Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

maandag 15 juni 2020

Opsporen van vocht

Er is opkomend vocht in de keukenmuur, mogelijke lekkage uit gesprongen buis. De badkamer daar moet ook eens naar gekeken worden. Lekkage moet opgespoord en gemaakt worden.
donderdag 11 juni 2020

Herstelling gevolgschade na waterschade

Vochtschade plafond en zijmuren living herstellen. Ook bepleisteren en eventueel herschilderen. Lek in dak word reeds hersteld.
maandag 8 juni 2020

Waterlek in badkamer herstellen

Waterlek in leidingen badkamer herstellen.
dinsdag 26 mei 2020

Herstellen vochtschade in kelder

Vochtschade in kelder herstellen. Fluvius is in mei 2019 nieuwe gasaansluiting komen plaatsen, heeft moeten boren en er is naderhand water door die opening in kelder gekomen. Fluvius is gat al beter komen dichten maar er is wel schade die moet herstelt worden. Er heeft ong. 0.5m water in gestaan.
vrijdag 24 april 2020

Vochtprobleem terras oplossen

Appartementsgebouw met 10 appartementen: Terrassen afwatering is een probleem. Verschillende visuele vochtplekken aan buitenzijde. Doorsijpeling vocht naar ondergrondse garage. Opstijgend vocht aan zijmuren tuin is nog een ander probleem dat zich ook voordoet.
dinsdag 7 april 2020

Vochtbehandeling uitvoeren

Sedert verschillende jaren sijpelt er bij hevige regenval water naar binnen boven een groot raam aan de zuidwest-gevel. Wij hebben al verschillende mogelijkheden onderzocht, maar vonden niets. In februari 2020 regende het zo veel dat het water voor het eerst naar het plafond van de living is gegaan.
maandag 6 april 2020

Muurvochtanalyse uitvoeren

Muur toont vocht van bovenkant gelijkvloers tot onderkant 2e verdiep, allemaal zelfde strook 2m breed. Gevel hoek en of terras kan oorzaak zijn. Kelder muur eronder ook vochtig. Graag analyse naar bron vocht.
dinsdag 17 maart 2020

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. Het huis werd volledig gerenoveerd in 2012. Mogelijks moet de ruimte tussen het dak en de crepie onder het dak worden afgekit met zwarte silicone rondom rond het dak of moet de crepie een nieuwe laag krijgen. Ik heb voornamelijk last in de hoek waar het meeste regen en wind op terecht komt.
dinsdag 10 maart 2020

Herstellen houten ramen en deuren

Houten kozijnen terrasdeuren op zuidwestkant gelegen hebben waterinsijpeling bij slagregen. Het gaat om een dubbele deur met standaardhoogte en 1m80 breed.
vrijdag 6 maart 2020

Oplossing vinden tegen grondwater in kelder

Water stroomt uit muren van kelder en dit veroorzaakt overstromingen.