Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtige muur behandelen:

Vochtige muur behandelen

vocht in een muur aanpakken
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Buizingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtige muur behandelen uit heel België:

Vochtprobleem aanpakken en barsten in de muur herstellen

Vochtprobleem: nieuwe leidingen leggen sanitair, verplaatsen watermeter, plaatsen nieuw sanitair !!! Bij het afhalen vanhet behangpapier van de vochtige muur, kwam de pleister er mee af. De blote stenen zijn te zien, alsook twee serieuze barsten in de muur. Is een draagmuur. Twee verticale zig-zag barsten met een opening van wel 5cm breed en 16 cm diep!

Vochtprobleem detecteren en behandelen

Een buitenmuur vertoont doorslaand vocht. Ook de binnenmuur vertoont vochtige blazen. Op zoek naar de vermoedelijke oorzaak van de vochtsymptomen (zowel binnen als buiten) op de muur onderaan de autodoorgang van Kipdorp 40 hebben we geen onmiddellijke oorzaak kunnen detecteren. De nabijgelegen HVAC schacht is droog en ook de nabijgelegen keuken op de eerste verdieping vertoont geen lekkage. Aan deze keuken zien we wel een oude schoorsteen die niet meer in gebruik is, maar vermoedelijk word deze schacht gebruikt voor afvoer van regenwater. Wij hebben het dak waarvan dit regenwater afkomt helaas niet kunnen inspecteren bij gebrek aan een geschikte ladder. Er bestaat een grote kans dat de oorzaak te vinden is bij dit dak of oude schacht. Een andere mogelijkheid is een douche die lekt.

Isoleren voor en achtergevel en binnenkant woning

Isolatie voorgevel (voordeur, 3 ramen) en achtergevel (1 raam) langs buitenzijde met isolatiewaarde om te voldoen aan alle premies. Uitbouw: 1 zijde langs buitenzijde (1 deur, 2 ramen) en 1 zijde langs binnenzijde voorkeur isolatie genre cellenbeton voor isolatie langs binnenzijde en bestand tegen vocht/vochtige ruimtes, ongeveer 25 vierkante meter met isolatiewaarde om aan alle premies te voldoen. In/aan muur voor isolatie langs binnenzijde bevinden zich eveneens 4 stopcontacten, aan-en afvoer water wasmachine, 2x aan- en afvoer wastafels en 2 radiatoren. Isolatie langs binnenzijde dient na afwerking een voldoende dragend vermogen te hebben voor bijvoorbeeld bevestiging badkamermeubel. Isolatie langs buitenzijde in totaal ongeveer 38 vierkante meter.

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Ik heb een serieuze lek tussen 2 aanliggende douches die een lekkage expert niet heeft kunnen vinden. Daarom moeten de tegels van de muur, douchebakken eruit, het lek moet worden opgespoord en gerepareerd, de muren gedroogd, en de 2 x 3 douchemuren weer bekleed, liefst met watervaste panelen. Foto van grondplan douches met vochtige muren in geel Andere foto's: douche ruimtes en vochtige muren.

Vochtige muur opnieuw bezetten

Vocht in muur van slaapkamer door aanpalende badkamer. Voegen herstellen en muur opnieuw bezetten.

Herstellen van muren en plafond in slaapkamer na waterschade

Door een vochtprobleem veroorzaakt door mijn bovenburen, zit ik nu met een vochtige muur in mijn slaapkamer. Hierdoor zijn is er schimmel op de muur en zijn 'blazen' op de verf gekomen. De schimmel heb ik met een product behandeld, en de 'blazen' heb ik open gestoken, zodat dit kan luchten en drogen. Uiteraard is er bij het uitdrogen wat kristal op de de plekken waar de 'blazen' zaten gekomen. De muur is 5 m x 2.5 m (ongeveer). Ik denk dat er schilderwerk is, alsook een stukje stukwerk. Alsook de plint is aangetast. Een deel van het plafond moet gestuct en geschilderd worden.

Muur herstellen en stukken na waterschade

Een grote vochtige plek op garage muur herstellen/stuccen. Het is ongeveer 1 meter hoog en 6 meter breed.

Herstellen van een muur en een plafond na waterschade.

Ik heb een vochtige plek in de keuken ontdekt. Ik ben niet zeker of het water in mijn muur is. Ook was er vorige week veel water binnen gekomen. Dit is in mijn houten plafond geraakt en heeft zijn weg gevonden door het plafond, waardoor er 2 bulten op staan.