Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een aannemer uit uw eigen regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan onze erkende aannemers. U komt heel eenvoudig en snel in contact met een aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

917 klanten bevelen een bij Casius aangesloten aannemer aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een aannemer in Aalst, Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brussel, Deurne, Gent, Hasselt, Hoboken (Antwerpen), Leuven, Mechelen, Merksem, Oostende, Sint-Niklaas, Wilrijk kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij aannemers voor: elektriciteitswerken, verwarming en sanitair, grote renovatie, mantelzorgwoning bouwen, volledige renovatie gebouw 8 appartementen, totaalrenovatie kleine rijwoning, verbouwing driegevel, totaalrenovatie, aanbouw blok, verbouwing tot 3 appartementen, aanbouw achteraan, totaalrenovaties kleine stadswoning, renoveren woning nieuw hellend dak en isolatie, renovatie appartement, volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing, semi-casco appartement afwerken / aankleden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke aannemer uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een aannemer voor renovatie, verandabouw restauratie uit heel België staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een aannemer:

dinsdag 6 december 2016

Fundering herstellen

Gedeelte fundering herstellen. Ongeveer een 10 lopende meter. Ter plaatse komen kijken aub.
dinsdag 6 december 2016

Totaalrenovatie kleine rijwoning

Ik wil een kleine rijwoning renoveren met het doel te verhuren. Ramen, deuren, CV, elektriciteit, vloer vernieuwen en plafonds verlagen om meer ruimte boven te krijgen. Ook keuken en badkamer opfrissen. Het zou snel moeten gaan.
dinsdag 6 december 2016

plaatsen polycarbonaat veranda

Huidige constructie van draadglas + polycarbonaatplaten + isolatielaagje te vervangen (condensproblemen, knutselwerk) door 32 mm polycarbonaat thv veranda
maandag 5 december 2016

Voegwerk scheurherstel

Voegwerk 31 tot 50 m² Scheurherstel.
maandag 5 december 2016

Zolder afwerken gyproc

Wij zijn een nieuwbouw aan het zetten en willen graag de zolder afwerken voor we verhuizen. De zolder is met een vaste trap en is ongeveer 7 op 9m en 4,5m tot in de nok. Isolatie reeds aanwezig -> afwerking met gyproc en bepleistering te voorzien - wachtleiding elektriciteit aanwezig
maandag 5 december 2016

Renovatie na waterschade

Wegens waterschade moet de badkamer (8 à 9m²) gerenoveerd worden. Kraanleiding was gesprongen (reeds gerepareerd) waardoor water gedureende een aantal uur bleef stromen -> Vloer badkamer te vernieuwen evenals het vals plafond van de onderliggende verdieping (momenteel houten panelen) Graag een afspraak ter plaatse.
zondag 4 december 2016

Renovatie waterschade

Door een lekkage bij de bovenburen hebben onze muren in de keuken waterschade opgelopen. Dit is nu geheel gedroogd. De bezetting op de muren is nu gescheurd en grotendeels afgebrokkeld. Bovendien zijn ook de houten bekistingen van de twee ingebouwde zonweringen boven de ramen gescheurd. De zonwering is scheef getrokken en dus niet meer goed te gebruiken. De muren moeten opnieuw gestukadoord worden en geschilderd. De houten bekisting van de zonwering vernieuwd en de zonwering checken of deze nog bruikbaar zijn anders een nieuwe inbouwen. Warm en koud water kraan in de bijkeuken lekken. Die checken en evt repareren of vernieuwen.
zondag 4 december 2016

Herstelling van balkon

Door de harde wind enkele weken geleden is de glazen afsluiting van mijn balkon stuk gegaan. Ik zou graag een bestel hebben voor mijn balkon laten herstellen zodat ik deze kan voorleggen aan de verzekering en mijn balkon asap kan laten herstellen. Het geraamte van mijn balkon is losgekomen en er is een glazen plaat eruit gevlogen. Kunnen jullie eens komen kijken voor de nodige herstellingen vast te leggen.
zondag 4 december 2016

Terras aanbouwen bel-etage

Ik had graag een terras laten aanbouwen aan Bel-Etage woning. Terras thv keuken op eerste verdieping, liefst licht doorlatend terras. Geen voorkeur voor materiaal, vermoedelijk gewenste oppervlakte 6 à 7 m breed op 2 à 3 meter diep.
zondag 4 december 2016

Plaatsen van voorzetwand inclusief stroom en verlichting

Na afbraak inbouw kachel willen we de muur strak hebben met een voorzetwand, de muur moet worden afgewerkt. Aan de linker kant moeten een viertal schappen komen. En verlichting bij de schappen. Aan de rechterkant moet een deel stopcontacten bij komen. En een systeem zodat de kabels van de tv en toebehoren niet zichtbaar is.. In het midden staat de schouw van de verwarmingsketel deze moet eveneens weggewerkt worden. Foto van huidige situatie kan bezorgd worden.
zaterdag 3 december 2016

Allerlei werkzaamheden appartement

Er dient een beetje vanalles te gebeuren, waaronder plinten plaatsen, algemene afwerking, keuken afwerking/ repareren, 2 ruimtes schilderen, rekken voorzien, kader rond chauffage afwerken, deuren en deurkozijnen verven, 2 deuren plaatsen, wc bril bekijken, vliegraam installeren/ vliegendeur, etc. Eventueel chauffages verven indien mogelijk. Het betreft een appartement van 55 m² oppervlakte waarin allerlei kleine klusjes dienen te gebeuren. Indien de klussen vlot verlopen zou ik graag op dezelfde persoon willen beroep doen voor in de toekomst de badkamer te renoveren.
zaterdag 3 december 2016

Verbouwing driegevel

Het gaat om een verbouwing van een driegevel waarbij alles moet vernieuwd worden. Elektriciteit, verwarming. Er is een stuk nieuwbouw en een dakkapel dat we graag zouden willen laten uitvoeren
vrijdag 2 december 2016

Vervanging deur brievenbus

De brievenbusdeurtjes van ons gebouw zijn versleten en gaan niet op slot (houten deurtjes). Ik wil graag de mijne vervangen daar de andere bewoners dit niet willen doen. Wat kan mij dat kosten?
vrijdag 2 december 2016

Ombouwen magazijn tot kantoorruimtes

Niet geïsoleerd magazijn ombouwen tot kantoorruimtes (764 m2). We denken eraan om een combinatie van buiten en binnen isolatie te doen als dit mogelijk is. Omdat de buur ernaast er rechtstreeks op aansluit (zie snede in bijlage) Is dit mogelijk? We moeten sowieso een nieuw puntdak in het midden steken omdat dit niet geïsoleerd is.
donderdag 1 december 2016

Stuttingswerken en plaatsen van een steunbalk

Voor een project op de zeedijk ben ik dringend op zoek naar een aannemer die deze maand kan aanvangen met schoringswerken en afbraakwerken in een restaurant. Die zouden nog eind deze maand klaar moeten zijn. De werken kunnen van start gaan na prijsofferte vanaf maandag 5 december.
donderdag 1 december 2016

Renovatie winkelpand

Wij hebben een winkelruimte die moet klaargemaakt worden tegen 15 december. Zelf ben ik bezig de ruimte leeg te maken en muren te effenen; Dubbele deur en vitrine moet binnen en buiten gespoten worden. Geheel de ruime moet geschilderd / gespoten worden. Een vloeropp van 70m² en wanden die 3m hoog zijn. Vloeren met tegels van 45/45
woensdag 30 november 2016

Draagmuur uitbreken en poutrel steken

Draagmuur afbreken en poutrel steken
maandag 28 november 2016

Elektriciteitswerken, verwarming en sanitair

In een appartementsgebouw vervangen van elektriciteit in de gemeenschappelijke delen en garages. Voor elk appartement dat vrijkomt vernieuwing verwarming en sanitair.
maandag 28 november 2016

Steunmuur afbreken

Steunmuur tussen keuken en living moet weg Er zal dus een steunbalk moeten komen, maar onder toezicht van een architect en met de nodige berekening en aansprakelijkheid. Afwerking: Vloer en schilderwerken niet inbegrepen. Contact best via mail
maandag 28 november 2016

Afwerking zolder

Afwerking zolder. Trapgat maken en trap plaatsen en eventueel dakraam plaatsen. Ruimte indelen. Vernieuwing electriciteit en vloer en afwerking. Woning van 2007 dakisolatie aanwezig. Ruimte van 60 vierkante meter.
maandag 28 november 2016

Plaatsen hangend balkon

Ik wil een balkon laten plaatsen op de eerste verdieping van mijn rijtjeshuis. Ongeveer 2m breed bij 80cm diep. Hangende balkon plaatsen.
zondag 27 november 2016

Renovatie appartement

Muur herbepleisteren Vals plafond plaatsen in living en keuken met ingebouwde verlichting ( oppervlakte 20 m²) Laminaat leggen ( living , inkom, 20 m²) Schuifdeur slaapkamer plaatsen in glas Badkamermeubel verwijderen Schilderwerken optioneel
zondag 27 november 2016

Renoveren Zolder

Inrichten van volledige zolder, ongeveer 8 x 12 meter.
zondag 27 november 2016

Garage verbouwen tot leefruimte

Wij willen onze garage verbouwen naar een leefruimte. Muren moeten bezet worden en plafond moet vals plafond worden en voorzien worden van verlichting. De garagepoort moet eruit en er moet een raam in, maar moet het raam de grootte hebben van de poort of kan er aan de geven bij gemetseld worden, maar dit zie je waarschijnlijk wel...??
zondag 27 november 2016

Nieuwe balken

Tussen mijn vloer en plafond heb ik rotte steunbalken. Het betreft een huis van 1935. Deze balken zijn verwerkt in de gevel en in een tussenmuur. Ik zou willen dat iemand andere balken kan steken van een zeer duurzaam type zodat ze niet vlug opnieuw gaan doorzakken of rotten. Het zijn 13 balken van 8cm hoogte en 3m80 lengte (in de 1e kamer), en 13 balken van 8cm hoogte en 3m70 lengte (in de 2e kamer), tussen de 2 kamers is er een muur waar de balken ook in verwerkt zitten. Op de zoldervloer hetzelfde verhaal, dus in totaal 26 balken te vernieuwen tussen gelijkvloers en 1e verdiep en ook nog eens 26 balken te vernieuwen tussen 1e verdiep en zolder. Het plafond verwijderen en alle planken verwijderen kan ik zelf doen. Verder moet er niets anders gebeuren dan nieuwe balken te plaatsen
zondag 27 november 2016

Totaalrenovatie

Isolatie, verwarming,sanitair,ramen en deuren,pleister, afbraak, kamer verdeling van eerste verdieping met geproc. Tegeling,keuken vernieuwen.
zondag 27 november 2016

Inrichten hangar voor hondenopvang

Een bestaande hangar inrichten voor hondenopvang. Plan samen uit werken. Betreft hondenhotel. Best ter plaatse komen kijken voor advies, mogelijkheden en prijsofferte.
zaterdag 26 november 2016

Steken van poutrel in draagmuur

Wij hebben een L vorm van living. Maar er staat een muur met deur zodat je een vierkantige ruimte en rechthoekige ruimte krijgt. Wij zouden die muur weg willen. Daar staat een oude schouw die willen we ook weg maar die loopt natuurlijk tot boven. Op de 1ste verdieping staat er een muur op de muur van de gelijksvloer. En op de zolder het zelfde. Wij zoude enkel de muur incl. Schouw op gelijksvloer weg willen. En de schouw op de eerste verdieping.
zaterdag 26 november 2016

Aanbouw achteraan

Totaalrenovatie + aanbouw. Plannen reeds opgemaakt door architect. Aanbouw achteraan de woning. Oppervlakte 8 m op 4 m. Ook dakrenovatie/aanpassing.
vrijdag 25 november 2016

Kelder betegelen en schilderen

Kelder betegelen en verven. 3 kamers. Moet gerenoveerd worden na waterschade.Oppervlakte 80 m².
vrijdag 25 november 2016

Volledige renovatie - verbouwing van rijwoning gesloten bebouwing

Het gaat om een woning met een beperkte gevelbreedte van 4,60 meter. De totale perceelgrootte is ongeveer 135m². Bouwplannen: 1. Inbouwen van een kleine garage. Doel is om vooraan in de woning een deel van de huidige woonkamer om te bouwen tot een kleine garage voor één wagen. Mogelijkheid om de voordeur met hal te behouden moet bekeken worden - mogelijks is de woning niet breed genoeg maar kan ook de tussenmuur niet afgebroken worden. Een andere woning in de straat heeft in de voorgevel een garage ingebouwd, met een poort met deur. Zo is de garage ook meteen de inkom. 2. Het tussengedeelte dat overblijft is dan nog groot genoeg om een volledig nieuwe keuken te zetten. Mogelijkheid bekijken om hier ook nog
vrijdag 25 november 2016

Erker verwijderen

Erker moet verwijderd worden. Erker bestaat uit 4 ramen. Er moet een gewone raam in komen. Super isolerende ramen. Dus dakerker en betonplaat moet verwijderd worden.
donderdag 24 november 2016

IJzeren balkon plaatsen

Ik wil een terrasafsluiting laten plaatsen op een gelijkvloers-appartement. Het wordt 1 recht stuk, de afmeting is 4,20 m breedte en 90 cm hoog, met 1 poortje erin. Materiaal ijzer, kleur zelf te kunnen kiezen, hetzelfde als appartement boven mij. Of ander materiaal te bespreken met de vakman. Graag ter plaatse komen kijken.
donderdag 24 november 2016

Architect plannen verbouwing

Op zoek naar architect : Hoogste verdieping (3 de verdieping) betreft nu zolderverdieping met een stuk plat dak en een stuk schuin dak. Dit dient rechtgetrokken te worden tot plat dak. Deze verdieping bestaat nu uit verschillende kamers doch moet omgebouwd worden tot één grote woon- en leefruimte met keuken en toilet.
donderdag 24 november 2016

Vernieuwen schouw

Door stormwind van voorbij weekend (19/20 november 2016) zijn de lood slabben van een schouw los gewaaid en is er mogelijkheid tot insijpeling van water.
donderdag 24 november 2016

Draagmuur uitbreken

Verbouwing: voorgevel 3m naar voor plaatsen, garage links en slaapkamer rechts steekt uit, nu zouden we de gevel tussen deze 2 gelijk willen, zo word ook de salon en woonkamer +- 27vierkante meter groter.
woensdag 23 november 2016

Totaalrenovaties kleine stadswoning

Ik wil een kleine stadswoning intensief renoveren. Dwz ramen en deuren, daken, vloer, sanitair en keuken, elektriciteit, trap, verhoging 1ste verdiep tot normale hoogte,... Ik had reeds contact met aannemer maar die stopt ermee nog voor de start van de werken. Krediet is reeds geregeld dus moet snel gaan. Bestemd voor verhuring dus moet nog sneller gaan. Graag zo snel mogelijk.
woensdag 23 november 2016

Kamer op zolder maken

Vaste trap en kamer in orde maken op zolder. Opening verbreden , gyprocwerken vloeren leggen.
woensdag 23 november 2016

Verbouwing keuken

In mijn (klein) rijhuis heb ik niet echt een keuken.. dus hier moet dringend verandering in komen. Nu is er een klein keukentje en douche/wc ruimte ernaast (typisch voor vroeger) De muur ertussen moet dus weg en 1 keuken zetten. Moeilijkheidsgraad: wc moet blijven en veel kastruimte + stockruimte voorzien. Een basisontwerp is reeds besproken. Voor de rest alles nieuw van vloer, plafond, muren incl raam insteken, keuken zelf... Vriend architect zal opvolgen.
woensdag 23 november 2016

Renovatie in huis

- boven en beneden vloer leggen , oppervlakte 140 m² - tussen woonkomer en keuken deel van een muur weghaken en steunbalk plaatsen. - verven - badkamer zetten, reno, loodgietrij ,vtie
dinsdag 22 november 2016

Zolder isoleren plus afwerking

Grote zoldering die geïsoleerd moet worden. Incluis roosterwerk omdat dakspanten maar 8 cm zijn. Ook velux en eventuele afwerking met osb platen en gyproc.
dinsdag 22 november 2016

Renovatie van een zolderverdieping

De werken betreffen de renovatie van een zolderverdieping, met een vloeroppervlakte van ongeveer 50m²: - bekleden van wanden en hellend dak met gyproc, eventueel met extra muurisolatie (indien mogelijk) - controle en eventueel optimalisatie van de dakisolatie - plaatsen van Velux ramen - isoleren van de vloer - bekijken en eventueel vervangen van centrale steunbalk - eenvoudige electriciteitswerken (aansluiting aanwezig) Plaatsbezoek overdag is mogelijk na voorafgaande afspraak.
maandag 21 november 2016

Herstellen schoorsteen

De schouw is aan de bovenkant aan het splijten en moet dringend hersteld worden. Zie bijlage foto.
maandag 21 november 2016

Zolder afwerken

Aannemer gezocht : de zolder is al geïsoleerd+ elektriciteit ligt klaar, maar moet nog verder afgewerkt worden. Graag gyproc afgewerkt overal 100 m², schilders klaar. Stopcontacten plaatsen. Osb plaat doortrekken aan zijkanten onder schuin dak. Vloerbekleding leggen over osb.
zondag 20 november 2016

Inbouwcassette omvormen tot elektrische sfeerhaard

Wij hebben momenteel een inbouwcassette in onze living die we graag zouden willen omvormen naar een elektrsiche sfeerhaard. Graag hadden we dus dat de inbouwcassette veilig wordt verwijderd, de toegang tot de schouw wordt afgesloten en een elektrische sfeerhaard in de plaats wordt gezet.
zondag 20 november 2016

Deuropening 50 cm verplaatsen

We willen onze keuken renoveren. Het meest ideale scenario is dat de bestaande deuropening 50cm naar links verplaatst wordt. De deur zelf mag gewoon weg, zodat de muur gewoon doorloopt. Dit heeft enkele gevolgen: * verwarming verdwijnt * bestaande elektriciteit schuif mee op (stopcontact + schakelaar in de keuken, 2 schakelaars langs de kant van de woonkamer, parlofoon) * vloer moet behouden blijven, dus tegels plaatsen Allicht zijn er nog dingen waar ik niet aan dacht.
zaterdag 19 november 2016

Egaliseren van zoldervloer

Wij hebben recent ons dak laten renoveren en alvorens ik dat nu zelf kan beginnen isoleren, zouden de barstjes weggewerkt en de vloer gelijk gemaakt moeten worden (ongeveer 30 m²)
vrijdag 18 november 2016

Ombouwen van garage tot veranda

Wij hebben een garage die we willen ombouwen tot veranda.
vrijdag 18 november 2016

Uitbouw van gelijkvloers en 2de verdieping

Wij wensen onze gelijkvloers en 2e verdieping uit te bouwen. We hebben reeds de plannen van de architect. De werken kunnen van start gaan vanaf februari 2017.
vrijdag 18 november 2016

Verbouwing

Gemetselde aanbouw met veel glas.

Partners

Partners van Casius