Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtige muur behandelen:

Vochtige muur behandelen

vocht in een muur aanpakken
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Buizingen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtige muur behandelen uit heel België:

Waterschade aan scheidingsmuur

Vochtige muur herstellen na waterschade via de dakgoot. Vochtmeting van dat stuk muur ook voor herstelling.

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Na werken in het straat stroomt er enorm veel water binnen in de kelder en dit soms tot wel 15 cm. Vochtplekken op de muur en vochtige muren herstellen en behandelen.

Daklekkage verhelpen

natte muur en schimmels in slaapkamer en hal door vochtige schouw(condens)

Vochtprobleem aanpakken en barsten in de muur herstellen

Vochtprobleem: nieuwe leidingen leggen sanitair, verplaatsen watermeter, plaatsen nieuw sanitair !!! Bij het afhalen vanhet behangpapier van de vochtige muur, kwam de pleister er mee af. De blote stenen zijn te zien, alsook twee serieuze barsten in de muur. Is een draagmuur. Twee verticale zig-zag barsten met een opening van wel 5cm breed en 16 cm diep!

Vochtprobleem detecteren en behandelen

Een buitenmuur vertoont doorslaand vocht. Ook de binnenmuur vertoont vochtige blazen. Op zoek naar de vermoedelijke oorzaak van de vochtsymptomen (zowel binnen als buiten) op de muur onderaan de autodoorgang van Kipdorp 40 hebben we geen onmiddellijke oorzaak kunnen detecteren. De nabijgelegen HVAC schacht is droog en ook de nabijgelegen keuken op de eerste verdieping vertoont geen lekkage. Aan deze keuken zien we wel een oude schoorsteen die niet meer in gebruik is, maar vermoedelijk word deze schacht gebruikt voor afvoer van regenwater. Wij hebben het dak waarvan dit regenwater afkomt helaas niet kunnen inspecteren bij gebrek aan een geschikte ladder. Er bestaat een grote kans dat de oorzaak te vinden is bij dit dak of oude schacht. Een andere mogelijkheid is een douche die lekt.

Isoleren voor en achtergevel en binnenkant woning

Isolatie voorgevel (voordeur, 3 ramen) en achtergevel (1 raam) langs buitenzijde met isolatiewaarde om te voldoen aan alle premies. Uitbouw: 1 zijde langs buitenzijde (1 deur, 2 ramen) en 1 zijde langs binnenzijde voorkeur isolatie genre cellenbeton voor isolatie langs binnenzijde en bestand tegen vocht/vochtige ruimtes, ongeveer 25 vierkante meter met isolatiewaarde om aan alle premies te voldoen. In/aan muur voor isolatie langs binnenzijde bevinden zich eveneens 4 stopcontacten, aan-en afvoer water wasmachine, 2x aan- en afvoer wastafels en 2 radiatoren. Isolatie langs binnenzijde dient na afwerking een voldoende dragend vermogen te hebben voor bijvoorbeeld bevestiging badkamermeubel. Isolatie langs buitenzijde in totaal ongeveer 38 vierkante meter.

Badkamer lek repareren en opnieuw betegelen

Ik heb een serieuze lek tussen 2 aanliggende douches die een lekkage expert niet heeft kunnen vinden. Daarom moeten de tegels van de muur, douchebakken eruit, het lek moet worden opgespoord en gerepareerd, de muren gedroogd, en de 2 x 3 douchemuren weer bekleed, liefst met watervaste panelen. Foto van grondplan douches met vochtige muren in geel Andere foto's: douche ruimtes en vochtige muren.

Vochtige muur opnieuw bezetten

Vocht in muur van slaapkamer door aanpalende badkamer. Voegen herstellen en muur opnieuw bezetten.