Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Knokke, Kortrijk, Oostende, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem, Zwevegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in West-Vlaanderen:

woensdag 11 juli 2018

Vochtprobleem oorzaak zoeken en oplossen

In mijn huis heeft één hoek in de living last van vocht. Loopt door tot de kamer erboven. Ik vermoed een lek in een buis achter de muur? Ik zoek iemand die dit probleem wil bekijken en een oplossing kan bieden.
donderdag 5 juli 2018

Oorzaak vochtprobleem opzoeken

Wij hebben vocht in 1 van onze slaapkamers op de muren. Wij zouden graag een vochtexpert aanstellen die de oorzaak van de vocht beschrijft.
maandag 7 mei 2018

Vochtprobleem zoldervloer/plafond slaapkamer

Er doet zich een klein vochtprobleem voor in 2 slaapkamers. Volgens mij is het afkomstig van de zoldervloer, die misschien onvoldoende geïsoleerd is en er ergens misschien vocht op de zoldervloer blijft liggen. Graag had ik gehad dat er iemand voor dit probleem zou langskomen. De zolder is 30m²
zondag 6 mei 2018

Vochtexpertise uitvoeren

Ik heb in een hoek van mijn huis vocht van boven tot bijna helemaal beneden
woensdag 7 maart 2018

Schimmelprobleem oplossen

Zwarte schimmelvorming op muur en gedeelte plafon hoek slaapkamer in appartement. Vermoedelijk te weinig verlucht/verwarmd door huurder.
maandag 5 februari 2018

Vohtprobleem in muur leefruimte

Er is een vochtprobleem in de leefruimte van onze woning. Muur naast het raam dat uitkijkt op de tuin heeft een vochtplek. Heb gisteren 2 zwammen ontdekt, en er zijn zwarte puntjes op het pleister. Dit hoewel er ruim voldoende verlucht wordt.
zaterdag 13 januari 2018

Detecteren vochtprobleem

Ik heb 1 buitenmuur die zichtbaar vochtschade heeft. Ik wil graag laten controleren waar de vochtschade vandaan komt. Mogelijk zijn de dekstenen aan vervanging / herstel toe.
donderdag 14 december 2017

Vochtprobleem in de keuken oplossen

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen maar we zitten met een vochtprobleem. Het vochtprobleem moet worden opgelost vooraleer we onze nieuwe keuken kunnen plaatsen. De vakmannen die de keuken komen plaatsen spraken over 73 eenheden op 1 muur in verband met het probleem..
donderdag 7 december 2017

Oorzaak vochtprobleem muur detecteren

Onlangs hebben wij een vochtplek aangetroffen op onze buitenmuur onder het dak. Graag zouden wij willen achterhalen of de oorzaak van het dak of misschien van de dakgoot komt. Indien dit het geval is komt de verzekering er misschien wel in tussen.
dinsdag 3 oktober 2017

Opstijgend vocht op twee muren herstellen

Opstijgend vocht in huis op twee muren. Herstellen van vocht probleem. Graag ter plaatse komen kijken. Is enkele jaren geleden al een geiinjecteerd geweest maar dan terug gekomen.
dinsdag 13 juni 2017

Oplossing bieden voor opstijgend vocht in huis

Wij hebben een woning aangekocht om te renoveren, op sommige plaatsen stellen we vochtplekken vast onderaan de muren. Graag een expert ter plaatse die een correcte en duurzame oplossing bieden.
woensdag 7 juni 2017

Groot vochtprobleem op gelijkvloers en eerste verdieping herstellen

Groot vochtprobleem in een huis. Graag hadden we een professionele inschatting en oplossing gevonden, met een duidelijk beeld van de te verwachten kosten om dit allemaal te herstellen.
woensdag 19 april 2017

Woning onderzoeken op vocht en schimmel

Nazicht en controle appartement op schimmels en vocht, opmaak grondig verslag.
vrijdag 17 maart 2017

Problemen met waterleidingen oplossen

Zit al paar maand met serieus ongemak dat ik zoek van waar het komt,maar er zou eens controle moeten gebeuren op mijn cv en andere waterleidingen want zit met schimmel.
woensdag 8 maart 2017

Natte plekken aan de muren in slaapkamer, keuken en living nakijken

Ik heb een vochtprobleem in huis. In de slaapkamer keuken en living zijn er vochtplekken. Dit is door de kapotte buis in de berging waardoor is water onder tegels gekomen. Graag zo snel mogelijk die vochtprobleem laten verhelpen.
maandag 6 maart 2017

Lek detecteren en laten herstellen

Eventueel lek opsporen en herstellen van de schade. Muur bevindt zich bij badkamer en toilet.
vrijdag 13 januari 2017

Vocht in keuken

We plaatsen in 2011 een nieuwe keuken na 1 jaar ontdekken we dat er op één plaats in de keuken vocht was. Bij de buurman staat een gemetselde bloembak zonder spouwmuur en deze was niet meer in goede staat bevonden en na geringe tijd heeft hij deze volledig vernieuwd en nu zijn de vochtwaarden op deze plaats verhoogd en dus vragen wij ons af waar het probleem kan vandaan komen. Polygon ook al laten komen geen lek te vinden.
woensdag 4 januari 2017

Waterinsijpeling garage

In mijn garage staat er water als het regent, de goot is niet verstopt maar het water sijpelt door de balken de garage binnen.
maandag 12 december 2016

Opsporen waterlekkage

In het kader van sinds kort zichtbare waterschade hadden wij graag een afspraak ingepland om dit op te sporen en te laten herstellen. Waterlekkage is zichtbaar onder de trap.
vrijdag 21 oktober 2016

Vochtdiagnose muren oude woning

Ik heb een vochtdiagnose nodig en offerte voor de aan te pakken problemen. Woning is oud huisje van 140 jaar oud.
zondag 3 juli 2016

Vochtprobleem oplossen

De grond onder onze nieuwe woning is blijkbaar behoorlijk vochtig (nabij de vesten). We hebben een gemeenschappelijk muur met de buren die behoorlijk vochtig is. Blijkbaar is deze muur ooit ingespoten geweest door een amateur. Wij hadden gedacht om dit nogmaals professioneler te laten aanpakken. Onderkappen zou niet mogelijk zijn gezien de gemeenschappelijk muur. Het zou over een kleine 10 meter gaan. Enkel 's avonds bereikbaar.
dinsdag 7 juni 2016

Vocht aan badkamer

Vocht aan muren van badkamer.
maandag 23 mei 2016

Vochtprobleem op te lossen door specialist

Ik heb een vochtprobleem thuis. De muren zijn nat en er komen schimmels. Polygone is al gekomen en volgens hun komt het vanuit de grond. Graag had ik een advies en een prijs offerte.
zaterdag 5 maart 2016

Vochtprobleem oplossen

Ik heb een vochtprobleem in huis. In de hoek van de slaapkamer bevindt zich naar mijn inziens opstijgend vocht op de muur. Enkele experts zijn al langs geweest met telkens tegenstrijdige opinies. De één concludeerde dat dit condensatie vocht was en raadde ons aan om de buiten spauwmuur te injecteren terwijl een andere dit als opstijgend vocht zag en een voorstel deed om de binnenmuur te injecteren. Ik ontvang graag advies en een offerte van een vochtexpert. Foto's zijn beschikbaar van de meetapparatuur.
dinsdag 23 februari 2016

Vocht buitenmuur

Door defecte dakgoot bij buurman is er schade. Mijn buiten en binnenmuur vochtprobleem offerte voor verzekering en nadien herstelling van de muren.Foto's ter beschikking.

Partners

Partners van Casius