Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een vochtexpert uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende vochtexperts. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere vochtexperts uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vochtexperts.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit West-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Assebroek, Blankenberge, Bredene, Brugge, Harelbeke, Izegem, Kortrijk, Menen, Oostende, Oostkamp, Roeselare, Sint-Andries, Sint-Kruis (Brugge), Torhout, Waregem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een vochtexpert voor vochtbehandeling in de provincie West-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een vochtexpert in West-Vlaanderen:

donderdag 23 april 2020

Lekkage oplossen

Zwam op muur kamer eerste verdieping - waarschijnlijk te wijten aan lek in tweede verdieping Lek oplossen, vermoedelijk van een brander, een verdiep erboven.
vrijdag 6 maart 2020

Houten omheining herstellen

Houten wand tussen huis en perceel grens =omgewaaid, gekraakt langs onder. omschrijving: houten wand in cederhout afm: 5 m br en 2.1 m hoog ( principe v wand: 2 m wand , deur 1 m, 2 m wand ) dikke cederplanken , 4 palen +- 20*20 cm en deur . constructie principe: 2 x een wand bestaande uit 2 palen met gleuf waarin hor. Planken in geschoven zijn ( 2x 2 m breed ). En daartussen een kaderdeur v 1 mm breed. de 4 palen zijn 0.5 m stevig in grond verankert.
zaterdag 4 januari 2020

Vochtbehandeling

Ik heb vochtproblemen binnenshuis en op de buitenmuur aanpalend bij de buren. We weten niet exact waar het vocht vandaan komt. De oorzaak moet dus nog gezocht worden.
vrijdag 8 november 2019

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Wij hebben nu al enkele bedrijven gehad voor injecteren tegen opstijgend vocht, graag zouden wij nu bedrijven hebben die uitsluitend de muren onderzagen of onderkapen. Het zou gaan om al de muren te onder kappen of onderzagen. 1 muur, en in overleg mogelijks andere muren.
dinsdag 23 juli 2019

Vochtprobleem oplossen, oorzaak achterhalen

We zitten in de keuken met een vochtprobleem van het dak afkomende, ondanks dat het al weken niet geregend heeft kwam er terug een vochtplek tevoorschijn. er werd al een nieuwe dakbedekking geplaatst met het gedacht dat het daar van kwam. Zijgevel paalt aan de keuken.
dinsdag 18 juni 2019

Oorzaak vochtproblemen opzoeken

Vochtprobleem in huis. Op het eerste verdiep aan de binnenmuur. Loopt van de grond tot aan het plafond.
zondag 14 april 2019

Vochtige muren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht. Gans de benedenverdieping aanpakken. Woonkamer + keuken + living. Huis van de jaren 70.
zondag 10 februari 2019

Oplossing voor vochtprobleem aan de muren

Op een buitenmuur en in de kinderkamer is er een vochtvlek die steeds groter wordt. Van ergens sijpelt er water binnen maar geen idee van waar,. Het start in het midden van de muur.. Graag de oorzaak weten en hoe we dit kunnen oplossen.
donderdag 20 december 2018

Vochtprobleem opsporen

In de slaapkamer, tussen de naad van het dak en de buitenmuur is er bij regenval vocht die doorkomt, en die dan ook langs de binnenmuur omlaag drupt. Op sommige plaatsen is er lichte schimmelvorming hierdoor. Geen idee of dit aan het dak ligt, of aan de buitenmuur. Wellicht is het een slechte aansluiting tussen de 2 daar het probleem zich vooral langs de naad bevindt.
maandag 17 december 2018

Opstijgend vocht in buitenmuren behandelen

Behandeling van opstijgend vocht in de buitenmuren - Wellicht te impregneren.