Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vakman

De kortste weg naar de beste vakman!

De kortste weg naar de beste vakman!

Casius brengt je gratis en zonder verplichtingen in contact met de beste vakmannen in de regio.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Kies een categorie

Klusjesman nodig?

Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Ben je op zoek naar een professionele klusser in de regio voor kleine- of grote klusjes? Casius brengt je in contact met de beste klusbedrijven in de regio.

Vakman in de regio?

Belgium Location Map

Met meer dan 1800 erkende vakbedrijven zit er altijd wel een goede vakman bij je in de buurt. Kies een  categorie, selecteer een plaats in de buurt en vind de juiste vakman.

Ben jij een vakman?

Ben jij een vakman?

Casius helpt zelfstandige vakmannen in de bouwsector hun rendement te verhogen. Ontdek vrijblijvend onze diensten.

Recent uitgevoerde bouw-en verbouwopdrachten

vrijdag 11 juni 2021

Renoveren pannendak (asbest) 75m²

Graag voorstel voor het renoveren van een pannendak van een halfopen bebouwing. In bijlage foto, zijaanzicht met afmetingen (bij benadering he). Breedte van het dak is ongeveer 660 cm. Werkzaamheden, inclusief: verwijderen asbestleien + installeren 2 x dakraam achteraan - dus de niet-straatkant (opening dienen nog te worden gemaakt). Adviseren of constructie (in goede staat, geen rot of vocht) zou moeten worden verstevigd ifv plaatsing zonnepanelen (op termijn) Afwerking inclusief daklijsten & goten.


Dakdekken en dakherstelling Lommel
vrijdag 11 juni 2021

Isoleren + afwerken composiet-gevel van houtbouw-specifiek 160m²

We hebben een vrijstaande woning, volledig houtbouw uit de jaren '80, dus geen constructie uit metselwerk of bakstenen. Deze zouden we graag laten uitbekleden met composiet/houten gevelbekleding, geïsoleerd. Totaaloppervlakte bedraagt een 160 m². Opgelet: betreft echt wel een specifieke situatie, dus graag iemand met expertise hierin. De bestaande gevel is dus uit hout en op verschillende plaatsen rot. De muur waarop deze gevel hangt is ook uit hout en voor zover ik kan inschatten nog wel in goede staat. - Graag specialist ter plaatse om mogelijkheden te bekijken: oude gevel verwijderen, daar waar rot is balken vervangen, gevel isoleren + nieuwe waterdichte en onderhoudsvrije gevelbedekking plaatsen - liefst in de zomermaanden.


Gevel- en metselwerken Brasschaat
vrijdag 11 juni 2021

Leveren en plaatsen houten branddeur in herenhuis

Ik ben dringend op zoek naar een specialist die een brandwerende deur kan plaatsen, graag in hout - wit. Betreft een herenhuis dat is opgedeeld met op de benedenverdieping een immo-kantoor. Brandweer schrijft een RF-deur voor om te compartimentering te waarborgen thv de ingang. Aangezien het pand wordt verhuurd vanaf 1/8/2021, graag voor bouwverlof te plaatsen.


Kozijnen, deuren en ramen Elsene
donderdag 10 juni 2021

1 poort PVC herspuiten

Wij kochten een pand om te verhuren. De garagepoort in dit pand moet herspoten worden. Dit in het kleur vd voordeur, namelijk donkergrijs. Wij hebben geen RAL-code van dit kleur. De afmetingen van de poort zijn: Breedte: 300 cm Hoogte: 270cm (inclusief plastieken venster)


Behang- en schilderwerken Ninove
donderdag 10 juni 2021

Verwijderen mazouttank

De mazouttank staat boven de grond maar moet in stukken gedaan worden aangezien het een rijwoning is.


Andere / klussen Ledeberg (Gent)
donderdag 10 juni 2021

Afwerken magazijn met geïsoleerde sandwichpanelen - 140 m²

Ik wil graag de gevels van mijn magazijn laten uitbekleden met geïsoleerde sandwichpanelen, - 4 cm dikte. Betreft in totaal een 140 m², enkele bouwlaag, dus makkelijke plaatsing.


Gevel- en metselwerken Booischot
donderdag 10 juni 2021

Renoveren elektrische installatie - woning 1950

De oude installatie werd afgekeurd, na expertise, eind 2015. Hiervan heb ik een gedetailleerd verslag dat ik zeker kan doormailen naar de vakman. Het betreft een halfopen gebouw, 2 bouwlagen, uit de jaren '50. Ik vermoed dat er sinds dan weinig aanpassingen aan elektriciteit gebeurd zijn. Deels is er aarding voorzien, maar daar zou verlies opzitten. De woning is verhuurd maar de installatie is wel echt aan vernieuwing toe. Liefst in opbouw.


Elektriciteit Opwijk
donderdag 10 juni 2021

Renoveren landelijke ramen-op-maat in meranti/afzelia - 7 stuks

Ik zoek een schrijnwerker die gespecialiseerd is in houten-ramen-op-maat. De huidige stijl is landelijk, zeker niet modern, betreft raammodel met een 'heuveltje' in + lattenwerk die de glaspartijen in kleinere vakjes delen. Voor de aanbouw had ik een tijdelijke oplossing , maar binnen geplande renovatie (oa gevel) wens ik graag de ramen allemaal dezelfde uitstraling te kunnen meegeven. 7-tal ramen + voordeur. Originele elementen zijn in afzelia uitgevoerd, maar ik vermoed dat dit ook in meranti voorzien kan/mag worden, of advies van specialist!


Kozijnen, deuren en ramen Neerlinter
donderdag 10 juni 2021

Uitbreiden vernieuwde installatie + keuring

Afwerken van een elektriciteitsinstallatie die voor 95% af is, tevens moet deze -na aanpassing- ook gekeurd worden. Tweedraadsschema beschikbaar (basic - geen domotica), betreft voornamelijk bijplaatsen stopcontacten en schakelaars. Teller is volledig nieuw, er zijn voldoende punten per zekering voorzien, wel dient (waar de meter hangt) een extra stuk uitbreiding voorzien te worden.


Elektriciteit Neerlinter
Offertes aanvragen