Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

donderdag 20 februari 2020

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen. Bovenbuur heeft lek gehad.
zondag 9 februari 2020

Herstellen waterschade

Ik woon op het eerste verdiep van een appartemetn en zit met waterschade. Het lek komt van het appartement boven mij, maar is heel lang genegeerd. Nu is er waterschade op het gyprocplafond in 4 kamers. Oppervlakte weet ik niet vanbuiten, maar het gaat over meer dan 10 m² schat ik.
vrijdag 7 februari 2020

Vocht in muren oplossen

Wij hebben vocht in muren. Ik denk dat het ligt aan de schouw voor de afvoer van stookolieketel. Alle muren rond rondom schouw zijn aangetast.
woensdag 29 januari 2020

Vochtplekken in plafond herstellen

Kamers grenzend aan plat dak vertonen vocht, schimmelophoping in de kamers. Ik weet niet of het vocht vanuit het dak of enkel vanuit de muren komt. Op de muren zie ik wel al vochtplekken van een dikke halve meter in doorsnede.
donderdag 23 januari 2020

Vochtproblemen terras eerste verdieping verhelpen

VOCHTPROBLEEM TERRASSEN 1STE VERDIEP. OPP TERRAS CA 14 m². vocht sijpelt via terras naar gelijkvloers vandaar vocht in de muur gelijkvloers.
dinsdag 21 januari 2020

Kelder en kruipkelder waterdicht maken

Als eerste zouden we het water willen wegpompen, momenteel gaat dit om 1 à 2 cm. Daarna zouden we graag laten kijken of er nog water binnen komt en van waar. Om nadien de kelder te laten reinigen en waterdicht maken. De totale oppervlakte van de kelder is 138 m².
woensdag 11 december 2019

Vocht in de kelder behandelen

Door lek bij buren vochtige muur in kelder. Men moet de muur tegen vocht behandelen en herstellen.
vrijdag 15 november 2019

Oorzaak opzoeken van vocht in huis

Wij zitten met vocht/condens op onze binnenmuren in onze slaapkamers en willen hiervoor een oplossing.
donderdag 29 augustus 2019

Opstijgend vocht + salpeterzuur kelder

Op de gelijksvloer heb ik in de muren last van opstijgend vocht. Dit is in totaal over een 30m. De gelijksvloer moet daarna wel nog volledig verbouwd worden. In de kelder zijn denk ik plekken van salpeterzuur. Ik heb gehoord dat dit ook door vocht zou komen. Hier zou ik het vocht willen aanpakken en deze beter afwerken. De kelder 3m op 4m zijn en 2m hoog
dinsdag 13 augustus 2019

Vochtige muur behandelen

Wij hebben vocht aan 1 muur. Waardoor de verf nu begint te bladeren. Graag hadden we een oplossing voor dit probleem. Komt niet van lek aan dak ofzo, we denken eerder aan opstijgend vocht. Moet onderzocht en nadien behandeld worden.