Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor herstellen plafond in de badkamer:

Herstellen plafond in de badkamer

Herstellen van het plafond na waterschade . De oppervlakte is 10m².
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Dilbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen plafond in de badkamer uit heel België:

Herstellingen van plafond badkamer na waterschade 10m²

Ik heb waterschade aan mijn plafond en ingebouwde kleerkast door een waterlek van de verwarming van het appartement boven mij. Herstellen van de plafond. Dit is een plafond in de badkamer 8 a 10 m² te herstellen.

Waterschade badkamer herstellen

Ik zou graag de vloer en 1 muur van mijn badkamer laten herbetegelen. Vloer is ongeveer 3 vierkante mater, muur zal ongeveer 8 vierkante metee zijn, inclusief de douche zelf. Alles zou moeten afgewerkt worden met voegen en silicone in de hoeken, aansluitend op het plafond.

Herstellen waterschade badkamer

Herstellen van de badkamer door waterschade heeft een oppervlakte van 12 m². De plafond is beschadigd en moet hersteld worden. De douche ook herstellen.

Plafond herstellen na waterschade en bad dichten

Plafond keuken moet hersteld worden na waterschade door lek afloop bad. Ook het lek moet men dichten. Zichtbare schade is beperkt.

Dakgoot herstellen of vervangen

We hebben een probleem met de dakgoot, waardoor er 2 waterlekken zijn ontstaan waar ikzelf mijn praktijkruimte zou willen starten. Verschillende lekken in de dakgoot waardoor er nu betonrot is op plafond dat ook zou moeten worden hersteld. Plafond is ongeveer een 20 a 30 cm groot, nat en afgebrokkeld door de dakgoot.

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen

Vals plafond in de keuken herstellen of vernieuwen. De oppervlakte is 10m².

Herstellen van muren en plafond in slaapkamer na waterschade

Door een vochtprobleem veroorzaakt door mijn bovenburen, zit ik nu met een vochtige muur in mijn slaapkamer. Hierdoor zijn is er schimmel op de muur en zijn 'blazen' op de verf gekomen. De schimmel heb ik met een product behandeld, en de 'blazen' heb ik open gestoken, zodat dit kan luchten en drogen. Uiteraard is er bij het uitdrogen wat kristal op de de plekken waar de 'blazen' zaten gekomen. De muur is 5 m x 2.5 m (ongeveer). Ik denk dat er schilderwerk is, alsook een stukje stukwerk. Alsook de plint is aangetast. Een deel van het plafond moet gestuct en geschilderd worden.

schade na lek herstellen

Bovenbuur heeft een lek veroorzaakt waardoor er een grote hoeveelheid (heet) water via het plafond mijn appartement (keuken+hal) en onderliggende kelder heeft beschadigd. Plekken op de muren, vloer die omhoog komt... Lek is ondertussen al aangepakt . De schade in mijn appartement is ondertussen ook meer zichtbaar , graag dit asap komen bekijken , en het nodige te doen voor de herstellingen .

Partners

Partners van Casius