Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstellen plafond in de badkamer:

Herstellen plafond in de badkamer

Herstellen van het plafond na waterschade . De oppervlakte is 10m².
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Dilbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen plafond in de badkamer uit heel België:

Herstellen van gyproplafond en pleisterplafond met moluren

Gelijkvloers, lokaal 240 x 300 en 380 hoog is een deel van het gyproc plafond naar beneden gekomen. Verder zuiver maken van de ondergrond, platen plaatsen, opvoegen en opstoppen van schroefgaten opschuren tot schilderklaar, in een ander lokaal 400x 400 x380 hoog is een deel van het sierplafond loskomen. Loskomende delen verwijderen en nieuw stucwerk aanbrengen op bestaande pleisterlatjes.

Barsten in metselwerk herstellen

Wij zijn syndicus van een residentie en aan nagenoeg elk balkon is er vastgesteld dat de voegaansluiting vloer-muur en muur-plafond deels is afgebrokkeld.

Herstellen van vals plafond

Door een lek bij de bovenbuur hebben wij 2 vochtplekken op ons vals plafond. Graag vakman voor herstelling zijn (indien nodig vervangen vals plafond en schilderwerken). 1 kamer : 3 m op 4 m.

Pleisterwerk herstellen na vochtschade

Door een lek in ons plat dak (dakterras) is er water door het plafond gelopen en komt er water uit een muur gesijpeld. Herstellingswerken aan het plafond en indien nodig aan de muur. Het is enkel voor binnenwerk. Nieuwe gyproc en afwerking van het plafond. Plafond in 1 kamer.

Herstellen plafond na waterschade

Gat in plafond moet gemaakt worden en plafond terug geverfd. Plafond in de keuken, boven de pompbak in de hoek. Oppervlakte 10m².

Herstellen gyproc plafond in badkamer

Momenteel hebben we een open barst in een gyproc plafond van ongeveer 15 cm in doorsnede , graag zouden we dat willen herstellen/stuccen.

Herstellen gat plafond in café

Een deeltje van het plafond is naar beneden gevallen na een waterlek in een buis erboven. Dit lek is al gerepareerd maar het plafond zou terug toegemaakt moeten worden. Het gat in de plafond is 2 meter op 1 meter.

Herstellen plafond na waterschade

Ik heb waterschade aan het plafond van mijn slaapkamer door een lek in de afvoer van de pompsteen in het appartement boven mij. De afvoer is hersteld. Nu zou er moeten gekeken worden of het plafond droog is en of het kan hersteld worden of een nieuwe plafond moet geplaatst worden. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Plafond : 4 m op 3m70

Partners

Partners van Casius