Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Vlaams-Brabant:

maandag 18 juni 2018

Herstellen van muren na waterschade

Muur beschadigd door lek badkamer. De lek is hersteld maar nu moet de muur hersteld worden.
dinsdag 12 juni 2018

Vochtdetectie voor oorzaak vochtprobleem op te lossen

We hebben sinds enkele maanden een vochtprobleem in de slaapkamer dit komt mogelijks van een lek in het dak of vochtinfiltratie via de muren. We zouden graag een vaststelling hebben van het probleem en een offerte voor een mogelijke oplossing.
maandag 30 april 2018

Kelder reinigen

Door een groot waterlek in de riolering van de straat is er via de kelderaansluiting met de riolering een grote hoeveelheid modder en slib terechtgekomen in de kelder van de woning . De oppervlakte van de kelder is ongeveer 30 m², en bestaat uit 4 compartimenten. Er staat nog steeds een laag van ongeveer 10 cm slib in de kelder.
zondag 22 april 2018

Opsporen lek in buis

Op zoek naar een specialist om de oorzaak van de waterlek op te sporen en te herstellen, denken maar zijn niet zeker dat het een lek in de buis is.
dinsdag 27 maart 2018

Vochtbestrijding in huis

Het huis van mijn moeder heeft last van opstijgend vocht in verschillende plaatsen in haar huis. Graag een vochtspecialist. Is al enkele jaren bezig. Ter plaatse komen kijken.
maandag 12 maart 2018

Vochtprobleem nakijken badkamer

Iemand om het vochtprobleem in de badkamer na te kijken. Plafond vertoond vochtige plekken.
maandag 19 februari 2018

Vochtprobleem in muur verhelpen

Vocht in muur in lijn waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Er in 1 lijn vocht in de buitenmuur zit. Is er nergens anders in de woning spraken van opstijgend vocht in de muren enkel in de achtermuur aan het terras waar vroeger een groot raam heeft gezeten. Ik zoek een specialist die dit probleem kan oplossen.
vrijdag 2 februari 2018

Vochtprobleem in de garage en badkamer oplossen

Wij hebben vochtproblemen in de garage op het gelijkvloers. We vermoeden dat dit opstijgend vocht is. Er zijn regelmatig vochtplekken op 2 bepaalde muren, en deze komen voor op verschillende hoogten op de muur. Aan de buiten kant van deze muren is gewoon aarde.
donderdag 30 november 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren en herstellen

Ik heb een vochtprobleem aan een muur in mijn living. De muur staat gedeeltelijk vrij op het Zuidwesten en is gedeeltelijk gemeenschappelijk met mijn buren. Mogelijk komt het vocht van hetzij (de deksteen van) het platte dak, of is het doorslaand vocht t.g.v. waterinsijpeling via de de buitenmuur of t.g.v. poreuze verouderde stenen of beschadigd voegwerk. Dit probleem is er al een hele tijd, maar recent is het sterk toegenomen. De vochtplek vergroot en er begint zich zwarte schimmel te vormen. Ik wens het vochtprobleem te laten opsporen en zo spoedig mogelijk (rekeninghoudend met het seizoen) te laten herstellen.
donderdag 30 november 2017

Vochtprobleem oplossen aan douche

Er is een vochtprobleem aan de douche. Er is vochtschade te zien aan de andere zijde van de muur.
dinsdag 7 november 2017

Opstijgend vocht in gans woning

Ik heb in gans de woning opstijgend vocht, dit is een alleenstaande woning. Graag een vocht specialist die komt kijken.
zaterdag 9 september 2017

Vochtanalyse uitvoeren

Ik zou graag de kinderkamer willen laten opmeten. Is het mogelijk dit asap te doen met het oog op een rechtszaak? Wat si de kostprijs voor zo'n analyse? Graag zo snel mogelijk een specialist die langskomt.
woensdag 23 augustus 2017

Find leak in basement

I need a specialist to find the leak and trace the water problems in the basement. I don't need a plumber.
zondag 20 augustus 2017

Vochtprobleem in badkamer verhelpen en muur bepleisteren

Wij hebben een vochtprobleem in de badkamer (zie foto's) door een combinatie van een koudebrug en condens (zie verslag uitgevoerd door Polygon). Zolang het pleisterwerk niet geschilderd was (ongeveer 10 jaar), was dit beperkt tot een vochtplek tijdens de winter die volgens ons afkomstig was door de condens van de douche of het bad. Daarom werd een afzuigmotor geplaatst, en het pleisterwerk geschilderd met anticondensatieverf van Aquaplan. Resultaat na 1 jaar : een gat in onze pleister !?
zondag 16 juli 2017

Vochtprobleem, schimmel in woonkamer behandelen

We suspect to have a problem with mold in our living room and entrance room. But we cannot detect any sign of the mold (e.g. by colour on the wall), except for a moldy smell. This smell gets significant if we do not ventilate. Our living room has a tiled floor and painted walls (no wallpaper). Our house is equipped with a crawl space beneath the house. Is your company able to analyze exactly where the smell comes from and where the mold is located ? Consequently, we would be interested to hear how you would eliminate the mold. We would appreciate if you could contact us by email or by phone after 19 h. Mogelijk schimmelprobleem in de woonkamer en inkom. Geurhinder. Graag analyse en behandelingsmogelijkheden. Graag contacteren na 19u
dinsdag 2 mei 2017

Terrasmuurtje vocht oorzaak

Ik heb een terras met balustrade. Rondom zijn de muurtjes bepleisterd, welke barsten vertonen. Vooraleer deze opnieuw te laten bezetten, of eventueel steenstrippen te' laten plaatsen zou ik de oorzaak van die barsten willen weten. "Vocht" zal denk ik wel de oorzaak zijn. Kan ik die muurtjes laten injecteren of is er een andere oplossing, zodat ze geen barsten meer vertonen of in het geval van de steen strippen, deze er niet afvallen?
maandag 1 mei 2017

Nazicht opstijgend vocht

Er zijn 2 muren met een probleem van opstijgend vocht, 1 binnenmuur en 1 buitenmuur. Het huis is 20 jaar oud.
donderdag 20 april 2017

Detectie van vochtprobleem en prijsbestek voor de herstelling

Vochtproblemen muur bijzitplaats en woonplaats... Het betreft een lek van een sanitaire leiding die loopt van chauffage kot naar de keuken. Na detectie van het vocht probleem overhandigen van prijsbestek voor de herstelling van de leiding samen met een uitvoeringsdatum.
donderdag 30 maart 2017

Vochtbehandeling nodig

In de badkamer op de 2e verdiep: verdieping merken wij dat de muur en wanden ter hoogte van het bad/douche betegeld zijn doch deze betegeling vertoont duidelijk gebreken die aanleiding kunnen geven tot waterschade ( in uw gebouw zowel als in het buurpand ). Zij bemerken wij losse voegen, slechte aansluiting en zelfs tegels waarvan stukken verdwenen zijn. Wij adviseren een vernieuwing van de bedoelde betegeling mét in de tussenperiode minstens de nodige maatregelen voor een correcte afkitting. Wat het terras achter de eerste verdieping betreft, stellen wij verschillende sporen van vochtinsijpeling in of langs de betegeling vast.
woensdag 8 maart 2017

Vochtprobleem oplossen

Mijn onderbuurvrouw heeft een vochtplek op haar plafond in de woonkamer. Mijn woning (en terrastuin) ligt boven haar woonkamer. Ik kan zelf geen gat of scheur ontdekken die dit zou kunnen veroorzaken maar misschien zie ik iets over het hoofd. We wonen in een gebouw van 40 jaar oud en de terrastuinen zijn gebouwd op het woongedeelte van de onderburen. Kan dit via een bakstenen muur gaan? Het plafond is van beton; kan daar water doorheen gaan? Moet ik mijn tuin anders/beter afdichten? Mijn buurvrouw en ik willen graag een oplossing maar kunnen de oorzaak niet vinden.
zaterdag 28 januari 2017

Oorzaak , herstelling en gevolgschade

Ik ben sinds kort medehuurder van een huisje in Leuven. In dit huis is er sprake van vochtproblemen, zo is er wat lekkage via het dak en zijn er schimmelvlekken tegen de binnenmuur. Deze schimmelvlekken zijn beperkt tot een kleinere zone, echter ik heb me laten vertellen dat er al langer sprake is van vochtproblemen.
dinsdag 17 januari 2017

Chape na 10 jaar nog steeds te vochtig om parket te laten plaatsen

Ik heb reeds tweemaal een firma laten langskomen om mijn leefruimte op te meten om daarna parket te leggen. Zij meten eerst de vochtigheidsgraad van de chape en bleek dat deze op bepaalde plaatsen te vochtig is en op bepaalde plaatsen weer niet. Ik ben dus op zoek naar de oorzaak van dit probleem alsook naar een oplossing mét garantie dat dit probleem verholpen zal zijn.
donderdag 22 december 2016

Vocht schouw

We hebben vocht aan het plafond/ schouw in onze kamer. De schouw is niet meer in gebruik. De schouw gaat door het dak van de kamer naar de zolder toe. Op de plaats waar de schouw de zolder binnenkomt, is de zoldervloer vochtig. Ook het stuk van de schouw zelf op de zolder is vochtig.
donderdag 24 november 2016

Vocht in kelder

Wij hebben last van grondwater in de kelder. Het water in de kelder is moeilijk in te schatten. Vocht aan de muren. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 18 november 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

In de kelder die grenst aan de tuin bladert de verf af op steeds meer plaatsen van de bakstenen muur langs de afvoerzijde. Waar komt het vocht vandaan? Hoe kunnen we dit stoppen. Opstijgend vocht/Waterschade muur en vloer