Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

dinsdag 11 juni 2019

Vochtprobleem oplossen

Boven in de slaapkamer, heb ik een vermoedelijk vochtprobleem. Er zijn schimmels rond de ramen en er is een stuk pleister van het plafond naast de zijgevel naar beneden gevallen. Misschien heeft dit met de roofing van de dakgoot te maken.
donderdag 30 mei 2019

Opstijgend vocht herstellen en muren herbzetten

Op sommige plaatsen hebben we vochtvlekken onderaan de muren. Muren te herstellen en dus opnieuw te bepleisteren. Hoofdzakelijk in 1 ruimte waar men 15 à 20 lopende meter moet herplakken.
zondag 14 april 2019

Vochtprobleem detecteren

Vocht detecteren. Er komt vocht binnen in de kamer via de schouw.
donderdag 28 februari 2019

Droogleggen van kelder

Ik heb zonet een huis gekocht met een kruipkelder en nu ben ik erachter gekomen dat hier water in staat. Ook de bekabeling van de elektriciteit ligt in de kelder in het vocht. Dit had ik graag opgelost gezien.
zondag 10 februari 2019

Kelder waterdicht maken

De kelder van een woning uit 1958 heeft last (op bepaalde plaatsen) van vocht door opstijgend grondwater, enkel als het lange tijd heeft geregend. Dit huis wordt te koop gezet, en de natte plekken op de keldervloer bij langdurig regenweer schrikken kandidaat-kopers af. Het grondwatervocht in natte periodes is er altijd geweest. Wij zouden dit nog willen oplossen tijdens de verkoopfase bij voorkeur. Mogelijk is bekuiping of kelderdichting voldoende in dit geval. het huis is volledig onderkelderd met een kelderoppervlakte van naar schatting 100 m² verspreid over 6 kelderruimtes. Het vocht komt nu niet in elke ruimte door.
dinsdag 29 januari 2019

Definitieve oplossing voor vochtprobleem

In ons magazijn zijn er zowel binnen als buiten veel vochtproblemen. We zijn op zoek naar een definitieve oplossing voor dit probleem.
woensdag 16 januari 2019

Beginnend vochtprobleem in de badkamer behandelen

We stellen een verdikking vast onder de plaaster van twee muren. We denken dat het die iets te maken heeft met vocht van de douche, daar deze zich bij deze muren bevindt.
zaterdag 5 januari 2019

Vochtige muur behandelen

vocht in een muur aanpakken
donderdag 20 december 2018

Vochtproblemen oplossen

We zitten met een vochtprobleem in ons magazijn. We zijn dringend op zoek naar iemand die ons een definitieve oplossing kan bieden.
woensdag 7 november 2018

Afkomst vochtprobleem achterhalen

Bij een stevige regenbui komt er meteen water in onze kelder. Ondertussen hebben wij vocht- en schimmelproblemen. Wij zouden graag de oorzaak van het probleem kennen. Nadien dient de ganse kelder- en garageruimte grondig schoongemaakt te worden (wij hebben recent ook verbouwingen achter de rug).