Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor waterschade opmeten:

Waterschade opmeten

Door de storm is er water is ons huis gelekt. De kelder en boven het washok zijn allemaal beschadigd bij ons in de woning. Er zijn daar ook muren, plafonds en belangrijk ook onze laminaat vloer geraakt die dus waterschade hebben gehad. Vandaar zoeken wij dus iemand die de waterschade kan komen opmeten.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Kruibeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterschade opmeten uit heel België:

Herbepleisteren van muren na waterschade

Na een waterschade opgelopen door de douche cabine van mijn buurman, vraagt onze syndic om de schade te laten opmeten. Wij zijn opzoek naar een firma die deze schade kan vaststellen en doorgeven aan onze syndic. Muren dienen herdaan te worden van de slaapkamer en toiletruimte.

Vochtschade opmeten en herstellen in kelder

Kleine kelder moet herschilderd worden en beetje herbezet na waterschade.

Opmeten + herstelling van plafond

Naar aanleiding van waterschade aan mijn plafond, komende van een lekkage van het dak na een hevige storm dienen er herstellingswerken te gebeuren. Alvorens deze van start kunnen gaan moet er een offerte voorzien worden aangezien dit via de verzekering van het gebouw dient geregeld te worden (syndicus). Het betreft een plafond waar er een scheurtje in is langswaar het water is gekomen. Het plafond vertoont echter sporen van opgedroogd vocht. Geen idee of dit gewoon kan overschilderd worden of niet. Alleszins dient er opgemeten te worden hoeveel de schade bedraagt en bijgevolg ook een offerte voorzien te worden om dit te herstellen. Foto's in bijlage.