Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman

De kortste weg naar de beste vakman!

De kortste weg naar de beste vakman!

Casius brengt je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste vakmannen in de regio.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Kies een categorie

Klusjesman nodig?

Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Ben je op zoek naar een professionele klusser in de regio voor kleine- of grote klusjes? Casius brengt je in contact met de beste klusbedrijven in de regio.

Vakman in de regio?

Belgium Location Map

Met meer dan 1800 erkende vakbedrijven zit er altijd wel een goede vakman bij je in de buurt. Kies een  categorie, selecteer een plaats in de buurt en vind de juiste vakman.

Ben jij een vakman?

Ben jij een vakman?

Casius helpt zelfstandige vakmannen in de bouwsector hun rendement te verhogen. Ontdek vrijblijvend onze diensten.

Recent uitgevoerde bouw-en verbouwopdrachten

vrijdag 24 september 2021

Herbezetten en schilderen achtergevel woning/ tuinmuur

Achtergevel van ons rijhuis is serieus aan het aftakelen en moet aangepakt worden. Het gaat om een rijhuis met 2 verdiepingen en een aanbouw. Exact aantal vierkante meters weet ik niet, ik gok zeker 50 - 75 m². Achtergevel en tuinmuur momenteel in een oude crepi/ bepleistering. De tuinmuur moet ook opnieuw worden geschilderd en eventueel herbezet.


Gevel- en metselwerken Gent
vrijdag 24 september 2021

Terras in stadstuin vernieuwen

Oude terras met kapotte tegels moet worden uitgebroken. We willen dat graag laten herbetegelen, graag met aandacht voor waterdoorlaatbaarheid of een andere vorm om het regenwater op te vangen. Het gaat om een terras van 7m40 op 2m80.


Terras Gent
donderdag 23 september 2021

English inquiry: skylight installation in flat roof

Engelstalig: I am the owner of the topfloor of an appartment building and would like to have a skylight installed in my kitchen. Prefereably the dimensions would be +/- 1 x 2 m , or maybe in 2 smaller parts/skylights combined. The opening/hole through the flat roof has yet to be made. In the building there's an elevator to easily transport the working materials. Permission has all ready been requested to the board of owners, so according to the manager, this will be confirm shortly.


Dakdekken en dakherstelling Berchem (Antwerpen)
donderdag 23 september 2021

Vochtproblemen oplossen in kelder

Graag een vakman om de aanhoudende vochtproblemen in de kelder in kaart te brengen en een oplossing voor te stellen. Betreft enerzijds opstijgend vocht: kelder is ooit betegeld geweest, maar gezien deze loskomen, kapot zijn, ... door de jaren heen, dient dit te worden herbekeken. Bijkomend zijn er ook verschillende plaatsen waarlangs water naar binnen sijpelt - zowel langs de zijde van de oprit, als de voorzijde van de woning.


Vochtbehandeling Tielt (Vl-Br)
woensdag 22 september 2021

Dakkapel installeren op licht hellend dak

De vorige eigenaar heeft de oude dakkapel vervangen door plaat een houten plaat en willen we opnieuw een dakkapel laten installeren op een licht hellend dan. Graag een zijkant met dakpannen. Afmetingen moet nog worden bekeken ter plaatse.


Dakdekken en dakherstelling Hoboken (Antwerpen)
woensdag 22 september 2021

Vloer- en muren betegelen

Ik zoek een vloerder die onze renovatie kan afwerken. Vloer in de woonkamer ligt al, verder vloeren op een bestaande vloer en afwerken en tegelen van de muren in badkamer en toilet.


Tegelwerken Langdorp
woensdag 22 september 2021

Beheren nieuwbouw- en renovatieproject

We hebben een perceel -grenzend aan een bos- ter beschikking waar me met 2 gezinnen graag vooraan een schuurwoning willen laten bouwen, dus nieuwbouw. Achteraan willen we ook een oudere woning volledig laten renoveren. Op zoek naar een architect die dit dossier kan beheren


Bouwtekening en ontwerp Balen
woensdag 22 september 2021

Tuinen opsplitsen met betonomheining

Graag afsluiting in betonpanelen te voorzien, éénzijdig egaal , éénzijdig met reliëf of print afgewerkt. Totaal 38m waarvan 30m met paneelhoogte 2m + 8 m met paneelhoogte 1,4m


Tuinaanleg en -onderhoud Dilsen
woensdag 22 september 2021

Loodgieterij in de tuin: regenwaterput en kranen installeren

We willen de waterinstallatie in de tuin aanpakken. Kranen installeren, leidingen voorzien en regenwaterput steken.


Andere / klussen Lovenjoel
woensdag 22 september 2021

Oprit beklinkeren

We willen graag een oprit laten aanleggen (in klinkerwerken). Ik schat dat het een 100 m² is in totaal. Momenteel is er 'niks' voorzien, ttz: we hebben recent de tuin opnieuw aangelegd, alle grond omgedaan, dus momenteel bestaat de 'oprit' dus enkel uit aarde en kleine stenen.


Terras- en bestratingswerken Putte
woensdag 22 september 2021

Plat dak renoveren

Plat dak van de aanbouw herstellen / renoveren. Ik denk een 4 meter op 2,5 meter.


Dakdekken en dakherstelling Gentbrugge
woensdag 22 september 2021

Allround onderhoudswerken tuin uitvoeren

Ik zoek iemand die de tuin en het terras in zijn totaliteit netjes kan onderhouden. Graag iemand die ervaring heeft met verschillende werkzaamheden zoals: onkruid wieden in een bloemen- plantenperk, hagen snoeien, gras maaien, terras (waar de tafel staat) reinigen, onkruid verwijderen,... Verder moet de vijver met de nodige producten worden gereinigd zodat de schoonmaakrobot zijn werk kan doen.


Tuinaanleg en -onderhoud Duffel
woensdag 22 september 2021

Originele houten voordeur renoveren

In het kader van de renovatiewerken van ene oud herenhuis, zijn we op zoek naar een specialist houtbewerking. We wensen namelijk de originele houten voordeur te behouden en te laten renoveren/upgraden. Meeste bedrijven stellen een replica voor, maar dat is niet wat we zoeken. Concreet betreft het oa: inbraakveiligheid deur verhogen (bv door 3 punts-bevestiging in de muur) + luchtdichtheid/isolatiewaarde deurgeheel verhogen (blowerdoor) ifv EPB. Eventueel behandelen/beschermen tegen weersomstandigheden.


Timmerwerken Oostende
woensdag 22 september 2021

Tuinafsluiting vervangen door een nieuwe

Een bestaande afsluiting met dak moet volledig vervangen worden. Er zit ook een doorgang ( deur) Dus, ik zoek iemand die de betonplaten, dak en deur kan vervangen, alsook de "vloer" opnieuw kan aanleggen, eventueel ook met betonplaten of een andere oplossing. Ken de afmetingen niet van buiten maar ik schat minder dan 10 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Willebroek
woensdag 22 september 2021

Herstellen of vervangen gasketel

Betreft gasketel Vaillant, installatie-jaar 2002, waar blijkbaar gedurende geruime tijd geen onderhoud op is uitgevoerd, en tevens de display niet meer werkt.Er werd me aangeraden om de installatie te vernieuwen, aangezien het kostenplaatje voor updaten/repareren/... van dezelfde grootorde zal zijn.


CV en verwarming Neerpelt
woensdag 22 september 2021

Isoleren van plat dak

Als onderdeel van de geplande renovatie van onze laagbouwwoning, willen we het dak extra isoleren; Ofwel door een buitentoepassing van isolerende EPDM, of wel langs de binnenzijde (zolder) te laten isoleren. Oppervlakte +/- 165 m²


Dakdekken en dakherstelling Schoten
woensdag 22 september 2021

Houten tuinafsluiting voorzien

Graag een houten tuinafsluiting/schutting te plaatsen - afstand 30 m - te plaatsen in vrije aarde/bouwgrond. Alternatieve voorstellen zijn ook welkom.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
woensdag 22 september 2021

Keuring elektrische installatie en upgrade naar 3 fase 400 V

Willen volgende upgrade installeren: Distributienetspanning 3 x 400V + N, Driefasig, 32 A, 22.2 kVA. Dit voor installatie sauna in november. Hebben elektrisch schema nodig, keuring en plaatsen van nodige meters.


Elektriciteit Merelbeke
woensdag 22 september 2021

Gevelwerken: reinigen en crépi herstellen

Vrijstaande woning: reinings- en herstellingswerken aan voorgevel (noord) en zijgevel (west) -> er zijn wel wat raampartijen voorzien, indicatie oppervlakte: breedte +/- 9, hoogte +/- 6 m. Beschadiging crépi door laadklep vrachtwagen: scheur te repareren thv hoekprofiel > 2 m en kleine stukjes (10cm²) op te vullen waar de crépi van is afgebrokkeld. Reiniging groenaanslag en eventueel afwerkings/verflaag als bescherming


Gevel- en metselwerken De Klinge
woensdag 22 september 2021

Nieuwe mazoutketel plaatsen

Graag wil ik een nieuwe mazoutketel laten plaatsen, alvorens de wetgeving hieromtrent beperkingen oplegt. De huidige installatie is van 2000 en staat in de garage, op gelijkvloers, dus vlot toegankelijk. Er is geen gasaansluiting in huis.


CV en verwarming Hoeilaart
woensdag 22 september 2021

Nieuwe mazoutketel installeren

Nieuwe mazoutketel installeren ter vervanging van de oude die 25 jaar oud is. Radiatoren en leidingen hoeven niet te worden vervangen. Verwarmingsketel om ook het sanitair te verwarmen. Verbruik van 2000 liter mazout per jaar, ik gok een 29 kW.


CV en verwarming Roeselare
woensdag 22 september 2021

Velux dakramen plaatsen in Kingspan Unidek

Ik ben in het bezit van 4 elektrische velux dakvensters (2 PK04 en 2 MK04). Heb deze een paar maanden geleden gekocht, nieuwstaat dus (nog in de doos). De dakramen dienen geïnstalleerd te worden in Kingspan Unidek dakpanelen (16 cm dik). De openingen voor de veluxen moet nog worden gemaakt


Kozijnen, deuren en ramen Wambeek
woensdag 22 september 2021

Onderhoud van boiler Fymsemail

Tweejaarlijks onderhoud van mijn waterketel/boiler van het merk Fymsemail.


CV en verwarming Mortsel
woensdag 22 september 2021

Aansluiten het koud water

Uit de mengkraan komt bijna geen koud water kan de verbinding met de waterleiding verbeterd of hersteld worden


Loodgieterij Sint-Kruis (Brugge)
dinsdag 21 september 2021

Garage oprit en inkompad heraanleggen

Ik zoek een vakman om mijn garageoprit (ong. 20 m²) en inkompad (ong. 8 m²) te vernieuwen. De garage is op kelderniveau, het is dus een steile oprit. Er gaat een nieuwe sectionale garagepoort komen. Huidige situatie: silextegels van 50x50 cm, en oude houten garagepoort. Rijhuis van 1950.


Tuinaanleg en -onderhoud Mortsel
dinsdag 21 september 2021

kleine kluswerkjes uitvoeren

Ik ben op zoek naar een klusser voor: - twee kasten demonteren en naar containerpark voeren - tv slaapkamer demonteren - spotjes ophangen in drie kamers


Andere / klussen Kontich
dinsdag 21 september 2021

Zijgevel afwerken in hout

Graag wil ik de zijgevel van de buurman laten uitbekleden met hout, ter verfraaiing van het uitzicht. Muur gesitueerd aan de oprit dus makkelijk bereikbaar. Het is een betonstenen 'gemeenschappelijke' muur van ca 8 m x 3 m, dus 24m²


Gevel- en metselwerken Herdersem
dinsdag 21 september 2021

Draadafsluiting plaatsen

30 meter draadafsluiting van 1.80 m hoog met betonplaat onderaan. Oude afsluiting halen we zelf weg.


Tuinaanleg en -onderhoud Tongeren
dinsdag 21 september 2021

Uitvoeren van diverse renovatiewerken

Graag een bouwfirma die volgende renovatiewerken kan realiseren. Woning is opgebouwd uit gelijkvloers, +1 slaapkamers & badkamer, zolderruimte *Installeren centrale verwarming (ketel + leidingwerk + 8-tal radiotoren) - doorheen volledige woning *afbreken rookafvoer/schoorsteenomkasting binnenzijde ( max 3 m kamerhoogte) metselwerk en afwerken *renoveren badkamer (incl afbraak) - 16 m²: vloertegels, wastafel, douche, isolatieplaten aan gevelzijde, plafond vernieuwen *verder nog allerlei kleinere werkzaamheden , waaronder vervangen houten binnendeuren (3 stuks) - gyprocwanden plaatsen, kleine pleisterwerken.


Verbouwing Brussel
dinsdag 21 september 2021

Tuin omheinen met betonpanelen

Graag een tuinaannemer om een betonomheining te voorzien, in basis en een voorstel te doen voor combinatie met draad of hout, en het inwerken van een toegangsdeur/poortje of dergelijke. Betreft tuin met een diepte van 40 m en een breedte van 10 m. 40 m scheiding buren: afsluiting halfhoge open betonstructuur te verwijderen en te vervangen door hoge (+/- 2 m) egale betonpanelen, bewerkbare ondergrond 40 m servitudeweg: onverharde weg, vrij van hindernissen, weliswaar heel harde en stenige ondergrond - omheining met doorgang voorstellen 10 m maisveld: combi van betonpanelen en draadomheining en/of houten schuttingen


Tuinaanleg en -onderhoud Peer
Offertes aanvragen