Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtprobleem oplossen:

Vochtprobleem oplossen

Boven in de slaapkamer, heb ik een vermoedelijk vochtprobleem. Er zijn schimmels rond de ramen en er is een stuk pleister van het plafond naast de zijgevel naar beneden gevallen. Misschien heeft dit met de roofing van de dakgoot te maken.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Itterbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtprobleem oplossen uit heel België:

Badkamer renoveren en vochtprobleem oplossen

Ik zit met een vocht probleem op de bovenste verdieping van het huis dus 2de verdieping er is door verwaarlozing doorheen de jaren heel wat schade en schimmelvorming . Het gaat over de badkamer vloer + de muren en bad zelf tegels en kraan + douche en over de 2 slaapkamers op 1 is er in het plafond vocht aanwezig en in een andere in de muur en de vloer , het kan zijn dat er nog meer vocht is maar dit is niet zichtbaar . Op de gelijksvloer in de keuken is er ook een vocht probleem geweest waardoor de kast onder de lavabo is beginnen schimmelen en dus versleten is .

Vochtprobleem in de kelder oplossen

Na werken in het straat stroomt er enorm veel water binnen in de kelder en dit soms tot wel 15 cm. Vochtplekken op de muur en vochtige muren herstellen en behandelen.

Vochtprobleem oplossen

Vocht in de hoek van slaapkamer na periode veel regen. Extreem muffe geur. Appartement 1e verdieping. Muur grenst aan het terras.

Vochtprobleem aan koepel oplossen

In de badkamer is een koepel boven de douche geplaatst. Door het klein verluchtingsrooster waarschijnlijk te weinig verluchting. Er vallen stukjes isolatie naar beneden en verf komt los. Bij de hevige storm onlangs bleek ook dat het binnenregent op 2 plaatsen.

Vochtprobleem in badkamer oplossen

Ik heb (zeker afgelopen winter) enkele schimmelplekken in de badkamer, vermoedelijk door slechte ventilatie of gebrek aan isolatie van de badkamermuren (en dak).

Oplossing voor vochtprobleem aan de muren

Op een buitenmuur en in de kinderkamer is er een vochtvlek die steeds groter wordt. Van ergens sijpelt er water binnen maar geen idee van waar,. Het start in het midden van de muur.. Graag de oorzaak weten en hoe we dit kunnen oplossen.

Vochtproblemen oplossen

We zitten met een vochtprobleem in ons magazijn. We zijn dringend op zoek naar iemand die ons een definitieve oplossing kan bieden.

Vocht rond schouw opsporen en oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis die zich situeert tegen de muren van de schouw. Door het gat van een plafondlamp die een 40 cm van de schouwmuur verwijdert is, druppelt af en toe wat vocht. Ook ligt in de kelder langs de schouw een plas water wanneer het hard regent.