Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen:

Opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen

Wij hebben nu al enkele bedrijven gehad voor injecteren tegen opstijgend vocht, graag zouden wij nu bedrijven hebben die uitsluitend de muren onderzagen of onderkapen. Het zou gaan om al de muren te onder kappen of onderzagen. 1 muur, en in overleg mogelijks andere muren.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Oostende (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor opstijgend vocht op de muren onderzagen of onderkappen uit heel België:

Injecteren voor opstijgend vocht

Injecteren van 8 lopende m muren tegen opstijgend vocht. Vocht bevind zich vanaf vloer op 2m hoogte. Ook membraan plaatsen daar men zo snel mogelijk wil bepleisteren.

Opstijgend vocht behandelen

Wij zijn dringend op zoek naar een aannemer voor het opstijgend vocht in ons rijhuis. Momenteel is er weinig of geen vocht maar toch willen we alle muren preventief aanpakken. Het gaat hier over ongeveer 38 lopende meters.

Renovatiewerken uitvoeren

Schade in keuken: behangpapier en schilderwerken. Keukenkasten + vloer. Vinylvloer. Gang: herschilderen door opstijgend vocht (rioleringsproblemen). Ook schade in badkamer: nieuwe buizen en nieuw toilet.

Opstijgend vocht / injecteren muren

Woning klaar maken voor verkoop. Grondig onderhoud nodig waaronder ook muren injecteren. Het betreft een rijwoning die 3-4j geleden gerenoveerd is maar niet in orde.

Gieten betonplaat voor tuinhuis

Wij willen graag een gewapende betonplaat van 3.5m x 3.2m laten gieten om een tuinhuis op te zetten. Momenteel is er gewoon gazon op de voorziene plaats. Toegang tot de tuin via garage. De afstand van de straat naar de plaats waar de plaat moet komen is ongeveer 26m. Werkzaamheden: • Uitgraven fundering en afvoeren grond • Plaatsen van bekisting, wapening en plastiek folie tegen opstijgend vocht • Leveren, gieten en afwerken van betonplaat van 350cm x 320cm x 15cm

Vochtprobleem terras oplossen

Appartementsgebouw met 10 appartementen: Terrassen afwatering is een probleem. Verschillende visuele vochtplekken aan buitenzijde. Doorsijpeling vocht naar ondergrondse garage. Opstijgend vocht aan zijmuren tuin is nog een ander probleem dat zich ook voordoet.

Plaatsen gevelplint in blauwe hardsteen

Plaatsen van gevelplint in blauwe hardsteen. Momenteel is dit gecementeerd maar we hebben last van opstijgend vocht in de cement en in de winter wordt dit groene aanslag. De cement zou moeten worden afgekapt. Eventueel kan ik dat zelf doen maar ik kan niet weg met het puin. En waarschijnlijk een speciale folie tegen het vocht? De totale lengte van de gewenste blauwe steen is ongeveer 13 m. Hoogte 60 cm Aangezien het achteraan het huis is, moet dit niet noodzakelijk de duurste ardense steen zijn maar mag het ook vietnamese of chinese steen zijn.

Opstijgend vochtproblemen aan twee muren willen behandelen

Ik heb twee muren in mijn loft waar ik last van opstijgend vocht heb, ik zou graag een offerte willen verkrijgen om het probleem op te lossen en ook de muur erna te herstellen.