Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts:

Bij zware regenval wordt de muur boven een raam steeds nat. Ondertussen is zelfs het pleisterwerk rot. Volgens ons is er sprake van een met metselspecie vervuilde spouw boven dat raam. Een definitieve oplossing zou er dan in bestaan het metselwerk daar te herdoen. De volledige gevel was door de oorspronkelijke aannemer geïmpregneerd met een afdichtend product, maar na 5 jaar gaf dit al geen bescherming meer. Indien een definitieve oplossing meer kost dan het opgegeven project, is dit bespreekbaar aangezien wij graag het vochtprobleem definitief oplossen.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Terras en oprit aanleggen in betonklinkers

Wij staan op het punt in te trekken in onze nieuwbouwwoning . Op korte termijn zouden wel nog volgende werken uitgevoerd dienen te worden. - Aanleg oprit (inclusief ophogen met zand en egaliseren), vermoedelijk met klinkers - Klinkers voor de woning (beperkt gebied, want woning ligt dicht bij straat) - Bij zware regenval ondervinden wij momenteel last van binnenstromend water in de kelder. Dit zou opgelost kunnen worden door het terrein achter de woning af te laten lopen naar de tuin toe (momenteel loopt het water van de tuin af naar de woning) - In functie van de kostprijs zouden we ook graag een terras achter de woning aanleggen

Herstellen lek drainage systeem in tuin

Wij hebben een drainagesysteem in visgraatmodel in onze tuin. Wij hebben een lek in de buis aan het centraal punt. Bij zware regenval komt het water terug naar boven en hebben we wateroverlast op ons terras. Er zit een gat in een buis, waardoor het lekt.

Afvoerleiding herstellen

Afvoerleiding naar riool is oud en vertoont bij detectie kleine schuurtjes waardoor er geurhinder ontstaat bij het laten lopen van bad en zware regenval.

Dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht

Door een slecht geïsoleerd terras zorgt (zware) regenval voor insijpeling van water in de achterkeuken. Dit lek zou goed gedetecteerd moeten worden, verholpen worden en de muur hersteld worden (gedroogd). Ter plaatse komen kijken door een specialist ivm de lek.

Terugslagklep paatsen op riolering

Bij zware regenval staat de kelder onder (vuil) water. Een terugslagklep kan hier het probleem oplossen.

Regenpijp herstellen of vervangen

Met onlangs de zware regenval hebben wij opgemerkt dat we ineens een gedruppel hoorden achter onze gyproc wand. Het gedruppel werd steeds erger & er kwamen na enkele uren duidelijke vochtplekken op onze gyproc zichtbaar. We hebben contact opgenomen met Aqua Detect. Zij hebben onze lek gedetecteerd op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Aangezien achter deze wand onze regenpijp zit, zal onze gyproc moeten uitgebroken worden om het lek te kunnen repareren. Doen jullie ook deze reparaties? Indien wel, is het mogelijk om een offerte op te maken? Met vriendelijke groeten.

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.

Kelderrenovatie

Na de zware regenval in juni, is er 5cm water komen te staan in onze kelder (grootte ongeveer 40m2). Dit waterprobleem zou moeten aangepakt worden, dat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Daarnaast willen we de muren ook proper afwerken (bezetting herdoen), een nieuwe trap installeren, het kelderraam vervangen aan de straatkant, extra isolatie tussen kelder en living (is momenteel enkel houten vloerconstructie), weghalen van de houtskool,.