Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
erkend vakwerk

Erkend Vakwerk

Bouw- of verbouwplannen en op zoek naar een goede vakman? Bij Casius voldoet elk bedrijf aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk.

Wat is Erkend Vakwerk?

De door Casius voorgestelde bedrijven moeten voldoen aan de eisen van Erkend Vakwerk. Elke vakman wordt bij toetreding beoordeeld op:

  • vakbekwaamheid & ervaring
  • klanttevredenheid
  • financiële gezondheid

Voor elke opdracht die uitgevoerd wordt door een vakman, kan de klant een beoordeling geven. Zodra we je in contact brengen met onze vakmannen, sturen we je meteen een overzicht van hun meest recente beoordelingen. Zodat jij je keuze ook kan baseren op beoordelingen en ervaringen van anderen. Bij erkend vakwerk heb je dus meer zekerheid over de kwaliteit van de vakman!

Jouw mening telt!

Je ontvangt binnenkort een mail met de vraag voor welke vakman je gekozen hebt. Daarna krijg je van ons een link waarmee je eenvoudig jouw ervaring met ons kunt delen en die van anderen kunt volgen.

Bedrijven werden door eerdere klanten beoordeeld op:

  • kwaliteit van het werk
  • prijs/kwaliteitverhouding
  • naleving van de planning
  • bereikbaarheid en communicatie

De beoordeling van een vakman wordt uitgedrukt in een overall-score. De maximale score is een “10”. Als de score onder de "7" komt, verliest het bedrijf (tijdelijk) de erkenning. Door het geven van een beoordeling help je andere consumenten met selecteren van de juiste vakman.

Laat als de opdracht klaar is, zeker even weten hoe tevreden jij over je vakman bent. Vul het online beoordelingsformulier in of stuur een mail naar info@erkendvakwerk.be

Alvast bedankt en succes met je opdracht!

Op zoek naar een goede vakman? Casius brengt je in contact!

Ben jij een zelfstandige vakman in de bouwsector? Al ruim 20 jaar ondersteunen wij de beste stielmannnen in de bouwsector. Bekijk onze verschillende diensten en wie weet kom jij ook wel in aanmerking voor het Erkend Vakwerk keurlabel.

Meer informatie
Offertes aanvragen