Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor lek in douche en mogelijks vochtprobleem oplossen:

Lek in douche en mogelijks vochtprobleem oplossen

Recent merken we op dat de siliconen afdichting van de douche niet meer optimaal is, en er dus water doorkomt. Nu merken we echter aan de andere kant van de muur een vochtplek, en zou er dus mogelijk een ernstiger probleem zijn, en dus meer nodig zijn dan het simpelweg vervangen van de siliconen afdichting. Ik zoek iemand die in eerste instantie een diagnose kan komen stellen, en afhankelijk van het resultaat het probleem daarna kan oplossen.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lek in douche en mogelijks vochtprobleem oplossen uit heel België:

Herstellingswerken na waterschade uitvoeren

Er is waterschade aan het plafond en het plafond boven de douche door een lek van onze bovenburen. Men moet 3 muren van de badkamer en het plafond herplakken en opnieuw schilderen. Ook in de living moet men een plafond herstellen.

Badkamer verbouwen

De douche moet vernieuwd worden (lek, tegels komen los) en willen de badkamer ook wat moderniseren. Dit hoeft niet super afgewerkt te zijn, want binnen 8j gaan we die achterbouw toch uitbreken. Huidig bad en haar kranen blijven behouden. Douche en lavabo's worden vervangen en er moet een badkamermeubel bij. Klant heeft materiaal aangekocht bij X2O.

Plaatsen van acrylplaten voor douche

wij hebben dit weekend ontdekt dat er een lek is aan de tegels en wil mijn douche lekvrij maken door acrylplaten te plaatsen in de douche, volgens, mij is het probleem en doek dat gescheurd is . zou 3 wanden betreffen met afmetingen 90 en 120 diepte met hoogte van 1,8 gemiddelde. Graag ook een oplossing voor de bodem zodat 100% waterdichtheid bekomen wordt.

Herstellen muur en plafond na waterschade

Wij hebben waterschade aan muur en plafond benedenverdieping door lek aan leiding douche op 1ste verdieping en hebben eerst bestek nodig om dit nadien te kunnen laten herstellen met tussenkomst van onze brandverzekering. Muur en plafond te herstellen na waterschade. Oppervlakte : 4 à 5m².

Lek aan douche herstellen

Water komt van onder de douchebak, water zit al onder de tegels. Waarschijnlijk een gesprongen leidingen .

Herstellen pleisterschade

Door een lek aan de douche is er op de muur eronder een grote schimmelvlek. De schimmel moet verwijderd worden en de oppevlakken errond behandeld. De pleisterschade moet hersteld worden. 1 muur , 1 vlek bovenkant muur.

Herstelling wandtegels in badkamer

Wegens vochtinsijpeling door een lek in de douche, zijn een aantal wandtegels aan het loskomen. De opdracht omvat het opmeten van de schade en na goedkeuring door de verzekering, herstellen, een inspectieluikje installeren en afkitten. Zichtbare schade is ongeveer 2m2.

Herstelling acv ketel

Wij hebben een ACV HRE36/30 en blijven steeds foutmelding 11 krijgen bij afname van warm water. Dit is enorm frustrerend als je per douchebeurt 2/3 keer mag vanonder komen hiervoor. Heb indruk dat sneller gebeurd indien je speelt in temperatuur door kraan van douche te verdraaien. Volgens de documentatie wijst dit op stromingsschakelaar die blijft hangen We hebben dit vooral in winter voor en minder in de zomer als verwarming niet aan staat. Ben zelf installateur maar wij werken met Vaillant. Ik weer dar sanitair water voorrang heeft op radiatoren. De ketel schakelt ook constant wat je duidelijk hoort en ook niet echt constante watertemperatuur geeft. De stromingsschakelaar is ook reeds door mezelf vervangen na lek/barst en staat mooi recht tov leiding.