenteel is er geen lucht circulatie waardoor onze muren vochtig worden. Ook het keldergat naar de straatkant moet bekeken worden. We willen deze kelder blijven gebruiken als wasruimte (wasmachine en droogkast) maar zonder de vochtproblemen de we nu ervaren.

Kelder renoveren

Er zijn geen vochtproblemen, de muren zijn wel aan renovatie toe. De welfsels vertonen betonrot. Ter plekke kijken welke mogelijkheden er zijn.

Vochtproblemen in kelder verhelpen

Kelder ondergelopen door oververzadiging afloopput in kelder(na zware onweders van). De kelder moet opgekuist worden (water moet weg+alles droogmaken). De verzekering werd hiervan op de hoogte gebracht(Ethias).

Architect nodig voor benoveer project

Wij willen een ontwerp laten maken voor een Benoveer project. Ik heb ook hulp nodig en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen (archeologiezone) en premies (isolatiepremie/renovatiepremie). De gewenste werken zijn: herstellen van vochtproblemen in de kelder en aanbouw, plaatsen van hoogrendementsglazen (15. 3 m²), isolatie buitenmuren (61. 1 m²: spouw of isolatie buitenzijde), isolatie van vloer (15. 8, m²) en het vervangen van het dak bij aanbouw met een plat dak met terras opties. We wensen graag ook een aparte offerte voor de herstelwerken van de vochtproblemen (opstijgend vocht). Dit laatste wegens de mogelijke compensatie door de vorige eigenaar. De woning heeft een bouwjaar uit 1938.