Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij vochtexperts voor vochtbehandeling:

Vochtbehandeling

Ik heb vochtproblemen binnenshuis en op de buitenmuur aanpalend bij de buren. We weten niet exact waar het vocht vandaan komt. De oorzaak moet dus nog gezocht worden.
Offertes van vochtexperts voor vochtbehandeling uit Snaaskerke (West-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vochtbehandeling uit heel België:

Vochtbehandeling uitvoeren

Vochtschade in keldermuren herstellen.

Vochtbehandeling uitvoeren

Sedert verschillende jaren sijpelt er bij hevige regenval water naar binnen boven een groot raam aan de zuidwest-gevel. Wij hebben al verschillende mogelijkheden onderzocht, maar vonden niets. In februari 2020 regende het zo veel dat het water voor het eerst naar het plafond van de living is gegaan.

Demonteren en terug monteren van de keuken na vochtbehandeling

We hebben een lekdetectie laten uitvoeren voor de muren in de keuken. De keuken moet worden gedemonteerd en nadien terug te monteren. De behandeling van de muren moet dus nog gebeuren.

Blokhut Luna met extensie plaatsen

Graag vakman voor Luna met buitenafmeting 295 op 295 en extensie van 200cm. Inclusief betonplaat en dakgoot. Graag ook impregnatie of vochtbehandeling.

Vochtprobleem opsporen en behandelen

Vochtbehandeling binnen Meet de vochtigheid op de begane grond en los het probleem op door oplossingen te geven. De luchtvochtigheid is binnen. Traitement d'humidité à l'interieur Mesure de l'humidité au Rez-de-chaussée et resoudre le problème en donnant des solutions. L'humidité se situe à l'interieur.

Vochtbehandeling stenen buitenmuur

We hebben een gemeenschappelijke stenen buitenmuur met crepi. Buren hebben een bloembak langs hun kant geplaatst en nu krijgen wij onderaan vochtige plekken. Daar het een muur is op de binnenkoer hadden we die graag weer in orde gehad.

Vocht in kelder behandelen

Wij hebben water in de kelder gehad en hebben wel wat schade op de muren en vloer. Vochtbehandeling, bepleistering, schilderwerken. Wij willen dit graag terug in orde. De verzekering heeft een bestek gevraagd.

Plinten plaatsen in huis

Er moeten plinten geplaatst worden in living/keuken/inkom na een vochtbehandeling van de muren. De plinten zijn in samenspraak met de vakman.