Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit Lembeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit Lembeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste vochtexpert voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in Lembeek of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor gelijkaardige projecten:
herstelling na waterschade, opsporen lek in buis, vochtexpertise uitvoeren, muur vochtvrij maken, opmaken bestek na waterschade, oorzaak opsporen vocht en herstellen muur met vochtprobleem, herstellingen uitvoeren na opstijgend vocht, vochtschade muur achterhalen en herstellen, vochtbehandeling stenen buitenmuur, vochtdetectie uitvoeren

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in Lembeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Lembeek:

Oorzaak en oplossing schimmelvorming

Wij hebben een aparte garage bij ons huis. Wij hebben die onlangs binnen laten afwerken met gyproc platen. De poort werd vervangen en er werd een nieuwe roofing op het dak gelegd. Nu hebben wij volledig rond de garagepoort enorme schimmel, alsook rond de kleine raampjes aan zij- en achterkant. Volgens de aannemer komt dit door de slagregen, maar ik liet me vertellen dat hij waarschijnlijk geen dampscherm heeft geplaatst. Als leek in het vak, ben ik op zoek naar een nazicht door een afhankelijke vakman. Graag had ik geweten of dit mogelijk is en indien ja, de kostprijs hiervan.Foto's ter beschikking.

Bij zware regenval wordt de muur boven ...

Bij zware regenval wordt de muur boven een raam steeds nat. Ondertussen is zelfs het pleisterwerk rot. Volgens ons is er sprake van een met metselspecie vervuilde spouw boven dat raam. Een definitieve oplossing zou er dan in bestaan het metselwerk daar te herdoen. De volledige gevel was door de oorspronkelijke aannemer geïmpregneerd met een afdichtend product, maar na 5 jaar gaf dit al geen bescherming meer. Indien een definitieve oplossing meer kost dan het opgegeven project, is dit bespreekbaar aangezien wij graag het vochtprobleem definitief oplossen.