Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts:

Bij zware regenval wordt de muur boven een raam steeds nat. Ondertussen is zelfs het pleisterwerk rot. Volgens ons is er sprake van een met metselspecie vervuilde spouw boven dat raam. Een definitieve oplossing zou er dan in bestaan het metselwerk daar te herdoen. De volledige gevel was door de oorspronkelijke aannemer geïmpregneerd met een afdichtend product, maar na 5 jaar gaf dit al geen bescherming meer. Indien een definitieve oplossing meer kost dan het opgegeven project, is dit bespreekbaar aangezien wij graag het vochtprobleem definitief oplossen.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen uit heel België:

Afvoerleiding herstellen

Afvoerleiding naar riool is oud en vertoont bij detectie kleine schuurtjes waardoor er geurhinder ontstaat bij het laten lopen van bad en zware regenval.

Dichten van lek en herstellen van muren na insijpeling vocht

Door een slecht geïsoleerd terras zorgt (zware) regenval voor insijpeling van water in de achterkeuken. Dit lek zou goed gedetecteerd moeten worden, verholpen worden en de muur hersteld worden (gedroogd). Ter plaatse komen kijken door een specialist ivm de lek.

Terugslagklep paatsen op riolering

Bij zware regenval staat de kelder onder (vuil) water. Een terugslagklep kan hier het probleem oplossen.

Regenpijp herstellen of vervangen

Met onlangs de zware regenval hebben wij opgemerkt dat we ineens een gedruppel hoorden achter onze gyproc wand. Het gedruppel werd steeds erger & er kwamen na enkele uren duidelijke vochtplekken op onze gyproc zichtbaar. We hebben contact opgenomen met Aqua Detect. Zij hebben onze lek gedetecteerd op het gelijkvloers en op de eerste verdieping. Aangezien achter deze wand onze regenpijp zit, zal onze gyproc moeten uitgebroken worden om het lek te kunnen repareren. Doen jullie ook deze reparaties? Indien wel, is het mogelijk om een offerte op te maken? Met vriendelijke groeten.

Waterinfiltratie in Kelder

Na recente werken van Eandis heb ik langs de kant van de straat waterinfiltratie in de kelder. Tijdens het plaatsen van nieuwe kabels hebben ze de stoep opengebroken, maar hebben ze de gleuven niet terug dicht gedaan. 'Snachts is er zware regenval geweest met als gevolg dat mijn kelder onder water stond. Ik zou dus graag een offerte ontvangen om die muur te laten behandelen.

Kelderrenovatie

Na de zware regenval in juni, is er 5cm water komen te staan in onze kelder (grootte ongeveer 40m2). Dit waterprobleem zou moeten aangepakt worden, dat dit in de toekomst niet meer voorvalt. Daarnaast willen we de muren ook proper afwerken (bezetting herdoen), een nieuwe trap installeren, het kelderraam vervangen aan de straatkant, extra isolatie tussen kelder en living (is momenteel enkel houten vloerconstructie), weghalen van de houtskool,.

Herstellen vochtprobleem muur

Na de laatste zware regenval is onze straat onder water komen te staan, pas een tweetal weken nadien heb ik het eerst opgemerkt. Het vocht komt van beneden naar boven in de muur. De foto's die ik heb bijgevoegd zijn de eerste foto's ondertussen is het wat verergerd.

Isolatie kruipkelder-nakijken buizen

Overstroming gehad in hele gemeente. Bij zware regenval dringt water door de muur van de kruipkelder naar de kelder en juist in de chauffagekelder. De vloer van de kruipkelder is aarde. Ik zou dit met een materiaal willen bedekken dat ook geen probleem geeft bij overstroming maar toch ook isoleert om vochttoename in de woning te vermijden (makkelijker drogen). De kruipkelder is toegankelijk vanuit de kelder - er staat een afscherming voor (ik maak deze niet open omdat ik de sluiting zal stukmaken maar voor de toegang tot de kruipkelder is de opening tamelijk groot om dit werk te kunnen doen. Dit is een niet verwacht budget - ik kijk naar een economische oplossing maar die effect zal hebben bij zware regenval en eveneens isolatie voor de woning. De living staat erboven.