Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Waals-Brabant, kan u deze hier kiezen: Beauvechain, Bierghes, Braine-l'Alleud, Enines, Grez-Doiceau, Hamme-Mille, Helecine, Jodoigne, Nivelles, Ottignies, Rixensart, Tubize, Waterloo, Wavre, Zetrud-Lumay Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie Waals-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in Waals-Brabant:

dinsdag 6 januari 2015

Behandeling van vochtige muren

Heb oud hoevetje gekocht in Glabais (Waals-Brabant) Vocht in de muren op de benedenverdieping. Er werd klaarblijkelijk in 2004 al eens een behandeling gedaan maar deze lijkt niet het gewenste effect te hebben.
zaterdag 13 maart 2010

Na aankoop van een oud huis (1938) ...

Na aankoop van een oud huis (1938) hebben wij vastgesteld dat er na perioden van regenval, hoeveelheden water in de kelder liggen ten gevolge van gestegen grondwater. Het water komt binnen via de voegen tussen de keldervloeg en de kelderwanden. Graag een offerte/afspraak voor het professioneel en efficiënt oplossen van dit probleem. Enkel mogelijk om kelder van binnenuit te behandelen.
woensdag 21 mei 2008

het project bevat als werk ...

het project bevat als werk vochtbestrijding en schimmelbestrijding in mijn kelder die overkommen is wegens het vervangen van een waterteller door de voorziene dienst en door hun werk is er vermoedelijk een lek in de ondergrondse waterbuis of hebben ze de fundering beschadigt, de fundering hebben ze beschadigt want ondertussen is er een barst in de muur (gevel barst weg van zijn hechtpunt )en dit juist op de plaats waar zij gegraven hebben, dus heb ik voor dit project dringend een prijsofferte nodig .
maandag 9 juli 2007

problème d'humidité dans cave rénovée en ...

problème d'humidité dans cave rénovée en studio