Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

dinsdag 17 maart 2020

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. Het huis werd volledig gerenoveerd in 2012. Mogelijks moet de ruimte tussen het dak en de crepie onder het dak worden afgekit met zwarte silicone rondom rond het dak of moet de crepie een nieuwe laag krijgen. Ik heb voornamelijk last in de hoek waar het meeste regen en wind op terecht komt.
dinsdag 10 maart 2020

Herstellen houten ramen en deuren

Houten kozijnen terrasdeuren op zuidwestkant gelegen hebben waterinsijpeling bij slagregen. Het gaat om een dubbele deur met standaardhoogte en 1m80 breed.
vrijdag 6 maart 2020

Oplossing vinden tegen grondwater in kelder

Water stroomt uit muren van kelder en dit veroorzaakt overstromingen.
maandag 2 maart 2020

Kelder vochtvrij maken

Kelder in net gekochte woning blijkt water in te nemen. Zou moeten vochtvrij gemaakt worden.
vrijdag 28 februari 2020

Vochtprobleem oplossen binnenkomend grondwater

Binnenkomend grondwater bij overvloedig regenen in de kelder.
donderdag 20 februari 2020

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen

Gevolgschade vocht en waterinfiltratie herstellen. Bovenbuur heeft lek gehad.
zondag 9 februari 2020

Herstellen waterschade

Ik woon op het eerste verdiep van een appartemetn en zit met waterschade. Het lek komt van het appartement boven mij, maar is heel lang genegeerd. Nu is er waterschade op het gyprocplafond in 4 kamers. Oppervlakte weet ik niet vanbuiten, maar het gaat over meer dan 10 m² schat ik.
vrijdag 7 februari 2020

Vocht in muren oplossen

Wij hebben vocht in muren. Ik denk dat het ligt aan de schouw voor de afvoer van stookolieketel. Alle muren rond rondom schouw zijn aangetast.
woensdag 29 januari 2020

Vochtplekken in plafond herstellen

Kamers grenzend aan plat dak vertonen vocht, schimmelophoping in de kamers. Ik weet niet of het vocht vanuit het dak of enkel vanuit de muren komt. Op de muren zie ik wel al vochtplekken van een dikke halve meter in doorsnede.
donderdag 23 januari 2020

Vochtproblemen terras eerste verdieping verhelpen

VOCHTPROBLEEM TERRASSEN 1STE VERDIEP. OPP TERRAS CA 14 m². vocht sijpelt via terras naar gelijkvloers vandaar vocht in de muur gelijkvloers.