Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

woensdag 7 november 2018

Afkomst vochtprobleem achterhalen

Bij een stevige regenbui komt er meteen water in onze kelder. Ondertussen hebben wij vocht- en schimmelproblemen. Wij zouden graag de oorzaak van het probleem kennen. Nadien dient de ganse kelder- en garageruimte grondig schoongemaakt te worden (wij hebben recent ook verbouwingen achter de rug).
woensdag 7 november 2018

Herstelling na waterschade en detectie uitvoeren

Vakman voor herstelling van waterschade en detectie vocht- & waterinfiltratie. Het betreft schade aan ingebouwde kasten in badkamer en aanliggende hall en schade aan muur in woonkamer. Woonkamer langs dezelfde muur. Pleisterwerken.
dinsdag 9 oktober 2018

Herstellen plafond in de badkamer

Herstellen van het plafond na waterschade . De oppervlakte is 10m².
vrijdag 21 september 2018

Stijglijn sanitaire afvoer vernieuwen/herstellen

We hebben een probleem met de sanitaire afvoer. De stijglijn van de sanitaire afvoer moet vernieuwd worden.
maandag 10 september 2018

Oorzaak en gevolg van vochtprobleem oplossen

Een binnenmuur die ook de gemeenschappelijke scheidingsmuur is tussen 2 eigendommen (2 buurappartementen) heeft langs mijn kant behoorlijke waterschade geleden die afkomstig is uit de douche langs de buurkant. Langs mijn kant blaast de verf op en komt de bezetting los. Vochtmetingen van eerder dit jaar hebben een vochtgehalte in de muur aangetoond van meer dan 3 maal zo veel als de normale grenswaarden. Mogelijks ontbreken er Kerdidoeken achter de betegeling van de douche bij de buur. Bijgevolg dient eerst de oorzaak van het vochtprobleem opgelost te worden (in de douche van de buur), alvorens het herstel van de geleden waterschade kon beginnen (langs mijn kant van de binnenmuur).
donderdag 9 augustus 2018

Muurtje bepleisteren en behangen na waterschade

Na een waterlek bij mijn bovenbuur heb ik schade aan een stuk behangpapier en schimmel in mijn keukenkasten ( 2mx2), waarvan ik niet weet of er nog vocht achter de keukenkasten in de buitenmuur zit.
vrijdag 3 augustus 2018

Vochtprobleem aanpakken

We hebben onlangs een huis gekocht De achtergevel (40m²) vertoont vochtplekken langs de binnenkant van het huis En ter hoogte van 1slaapkamer, de keuken, en de badkamer alle 3 de ruimtes beschikken over een venster maar niet over een ventilatie systeem Graag vocht probleem detecteren
maandag 9 juli 2018

Oorzaak vochtprobleem zoeken

In het nieuwe huis dat ik kocht bladert op één muur verf los. Ik ben echter niet zeker of dit een vochtprobleem betreft. Onze kelder, die er bijna onder zit, heeft wel last van grondwater, dus misschien dat dit het probleem zou kunnen vormen. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar mogelijks te nemen maatregelen.
maandag 2 juli 2018

Expert vocht probleem in living en eetruimte

We hebben een huis gekocht en wouden hier vandaag in beginnen werken. Bij het aftrekken van het behangpapier in zowel eetplaats als living merkten we dat er vocht in de muren zit.
dinsdag 12 juni 2018

Vochtdetectie voor oorzaak vochtprobleem op te lossen

We hebben sinds enkele maanden een vochtprobleem in de slaapkamer dit komt mogelijks van een lek in het dak of vochtinfiltratie via de muren. We zouden graag een vaststelling hebben van het probleem en een offerte voor een mogelijke oplossing.
maandag 30 april 2018

Kelder reinigen

Door een groot waterlek in de riolering van de straat is er via de kelderaansluiting met de riolering een grote hoeveelheid modder en slib terechtgekomen in de kelder van de woning . De oppervlakte van de kelder is ongeveer 30 m², en bestaat uit 4 compartimenten. Er staat nog steeds een laag van ongeveer 10 cm slib in de kelder.
zondag 22 april 2018

Opsporen lek in buis

Op zoek naar een specialist om de oorzaak van de waterlek op te sporen en te herstellen, denken maar zijn niet zeker dat het een lek in de buis is.
dinsdag 27 maart 2018

Vochtbestrijding in huis

Het huis van mijn moeder heeft last van opstijgend vocht in verschillende plaatsen in haar huis. Graag een vochtspecialist. Is al enkele jaren bezig. Ter plaatse komen kijken.
maandag 12 maart 2018

Vochtprobleem nakijken badkamer

Iemand om het vochtprobleem in de badkamer na te kijken. Plafond vertoond vochtige plekken.
maandag 19 februari 2018

Vochtprobleem in muur verhelpen

Vocht in muur in lijn waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Er in 1 lijn vocht in de buitenmuur zit. Is er nergens anders in de woning spraken van opstijgend vocht in de muren enkel in de achtermuur aan het terras waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Ik zoek een specialist die dit probleem kan oplossen.
vrijdag 2 februari 2018

Vochtprobleem in de garage en badkamer oplossen

Wij hebben vochtproblemen in de garage op het gelijkvloers. We vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Er zijn regelmatig vochtplekken op 2 bepaalde muren, en deze komen voor op verschillende hoogten op de muur. Aan de buiten kant van deze muren is gewoon aarde.
donderdag 30 november 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren en herstellen

Ik heb een vochtprobleem aan een muur in mijn living. De muur staat gedeeltelijk vrij op het Zuidwesten en is gedeeltelijk gemeenschappelijk met mijn buren. Mogelijk komt het vocht van hetzij (de deksteen van) het platte dak, of is het doorslaand vocht t.g.v. waterinsijpeling via de de buitenmuur of t.g.v. poreuze verouderde stenen of beschadigd voegwerk. Dit probleem is er al een hele tijd, maar recent is het sterk toegenomen. De vochtplek vergroot en er begint zich zwarte schimmel te vormen. Ik wens het vochtprobleem te laten opsporen en zo spoedig mogelijk (rekeninghoudend met het seizoen) te laten herstellen.
donderdag 30 november 2017

Vochtprobleem oplossen aan douche

Er is een vochtprobleem aan de douche. Er is vochtschade te zien aan de andere zijde van de muur.
dinsdag 7 november 2017

Opstijgend vocht in gans woning

Ik heb in gans de woning opstijgend vocht, dit is een alleenstaande woning. Graag een vocht specialist die komt kijken.
zaterdag 9 september 2017

Vochtanalyse uitvoeren

Ik zou graag de kinderkamer willen laten opmeten. Is het mogelijk dit asap te doen met het oog op een rechtszaak? Wat si de kostprijs voor zo'n analyse? Graag zo snel mogelijk een specialist die langskomt.
woensdag 23 augustus 2017

Find leak in basement

I need a specialist to find the leak and trace the water problems in the basement. I don't need a plumber.
zondag 20 augustus 2017

Vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem in de badkamer (zie foto's) door een combinatie van een koudebrug en condens (zie verslag uitgevoerd door Polygon). Zolang het pleisterwerk niet geschilderd was (ongeveer 10 jaar), was dit beperkt tot een vochtplek tijdens de winter die volgens ons afkomstig was door de condens van de douche of het bad. Daarom werd een afzuigmotor geplaatst, en het pleisterwerk geschilderd met anticondensatieverf van Aquaplan. Resultaat na 1 jaar : een gat in onze pleister !?
zondag 16 juli 2017

Vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen

We suspect to have a problem with mold in our living room and entrance room. But we cannot detect any sign of the mold (e.g. by colour on the wall), except for a moldy smell. This smell gets significant if we do not ventilate. Our living room has a tiled floor and painted walls (no wallpaper). Our house is equipped with a crawl space beneath the house. Is your company able to analyze exactly where the smell comes from and where the mold is located ? Consequently, we would be interested to hear how you would eliminate the mold. We would appreciate if you could contact us by email or by phone after 19 h. Mogelijk schimmelprobleem in de woonkamer en inkom. Geurhinder. Graag analyse en behandelingsmogelijkheden. Graag contacteren na 19u
dinsdag 2 mei 2017

Terrasmuurtje vocht oorzaak

Ik heb een terras met balustrade. Rondom zijn de muurtjes bepleisterd, welke barsten vertonen. Vooraleer deze opnieuw te laten bezetten, of eventueel steenstrippen te' laten plaatsen zou ik de oorzaak van die barsten willen weten. "Vocht" zal denk ik wel de oorzaak zijn. Kan ik die muurtjes laten injecteren of is er een andere oplossing, zodat ze geen barsten meer vertonen of in het geval van de steen strippen, deze er niet afvallen?
maandag 1 mei 2017

Nazicht opstijgend vocht

Er zijn 2 muren met een probleem van opstijgend vocht, 1 binnenmuur en 1 buitenmuur. Het huis is 20 jaar oud.

Partners

Partners van Casius