Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtproblemen terras eerste verdieping verhelpen:

Vochtproblemen terras eerste verdieping verhelpen

VOCHTPROBLEEM TERRASSEN 1STE VERDIEP. OPP TERRAS CA 14 m². vocht sijpelt via terras naar gelijkvloers vandaar vocht in de muur gelijkvloers.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Sint-Katherina-Lombeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtproblemen terras eerste verdieping verhelpen uit heel België:

Loodwerken deur terras vanwege vochtproblemen

Ik zoek een algemene klusjesman die ons kan helpen met verhelpen van vochtprobleem bij deur aan terras. Wellicht werken met lood of andere oplossing. We hebben ook een probleem met een lekkende afvoerbuis aan de achtergevel.

Vochtproblemen terras 2de verdieping

We zitten met een vochtprobleem in de slaapkamer op het 2e verdiep in een appartementsgebouw. Langs de achtemuur door een poreuze achtergevel (gemeenschappelijke gevel dus aparte offerte voor syndicus) zitten we met een poreuze binnenmuur die onderaan afbrokkeld. En op de rechtermuur, die grenst aan ons terras, hebben we schilfer, schimmel en vochtplekken onder kniehoogte. In de hoek tussen deze 2 muren loopt ook een lichtzwarte schimmel naar boven toe. Graag ontvangen wij zo snel mogelijk advies en hulp. Door omstandigheden hebben we al een paar weken geen verwarming en is het probleem snel achteruit aan het gaan.

Herstellen zijgevel appartementsgebouw

Gevel van appartementsgebouw moet hersteld worden (waarschijnlijk constructiefout). Architect stelde vast dat de linker buitengevel problemen heeft met de constructie. Daardoor zijn er vochtproblemen en schimmelvorming. De architect stelde vast dat het maaiveld aan deze gevel op sommige plaatsen tot 50 cm hoger ligt dan zou mogen. Op die plaatsen werd daardoor de isolatie en vochtwerende bezetting niet volledig uitgevoerd. Op de kopse kant/hoek van de achtergevel loopt ter hoogte van het terras van de eerste verdieping het loodbeslag niet volledig door waardoor wij ook hierdoor last van vocht insijpeling krijgen. Concreet moet er dus afgegraven worden waardoor de gevel opnieuw kan bezet worden tot op de juiste hoogte en daar moet dan isolatie tegen komen.

Terras waterdicht maken

Ik woon in een bel-etage woning. Op de 1 s te verdieping is een buitenterras van ongeveer 4,85 m x 2,35 m. ik denk dat het terras opnieuw waterdicht zal moeten gemaakt worden. Bij regenval blijft er plaatselijk een plas staan. Bovendien heb ik ook vochtproblemen in het onderliggende waskot en de garage.

Herstellen van balkon terras

Het betreft een klein balkonterras van ongeveer 6 m op 1. 3 m op de 2e verdieping. In meerdere tegelvoegen is geen mortel meer waarlangs water binnen kan, en er is dan ook een vochtprobleem in de aanpalende (achter)muur. De boordrand van het terras is ook beschadigd en brokkelt af. De bedoeling is dan ook te her betegelen, in een water- en vriesbestendige afboording te voorzien en voor de nodige afwatering en afdichting te zorgen die de vochtproblemen aan de achtermuur oplost. Graag rond de maand maart , april laten uitvoeren.

Beton gieten

Achter het huis loopt de kruipkelder door met daarop gewelfsels, en voor een stuk al beton voor een terras. De beton is niet afwaterend waardoor er in de kruipkelder ook vochtproblemen zijn. (Helaas al 20 jaar) Er zou een nieuwe beton op moeten komen die afwatert richting tuin. De oppervlakte is zo'n 32 m².

Architect nodig voor benoveer project

Wij willen een ontwerp laten maken voor een Benoveer project. Ik heb ook hulp nodig en advies bij het aanvragen van de nodige vergunningen (archeologiezone) en premies (isolatiepremie/renovatiepremie). De gewenste werken zijn: herstellen van vochtproblemen in de kelder en aanbouw, plaatsen van hoogrendementsglazen (15. 3 m²), isolatie buitenmuren (61. 1 m²: spouw of isolatie buitenzijde), isolatie van vloer (15. 8, m²) en het vervangen van het dak bij aanbouw met een plat dak met terras opties. We wensen graag ook een aparte offerte voor de herstelwerken van de vochtproblemen (opstijgend vocht). Dit laatste wegens de mogelijke compensatie door de vorige eigenaar. De woning heeft een bouwjaar uit 1938.

Balkon waterdicht maken en heraanleggen

Vochtproblemen door slagregen. Komt via terras binnen. Afvoer te klein en loopt verkeerd af. Terras opnieuw betegelen. Oppervlakte terras is ongeveer : 10 m². Graag in tegels en te bespreken met de vakman. Dit is op de tweede verdieping.