Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Vlaams-Brabant.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: vocht in woning achterhalen, kelder waterdicht maken, vocht / schimmelprobleem binnenmuur slaapkamer, vochtprobleem opsporen en herstellen, opsporen eventueel lek, zwarte schimmelvorming op binnenmuur in de slaapkamer, oorzaak , herstelling en gevolgschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

zaterdag 28 januari 2017

Oorzaak , herstelling en gevolgschade

Ik ben sinds kort medehuurder van een huisje in Leuven. In dit huis is er sprake van vochtproblemen, zo is er wat lekkage via het dak en zijn er schimmelvlekken tegen de binnenmuur. Deze schimmelvlekken zijn beperkt tot een kleinere zone, echter ik heb me laten vertellen dat er al langer sprake is van vochtproblemen.
dinsdag 17 januari 2017

Chape na 10 jaar nog steeds te vochtig om parket te laten plaatsen

Ik heb reeds tweemaal een firma laten langskomen om mijn leefruimte op te meten om daarna parket te leggen. Zij meten eerst de vochtigheidsgraad van de chape en bleek dat deze op bepaalde plaatsen te vochtig is en op bepaalde plaatsen weer niet. Ik ben dus op zoek naar de oorzaak van dit probleem alsook naar een oplossing mét garantie dat dit probleem verholpen zal zijn.
donderdag 22 december 2016

Vocht schouw

We hebben vocht aan het plafond/ schouw in onze kamer. De schouw is niet meer in gebruik. De schouw gaat door het dak van de kamer naar de zolder toe. Op de plaats waar de schouw de zolder binnenkomt, is de zoldervloer vochtig. Ook het stuk van de schouw zelf op de zolder is vochtig.
donderdag 24 november 2016

Vocht in kelder

Wij hebben last van grondwater in de kelder. Het water in de kelder is moeilijk in te schatten. Vocht aan de muren. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 november 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

In de kelder die grenst aan de tuin bladert de verf af op steeds meer plaatsen van de bakstenen muur langs de afvoerzijde. Waar komt het vocht vandaan? Hoe kunnen we dit stoppen. Opstijgend vocht/Waterschade muur en vloer
zaterdag 29 oktober 2016

Oorzaak kleine vochtplekken

We hebben een aantal kleine vochtplekken op het gelijkvloers, zichtbaar in hoeken en aan sommige ramen. Het is een recente woning gebouwd in 2014. Graag zouden we een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren en zo nodig op te lossen.
maandag 10 oktober 2016

Behandeling van vochtprobleem

Behandeling muur in de keuken, zowel keukenvloer. Dit door een vochtprobleem. Wil graag een bestek laten opmaken.
zaterdag 8 oktober 2016

Oorzaak en oplossenvochtprobleem

Ik heb vochtproblemen in huis. Eerst en vooral is het mijn schoorsteen dat plekken is beginnen geven van vochtigheid en na een tijdje heb ik in de kelder beetje water gevonden en de muren zien er vochtig uit tot ongeveer een 80cm van af de grond.
woensdag 5 oktober 2016

Oorzaak vochtplekken

Ik zit met vochtplekken in het plafond en de muur van mijn badkamer. Graag zou ik een expert ontvangen om de juiste oorzaak van de vochtplekken te constateren.
dinsdag 20 september 2016

Vochtprobleem gemeenschappelijke muur

Zowel mijn buurman als ik hebben in de hoek van onze gemeenschappelijke muur een opstijgend vocht probleem. De muren zijn nu ongeveer 30cm hoog zichtbaar aangetast. Is het mogelijk een langs te komen om te kijken hoe dit kan opgelost worden?
zaterdag 17 september 2016

Vochtbehandeling kelder

Door een recent waterlek heeft mijn kelder onder water gestaan. Ik wens een offerte voor behandeling van de vochtschade en zo nodig ook preventief voor het vermijden van vochtproblemen in de kelder.
donderdag 15 september 2016

Vochtproblemen door buitenlekken

Aan de kant van de douche zijn er vochtplekken vanwege lekken komende van buiten Tegels zijn opgezwollen. Tegels aan de buitenkant dreigen af te vallen. Oplossing gewenst tegen januari.
dinsdag 13 september 2016

Bestrijding opstijgend vocht in muur

Ik wil graag 2 muurtjes van een oude (100j maar gerenoveerd) tuinhuis laten behandelen tegen opstijgend vocht. Rondom en in het tuinhuis is er beton gegoten, maar onder de muren niet.. De muren hebben verschillende vochtplekken die niet weggaan
dinsdag 6 september 2016

Vochtprobleem en verzakking

Bouw lijkt te verzakken door vocht problemen. Graag analyse oorzaak + offerte herstel.
maandag 22 augustus 2016

Oorzaak vochtproblemen kelder en terras

We hebben drie grote vochtproblemen : 1. Waterinsijpeling afkomstig steunbalk in kelder. Deze steunbalk situeert zich ongeveer onder schuifraam terras 2. Opstijgend vocht in hoek terras waardoor ook vocht in de hoek aan binnenkant in living 3. Opstijgend vocht in kelder en bij hevige regenval zelfs waterinsijpeling vanuit de hoeken in kelder. We hebben dit momenteel opgevangen met in de hoeken compactuna zelf aan te brengen. Doch we zouden voor onze eigen gemoedsrust willen weten wat de oorzaak is.
vrijdag 19 augustus 2016

Opkruipend vocht keldermuren

Er is opkruipend vocht in onze keldermuren. Graag een offerte voor reparatie (infiltratie).
donderdag 11 augustus 2016

Vochtproblemen oplossen in badkamer

Badkamer van 230 x 200, opkomend vocht waardoor wandtegels loskomen.
donderdag 28 juli 2016

Schade na overstroming

Vochtspecialist voor bestek op te maken: Na overstroming schade in gang en toilet - vocht in muren.
maandag 25 juli 2016

Oorzaak opstijgend vocht kruipkelder

Verschillende vochtproblemen werden al aangepakt, waaronder waterafvoer schrijnwerk en een verstopping van de waterafvoer. De vochtschade tengevolge van de verstopping is nu denk ik stabiel, maar ik vrees dat ook het feit dat er vaak (of meestal) 1cm water in de kruipkelder staat problemen veroorzaakt (de kruipkelder is 140cm diep, ik vermoed dat het water gewoon grondwater is). Ik zou graag zekerheid hebben of ons vochtprobleem opgelost is, en als dat niet zo is zou ik de oorzaak willen laten wegnemen.
maandag 18 juli 2016

Herstelling waterschade

Sinds de hevige regenval van twee weken geleden hebben wij waterschade in onze kelder en ook in de muren van de keuken en de veranda. Wij zouden graag een bestek willen laten opmaken voor de herstelling van deze schades. Is dit mogelijk? Vochtspecialist graag langs komen voor vaststelling. Bepleisteringen moeten terug aangebracht worden aan de muur.
zondag 17 juli 2016

Reparatie muur door vocht

Oorzaak van vochtprobleem uitzoeken en herstellen.
dinsdag 12 juli 2016

Vocht in muren

In de keuken zijn de muren poreus, ook in de hal zijn er voegen die donkerder zijn
vrijdag 8 juli 2016

Vochtprobleem gelijkvloers

Ik heb een vochtprobleem in een bijgebouw, op het gelijkvloers. Opstijgend vocht tot boven de plint. Graag had ik het advies gekregen van een specialist.
zaterdag 2 juli 2016

Vochtbehandeling muren door vochtspecialist

Professionele behandeling van vochtige volle muren (geen spouw, bouwjaar 1950) in living +- 20 meter. Onderaan de muur vochtigheid van 100%. Op een hoogte van +- 40 cm 40% vochtigheid. Alleen professionele behandelaars met goede referenties! Liefst professionele firma en graag dringend wij willen de muren verven.
donderdag 16 juni 2016

Waterdichting keldermuren

De muren van de kelder van onze rijwoning zijn doornat. De verf bladdert af en het zout heeft de stevigheid van de bakstenen en de voegen plaatselijk aangetast. De kelder is ongeveer 4 x 5 me en circa 1,80 m hoog. Graag een voorstel van methode en prijs. Niet dringend, tijdstip af te spreken.