Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vochtexpert uit West-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vochtexperts. U komt in de provincie West-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een vochtexpert of meerdere vochtexperts.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vochtexpert een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vochtexperts uit West-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw vochtexpert!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts in West-Vlaanderen.


Voor een vochtexpert, goed èn betaalbaar, uit West-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vochtexpert in Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostduinkerke, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem uit West-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij vochtexperts voor: lek detecteren en laten herstellen, dakgoot plaatsen & muren dichten, vochtige muren en plafond herstellen door waterschade, oorzaak vochtprobleem muur detecteren en herstellen, oorzaak vochtprobleem muur detecteren, vocht in kelder behandelen, vochtprobleem oplossen, vochtprobleem opsporen en herstellen, lek in het dak opsporen, vochtprobleem opsporen en herstellen, nagaan vocht binnen en buiten muren, oorzaak vocht opsporen, vochtanalyse woning, oorzaak schimmel op binnenmuren, vochtprobleem oplossen aan douche en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vochtexpert uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in West-Vlaanderen:

donderdag 7 december 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren

Onlangs hebben wij een vochtplek aangetroffen op onze buitenmuur onder het dak. Graag zouden wij willen achterhalen of de oorzaak van het dak of misschien van de dakgoot komt. Indien dit het geval is komt de verzekering er misschien wel in tussen.
dinsdag 3 oktober 2017

Opstijgend vocht op twee muren herstellen

Opstijgend vocht in huis op twee muren. Herstellen van vocht probleem. Graag ter plaatse komen kijken. Is enkele jaren geleden al een geiinjecteerd geweest maar dan terug gekomen.
dinsdag 13 juni 2017

Oplossing bieden voor opstijgend vocht in huis

Wij hebben een woning aangekocht om te renoveren, op sommige plaatsen stellen we vochtplekken vast onderaan de muren. Graag een expert ter plaatse die een correcte en duurzame oplossing bieden.
woensdag 7 juni 2017

Groot vochtprobleem op gelijkvloers en eerste verdieping herstellen

Groot vochtprobleem in een huis. Graag hadden we een professionele inschatting en oplossing gevonden, met een duidelijk beeld van de te verwachten kosten om dit allemaal te herstellen.
woensdag 19 april 2017

Woning onderzoeken op vocht en schimmel

Nazicht en controle appartement op schimmels en vocht, opmaak grondig verslag.
vrijdag 17 maart 2017

Problemen met waterleidingen oplossen

Zit al paar maand met serieus ongemak dat ik zoek van waar het komt,maar er zou eens controle moeten gebeuren op mijn cv en andere waterleidingen want zit met schimmel.
woensdag 8 maart 2017

Natte plekken aan de muren in slaapkamer, keuken en living nakijken

Ik heb een vochtprobleem in huis. In de slaapkamer keuken en living zijn er vochtplekken. Dit is door de kapotte buis in de berging waardoor is water onder tegels gekomen. Graag zo snel mogelijk die vochtprobleem laten verhelpen.
maandag 6 maart 2017

Lek detecteren en laten herstellen

Eventueel lek opsporen en herstellen van de schade. Muur bevindt zich bij badkamer en toilet.
vrijdag 13 januari 2017

Vocht in keuken

We plaatsen in 2011 een nieuwe keuken na 1 jaar ontdekken we dat er op één plaats in de keuken vocht was. Bij de buurman staat een gemetselde bloembak zonder spouwmuur en deze was niet meer in goede staat bevonden en na geringe tijd heeft hij deze volledig vernieuwd en nu zijn de vochtwaarden op deze plaats verhoogd en dus vragen wij ons af waar het probleem kan vandaan komen. Polygon ook al laten komen geen lek te vinden.
woensdag 4 januari 2017

Waterinsijpeling garage

In mijn garage staat er water als het regent, de goot is niet verstopt maar het water sijpelt door de balken de garage binnen.
maandag 12 december 2016

Opsporen waterlekkage

In het kader van sinds kort zichtbare waterschade hadden wij graag een afspraak ingepland om dit op te sporen en te laten herstellen. Waterlekkage is zichtbaar onder de trap.
vrijdag 21 oktober 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

Ik heb een vochtdiagnose nodig en offerte voor de aan te pakken problemen. Woning is oud huisje van 140 jaar oud.
zondag 3 juli 2016

Vochtprobleem oplossen

De grond onder onze nieuwe woning is blijkbaar behoorlijk vochtig (nabij de vesten). We hebben een gemeenschappelijk muur met de buren die behoorlijk vochtig is. Blijkbaar is deze muur ooit ingespoten geweest door een amateur. Wij hadden gedacht om dit nogmaals professioneler te laten aanpakken. Onderkappen zou niet mogelijk zijn gezien de gemeenschappelijk muur. Het zou over een kleine 10 meter gaan. Enkel 's avonds bereikbaar.
dinsdag 7 juni 2016

Vocht aan badkamer

Vocht aan muren van badkamer.
maandag 23 mei 2016

Vochtprobleem op te lossen door specialist

Ik heb een vochtprobleem thuis. De muren zijn nat en er komen schimmels. Polygone is al gekomen en volgens hun komt het vanuit de grond. Graag had ik een advies en een prijs offerte.
zaterdag 5 maart 2016

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. In de hoek van de slaapkamer bevindt zich naar mijn inziens opstijgend vocht op de muur. Enkele experts zijn al langs geweest met telkens tegenstrijdige opinies. De één concludeerde dat dit condensatie vocht was en raadde ons aan om de buiten spauwmuur te injecteren terwijl een andere dit als opstijgend vocht zag en een voorstel deed om de binnenmuur te injecteren. Ik ontvang graag advies en een offerte van een vochtexpert. Foto's zijn beschikbaar van de meetapparatuur.
dinsdag 23 februari 2016

Vocht buitenmuur

Door defecte dakgoot bij buurman is er schade. Mijn buiten en binnenmuur vochtprobleem offerte voor verzekering en nadien herstelling van de muren.Foto's ter beschikking.
maandag 22 februari 2016

Vocht aan de muren in mijn woonkamer

Ik heb een vochtprobleem thuis. Aan de onderkant van mijn muren zijn er zwarte vlekken. Alleen als er iets voorstaat bv: zetels en boekenrekkers staan voor de muren en daarachter staan plekken aan de onderkant van de muren.
donderdag 14 januari 2016

Oorzaak vochtige slaapkamermuur, zwarte schimmel

In onze slaapkamer is de hoofdmuur vochtig. Er is al iemand geweest die het zinkwerk heeft hersteld maar het vochtprobleem is niet opgelost. In de hoek van de muur komt zwarte schimmel, dit hebben we ook in de andere slaapkamers. Graag advies van iemand die dit kan verhelpen.
zondag 13 december 2015

Waterdicht maken van terras

Ik heb buitenterras die gedeeltelijk betegeld is en gedeeltelijk in beton Nu heeft gebuur last van vocht op de muur. Waterdichte laag epoxylaag aanbrengen. Of epdm met kunstgras. Ter plaatse komen kijken
vrijdag 11 december 2015

Regenwater komt binnen in woon-en slaapkamer

Regenwater komt naar binnen in woonkamer en in slaapkamer in de hoek. Vanwaar het komt is niet zeker, vandaar graag eens ter plaatse komen kijken.
dinsdag 1 december 2015

Oplossen vochtprobleem

Oorzaak vochtprobleem in slaapkamer van appartement, gelegen op bovenste verdieping opsporen en herstellen.
dinsdag 24 november 2015

Vocht in muur te herstellen

Via het dak is er geruime tijd water binnengekomen en hierdoor is er in de slaapkamer een vochtige plek en ook de muur is dient hersteld te worden. Zou het daarvoor mogelijk zijn om eens langs te komen en hiervoor een bestek op te maken aub ? Foto's ter beschikking.
woensdag 18 november 2015

Vochtprobleem vloer

In onze veranda zijn 3 à 4 natuursteentegels vochtig (o.a. te zien door donkere kleur en het hebben van wit poeder bij deze tegels). Deze liggen net bij de ramen, dus we vermoeden dat de oorzaak infiltratie van water van buitenaf is (maar we zijn dat natuurlijk niet zeker). Graag had ik een professional in vochtbestrijding bij vloeren gehad die voor een duurzame oplossing kan kijken.
maandag 21 september 2015

Herstellen waterschade aan stucwerk en gyproc

Vochtprobleem aan stucwerk + gyproc door waterinsijpeling bij gebuur aan zijn dak en of dakafvoer. Foto's ter beschikking.

Partners

Partners van Casius