Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

vrijdag 2 februari 2018

Vochtprobleem in de garage en badkamer oplossen

Wij hebben vochtproblemen in de garage op het gelijkvloers. We vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Er zijn regelmatig vochtplekken op 2 bepaalde muren, en deze komen voor op verschillende hoogten op de muur. Aan de buiten kant van deze muren is gewoon aarde.
donderdag 30 november 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren en herstellen

Ik heb een vochtprobleem aan een muur in mijn living. De muur staat gedeeltelijk vrij op het Zuidwesten en is gedeeltelijk gemeenschappelijk met mijn buren. Mogelijk komt het vocht van hetzij (de deksteen van) het platte dak, of is het doorslaand vocht t.g.v. waterinsijpeling via de de buitenmuur of t.g.v. poreuze verouderde stenen of beschadigd voegwerk. Dit probleem is er al een hele tijd, maar recent is het sterk toegenomen. De vochtplek vergroot en er begint zich zwarte schimmel te vormen. Ik wens het vochtprobleem te laten opsporen en zo spoedig mogelijk (rekeninghoudend met het seizoen) te laten herstellen.
donderdag 30 november 2017

Vochtprobleem oplossen aan douche

Er is een vochtprobleem aan de douche. Er is vochtschade te zien aan de andere zijde van de muur.
dinsdag 7 november 2017

Opstijgend vocht in gans woning

Ik heb in gans de woning opstijgend vocht, dit is een alleenstaande woning. Graag een vocht specialist die komt kijken.
zaterdag 9 september 2017

Vochtanalyse uitvoeren

Ik zou graag de kinderkamer willen laten opmeten. Is het mogelijk dit asap te doen met het oog op een rechtszaak? Wat si de kostprijs voor zo'n analyse? Graag zo snel mogelijk een specialist die langskomt.
woensdag 23 augustus 2017

Find leak in basement

I need a specialist to find the leak and trace the water problems in the basement. I don't need a plumber.
zondag 20 augustus 2017

Vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem in de badkamer (zie foto's) door een combinatie van een koudebrug en condens (zie verslag uitgevoerd door Polygon). Zolang het pleisterwerk niet geschilderd was (ongeveer 10 jaar), was dit beperkt tot een vochtplek tijdens de winter die volgens ons afkomstig was door de condens van de douche of het bad. Daarom werd een afzuigmotor geplaatst, en het pleisterwerk geschilderd met anticondensatieverf van Aquaplan. Resultaat na 1 jaar : een gat in onze pleister !?
zondag 16 juli 2017

Vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen

We suspect to have a problem with mold in our living room and entrance room. But we cannot detect any sign of the mold (e.g. by colour on the wall), except for a moldy smell. This smell gets significant if we do not ventilate. Our living room has a tiled floor and painted walls (no wallpaper). Our house is equipped with a crawl space beneath the house. Is your company able to analyze exactly where the smell comes from and where the mold is located ? Consequently, we would be interested to hear how you would eliminate the mold. We would appreciate if you could contact us by email or by phone after 19 h. Mogelijk schimmelprobleem in de woonkamer en inkom. Geurhinder. Graag analyse en behandelingsmogelijkheden. Graag contacteren na 19u
dinsdag 2 mei 2017

Terrasmuurtje vocht oorzaak

Ik heb een terras met balustrade. Rondom zijn de muurtjes bepleisterd, welke barsten vertonen. Vooraleer deze opnieuw te laten bezetten, of eventueel steenstrippen te' laten plaatsen zou ik de oorzaak van die barsten willen weten. "Vocht" zal denk ik wel de oorzaak zijn. Kan ik die muurtjes laten injecteren of is er een andere oplossing, zodat ze geen barsten meer vertonen of in het geval van de steen strippen, deze er niet afvallen?
maandag 1 mei 2017

Nazicht opstijgend vocht

Er zijn 2 muren met een probleem van opstijgend vocht, 1 binnenmuur en 1 buitenmuur. Het huis is 20 jaar oud.
donderdag 20 april 2017

Detectie van vochtprobleem en prijsbestek voor de herstelling

Vochtproblemen muur bijzitplaats en woonplaats... Het betreft een lek van een sanitaire leiding die loopt van chauffage kot naar de keuken. Na detectie van het vocht probleem overhandigen van prijsbestek voor de herstelling van de leiding samen met een uitvoeringsdatum.
donderdag 30 maart 2017

Vochtbehandeling nodig

In de badkamer op de 2e verdiep: verdieping merken wij dat de muur en wanden ter hoogte van het bad/douche betegeld zijn doch deze betegeling vertoont duidelijk gebreken die aanleiding kunnen geven tot waterschade ( in uw gebouw zowel als in het buurpand ). Zij bemerken wij losse voegen, slechte aansluiting en zelfs tegels waarvan stukken verdwenen zijn. Wij adviseren een vernieuwing van de bedoelde betegeling mét in de tussenperiode minstens de nodige maatregelen voor een correcte afkitting. Wat het terras achter de eerste verdieping betreft, stellen wij verschillende sporen van vochtinsijpeling in of langs de betegeling vast.
woensdag 8 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

Mijn onderbuurvrouw heeft een vochtplek op haar plafond in de woonkamer. Mijn woning (en terrastuin) ligt boven haar woonkamer. Ik kan zelf geen gat of scheur ontdekken die dit zou kunnen veroorzaken maar misschien zie ik iets over het hoofd. We wonen in een gebouw van 40 jaar oud en de terrastuinen zijn gebouwd op het woongedeelte van de onderburen. Kan dit via een bakstenen muur gaan? Het plafond is van beton; kan daar water doorheen gaan? Moet ik mijn tuin anders/beter afdichten? Mijn buurvrouw en ik willen graag een oplossing maar kunnen de oorzaak niet vinden.
zaterdag 28 januari 2017

Oorzaak , herstelling en gevolgschade

Ik ben sinds kort medehuurder van een huisje in Leuven. In dit huis is er sprake van vochtproblemen, zo is er wat lekkage via het dak en zijn er schimmelvlekken tegen de binnenmuur. Deze schimmelvlekken zijn beperkt tot een kleinere zone, echter ik heb me laten vertellen dat er al langer sprake is van vochtproblemen.
dinsdag 17 januari 2017

Chape na 10 jaar nog steeds te vochtig om parket te laten plaatsen

Ik heb reeds tweemaal een firma laten langskomen om mijn leefruimte op te meten om daarna parket te leggen. Zij meten eerst de vochtigheidsgraad van de chape en bleek dat deze op bepaalde plaatsen te vochtig is en op bepaalde plaatsen weer niet. Ik ben dus op zoek naar de oorzaak van dit probleem alsook naar een oplossing mét garantie dat dit probleem verholpen zal zijn.
donderdag 22 december 2016

Vocht schouw

We hebben vocht aan het plafond/ schouw in onze kamer. De schouw is niet meer in gebruik. De schouw gaat door het dak van de kamer naar de zolder toe. Op de plaats waar de schouw de zolder binnenkomt, is de zoldervloer vochtig. Ook het stuk van de schouw zelf op de zolder is vochtig.
donderdag 24 november 2016

Vocht in kelder

Wij hebben last van grondwater in de kelder. Het water in de kelder is moeilijk in te schatten. Vocht aan de muren. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 november 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

In de kelder die grenst aan de tuin bladert de verf af op steeds meer plaatsen van de bakstenen muur langs de afvoerzijde. Waar komt het vocht vandaan? Hoe kunnen we dit stoppen. Opstijgend vocht/Waterschade muur en vloer
zaterdag 29 oktober 2016

Oorzaak kleine vochtplekken

We hebben een aantal kleine vochtplekken op het gelijkvloers, zichtbaar in hoeken en aan sommige ramen. Het is een recente woning gebouwd in 2014. Graag zouden we een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren en zo nodig op te lossen.
maandag 10 oktober 2016

Behandeling van vochtprobleem

Behandeling muur in de keuken, zowel keukenvloer. Dit door een vochtprobleem. Wil graag een bestek laten opmaken.
zaterdag 8 oktober 2016

Oorzaak en oplossenvochtprobleem

Ik heb vochtproblemen in huis. Eerst en vooral is het mijn schoorsteen dat plekken is beginnen geven van vochtigheid en na een tijdje heb ik in de kelder beetje water gevonden en de muren zien er vochtig uit tot ongeveer een 80cm van af de grond.
woensdag 5 oktober 2016

Oorzaak vochtplekken

Ik zit met vochtplekken in het plafond en de muur van mijn badkamer. Graag zou ik een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren.
dinsdag 20 september 2016

Vochtprobleem gemeenschappelijke muur

Zowel mijn buurman als ik hebben in de hoek van onze gemeenschappelijke muur een opstijgend vocht probleem. De muren zijn nu ongeveer 30cm hoog zichtbaar aangetast. Is het mogelijk een langs te komen om te kijken hoe dit kan opgelost worden?
zaterdag 17 september 2016

Vochtbehandeling kelder

Door een recent waterlek heeft mijn kelder onder water gestaan. Ik wens een offerte voor behandeling van de vochtschade en zo nodig ook preventief voor het vermijden van vochtproblemen in de kelder.
donderdag 15 september 2016

Vochtproblemen door buitenlekken

Aan de kant van de douche zijn er vochtplekken vanwege lekken komende van buiten Tegels zijn opgezwollen. Tegels aan de buitenkant dreigen af te vallen. Oplossing gewenst tegen januari.

Partners

Partners van Casius