Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Schrijnwerk

Schrijnwerk

Op zoek naar een schrijnwerker uit je regio? Hier vind je alle informatie, richtprijzen en kan je gratis offertes aanvragen hij erkende vakmensen.

Ramen en deuren schrijnwerk

Ramen bepalen meer dan enkel het uitzicht van je woning. Ze vormen het sluitstuk van de isolatie. Plaats je ze fout of kloppen de afmetingen niet, dan gaat er veel warmte verloren. En over isolatie gesproken, is dubbel glas voldoende of is hoogrendementsglas de extra kost waard? Alle info over het plaatsen van ramen vind je op deze pagina.

Ook deuren vallen onder dezelfde categorie als ramen. Kies je voor dezelfde afwerking - bijvoorbeeld in hout, pvc, aluminium of staal - als de ramen of ga je voor iets anders? Alle info over gewone deuren en branddeuren vind je hier.

Deuren of ramen schilderen is een minder ingrijpende opdracht. Het biedt geen extra isolatie maar kan wel het uitzicht van je huis in één klap veranderen. Benieuwd naar wat het kan kosten? Vergelijk snel enkele gratis offertes bij erkende schilders.

Trap plaatsen of renoveren?

Wanneer het tijd is om je trap een nieuw uitzicht te geven, heb je twee opties: een volledig nieuwe trap laten plaatsen of je huidige trap renoveren.

Een traprenovatie bespaart je de zware kost van een volledig nieuwe trap. Renoveren is dus geen slechte keuze wanneer je trap nog in goede staat is. Een nieuwe laag vernis, overzettreden of de trap schilderen? Meer info over het renoveren van een trap ontdek je hier.

Een nieuwe trap plaatsen is ingrijpend, maar zorgt er wel voor dat je terug goed bent voor de komende jaren. Een houten, betonnen, glazen of metalen trap in gedachten? Extra informatie of de mogelijkheid om gratis offertes te vergelijken vind je hier.

Maatwerk

Maatwerk vind je overal terug in huis. Van kasten op maat in de badkamer tot meubels of de afwerking van het interieur in je woonkamer. Sleutel tot succes? Goede afspraken met jouw timmerman of schrijnwerker. Op zoek naar een vakman die bij jou langskomt om alles te overlopen? Op deze pagina ontdek je alle info. Hier kan je gratis enkele offertes vergelijken.

Zolder renoveren

Een zolderrenovatie is hip. Zelfs zonder hoge budgetten kan je een lege zolder al snel omtoveren in een praktische ruimte. Enkele muren optrekken met gyproc, het plafond isoleren zodat het tijdens de zomer en in de winter aangenaam is en een velux of twee installeren voor extra licht.

Van plan om de zolder intensief te gebruiken als tweede woonkamer of speelparadijs voor je (klein)kinderen? Dan kan je extra investeren: een stevige trap installeren en de algemene afwerking verder verfijnen.

Ontdek alle info over zolderrenovatie op deze pagina.

Schuifraam plaatsen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een schuifraam te plaatsen in hun woning. Aluminium, pvc en houten schuiframen zijn niet meer weg te denken uit moderne woningen. We informeren je graag over de voordelen, de verkrijgbare soorten, waarom het een goede investering is en wat voor schuiframen de prijzen gemiddeld bedragen. Zo maak je straks een weloverwogen keuze voor een schuifraam dat bij jouw woning past.

Meer informatie vind je op de pagina schuifraam plaatsen.

Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk is een verzamelnaam voor de profielen, het beslag, het glas en de deuren in je woning. Samen met de baksteen bepaalt het schrijnwerk het uitzicht van je gebouw. Logisch dus dat je er veel aandacht aan besteed. Naast een esthetisch is er ook een praktisch belang. Buitenschrijnwerk hout de warmte binnen, koude buiten en beschermt je tegen de elementen.

Meer over de materialen, prijzen en opties vind je op de pagina buitenschrijnwerk.

Houtrot herstellen

Heb je houten ramendeuren of ander schrijnwerk? Dan bestaat de kans dat je vroeg of laat met houtrot te maken krijgt. Het is cruciaal dat je het houtrot zo snel mogelijk laat behandelen of herstellen om verdere verspreiding en beschadigingen te voorkomen. Het niet tijdig herstellen van houtrot aan bijvoorbeeld je ramen kan er voor zorgen dat je compleet nieuwe kozijnen moet laten steken. Het spreekt voor zich dat dit werk een pak duurder is dan een klein stuk houtrot herstellen.

Meer informatie over het detecteren en behandelen van houtrot vind je op de pagina houtrot herstellen.

Casius is een eenvoudig en effectief platform om prijzen te vergelijken. Dit is de tweede keer dat ik met dit bedrijf samenwerk en telkens kreeg ik een correcte prijs die overeen kwam met wat ik in gedachten had. Zeer praktisch voor personen die de juiste keuze willen maken.

Masure Julien

Erkend vakwerk

Erkend Vakwerk

Elke partner van Casius is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk.

Wat doet een schrijnwerker?

Schrijnwerker nodig?

Ben je op zoek naar een goede schrijnwerker in de regio? Klik op onderstaande knop en vraag meteen een aantal offertes aan van gescreende schrijnwerkers uit de buurt.

trapgat maken in beton

Trapgat maken?

Een trapgat in hout of beton maken, aanpassen of dichtmaken? Lees er alles over op deze pagina.

Wat doet een schrijnwerker?

Wat doet een schrijnwerker?

Voor welke opdracht doe ik beroep op een schrijnwerker? Hoeveel kost deze vakman gemiddeld?

Schrijnwerkerij

Schrijnwerker gezocht?

Zoek je een goede schrijnwerker dicht bij huis? Bij Casius bezorgen we je een aantal offertes.

Recente opdrachten schrijnwerk

vrijdag 27 januari 2023

Plafond in keuken vernieuwen

Plafond met hout platen vernieuwen in de keuken.


Timmerwerken Eernegem
donderdag 26 januari 2023

Plafonds herstellen

Op 2 plaatsen op het plafond is schade door waterinsijpeling.(1 in de woonkamer en 1 in de gang). Vakman gezocht voor herstelling.


Timmerwerken Grimbergen
woensdag 25 januari 2023

Branddeuren vervangen

Naar aanleiding van een brand in het opvangcentrum moeten er twee brandveilige kamerdeuren (gelijkaardig aan onderstaande foto) vervangen worden, inclusief twee deurstijlen.


Timmerwerken Antwerpen
maandag 23 januari 2023

Dressing op maat

Kast onder schuin dak. Breedte : 250 Hoogte : 110 Diepte : 60 Optie : bovenkant van de kast is zichtbaar. Afwerking advies


Timmerwerken Elene
maandag 23 januari 2023

Gyproc plafond vervangen

Beschadigd gyproc plafond door regenwater schade vervangen.


Timmerwerken Sint-Niklaas
zaterdag 21 januari 2023

Schrijnwerkerij en elektricteitswerken

Plaatsen van nieuwe houten draagbalk dakluifel- Schilderwerk-Plaatsen van nieuwe motor ventilatie- rechten van 2 gyprocmuren.


Timmerwerken Sint-Agatha-Rode
Offertes schrijnwerk aanvragen