Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in West-Vlaanderen:

dinsdag 23 juli 2019

Vochtprobleem oplossen, oorzaak achterhalen

We zitten in de keuken met een vochtprobleem van het dak afkomende, ondanks dat het al weken niet geregend heeft kwam er terug een vochtplek tevoorschijn. er werd al een nieuwe dakbedekking geplaatst met het gedacht dat het daar van kwam. Zijgevel paalt aan de keuken.
dinsdag 18 juni 2019

Oorzaak vochtproblemen opzoeken

Vochtprobleem in huis. Op het eerste verdiep aan de binnenmuur. Loopt van de grond tot aan het plafond.
zondag 14 april 2019

Vochtige muren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht. Gans de benedenverdieping aanpakken. Woonkamer + keuken + living. Huis van de jaren 70.
zondag 10 februari 2019

Oplossing voor vochtprobleem aan de muren

Op een buitenmuur en in de kinderkamer is er een vochtvlek die steeds groter wordt. Van ergens sijpelt er water binnen maar geen idee van waar,. Het start in het midden van de muur.. Graag de oorzaak weten en hoe we dit kunnen oplossen.
donderdag 20 december 2018

Vochtprobleem opsporen

In de slaapkamer, tussen de naad van het dak en de buitenmuur is er bij regenval vocht die doorkomt, en die dan ook langs de binnenmuur omlaag drupt. Op sommige plaatsen is er lichte schimmelvorming hierdoor. Geen idee of dit aan het dak ligt, of aan de buitenmuur. Wellicht is het een slechte aansluiting tussen de 2 daar het probleem zich vooral langs de naad bevindt.
maandag 17 december 2018

Opstijgend vocht in buitenmuren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht in de buitenmuren - Wellicht te impregneren.
woensdag 26 september 2018

Oplossing vinden tegen opstijgend grondwater betonnen keldertrap

Al jaren hebben wij last van grondwater dat door de voegen van de betonnen keldertrap doorsijpelt en ook een stuk van de muur is zeer vochtig. Hoe meer regen hoe meer water.
dinsdag 4 september 2018

Waterschade verder detecteren en herstellen

Opstijgend vocht in het toilet. Buren hebben achterbouw afgebroken en geen zeil gehangen aan de gemeenschappelijke muur. Graag zowel vocht detectie doen als herstelling van de muur opnemen in de aanvraag.
vrijdag 10 augustus 2018

herstelling vloer en muren

Een lekdetectiebedrijf heeft waterschade vastgesteld. De vloer komt omhoog en de scheidingsmuur met de buur is vochtig. De verzekering vraagt om een bestek voor herstel van de vloer en de muren. Kan u langskomen om een zicht te krijgen op de situatie een bestek op te maken
zaterdag 21 juli 2018

Vochtprobleem opsporen en behandelen

Vochtbehandeling binnen Meet de vochtigheid op de begane grond en los het probleem op door oplossingen te geven. De luchtvochtigheid is binnen. Traitement d'humidité à l'interieur Mesure de l'humidité au Rez-de-chaussée et resoudre le problème en donnant des solutions. L'humidité se situe à l'interieur.