Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schrijnwerk

Schrijnwerk

Op zoek naar een schrijnwerker uit je regio? Hier vind je alle informatie, richtprijzen en kan je gratis offertes aanvragen hij erkende vakmensen.

Ramen en deuren schrijnwerk

Ramen bepalen meer dan enkel het uitzicht van je woning. Ze vormen het sluitstuk van de isolatie. Plaats je ze fout of kloppen de afmetingen niet, dan gaat er veel warmte verloren. En over isolatie gesproken, is dubbel glas voldoende of is hoogrendementsglas de extra kost waard? Alle info over het plaatsen van ramen vind je op deze pagina.

Ook deuren vallen onder dezelfde categorie als ramen. Kies je voor dezelfde afwerking - bijvoorbeeld in hout, pvc, aluminium of staal - als de ramen of ga je voor iets anders? Alle info over gewone deuren en branddeuren vind je hier.

Deuren of ramen schilderen is een minder ingrijpende opdracht. Het biedt geen extra isolatie maar kan wel het uitzicht van je huis in één klap veranderen. Benieuwd naar wat het kan kosten? Vergelijk snel enkele gratis offertes bij erkende schilders.

Trap plaatsen of renoveren?

Wanneer het tijd is om je trap een nieuw uitzicht te geven, heb je twee opties: een volledig nieuwe trap laten plaatsen of je huidige trap renoveren.

Een traprenovatie bespaart je de zware kost van een volledig nieuwe trap. Renoveren is dus geen slechte keuze wanneer je trap nog in goede staat is. Een nieuwe laag vernis, overzettreden of de trap schilderen? Meer info over het renoveren van een trap ontdek je hier.

Een nieuwe trap plaatsen is ingrijpend, maar zorgt er wel voor dat je terug goed bent voor de komende jaren. Een houten, betonnen, glazen of metalen trap in gedachten? Extra informatie of de mogelijkheid om gratis offertes te vergelijken vind je hier.

Maatwerk

Maatwerk vind je overal terug in huis. Van kasten op maat in de badkamer tot meubels of de afwerking van het interieur in je woonkamer. Sleutel tot succes? Goede afspraken met jouw timmerman of schrijnwerker. Op zoek naar een vakman die bij jou langskomt om alles te overlopen? Op deze pagina ontdek je alle info. Hier kan je gratis enkele offertes vergelijken.

Zolder renoveren

Een zolderrenovatie is hip. Zelfs zonder hoge budgetten kan je een lege zolder al snel omtoveren in een praktische ruimte. Enkele muren optrekken met gyproc, het plafond isoleren zodat het tijdens de zomer en in de winter aangenaam is en een velux of twee installeren voor extra licht.

Van plan om de zolder intensief te gebruiken als tweede woonkamer of speelparadijs voor je (klein)kinderen? Dan kan je extra investeren: een stevige trap installeren en de algemene afwerking verder verfijnen.

Ontdek alle info over zolderrenovatie op deze pagina.

Schuifraam plaatsen

Steeds meer mensen kiezen ervoor een schuifraam te plaatsen in hun woning. Aluminium, pvc en houten schuiframen zijn niet meer weg te denken uit moderne woningen. We informeren je graag over de voordelen, de verkrijgbare soorten, waarom het een goede investering is en wat voor schuiframen de prijzen gemiddeld bedragen. Zo maak je straks een weloverwogen keuze voor een schuifraam dat bij jouw woning past.

Meer informatie vind je op de pagina schuifraam plaatsen.

Buitenschrijnwerk

Het buitenschrijnwerk is een verzamelnaam voor de profielen, het beslag, het glas en de deuren in je woning. Samen met de baksteen bepaalt het schrijnwerk het uitzicht van je gebouw. Logisch dus dat je er veel aandacht aan besteed. Naast een esthetisch is er ook een praktisch belang. Buitenschrijnwerk hout de warmte binnen, koude buiten en beschermt je tegen de elementen.

Meer over de materialen, prijzen en opties vind je op de pagina buitenschrijnwerk.

Houtrot herstellen

Heb je houten ramendeuren of ander schrijnwerk? Dan bestaat de kans dat je vroeg of laat met houtrot te maken krijgt. Het is cruciaal dat je het houtrot zo snel mogelijk laat behandelen of herstellen om verdere verspreiding en beschadigingen te voorkomen. Het niet tijdig herstellen van houtrot aan bijvoorbeeld je ramen kan er voor zorgen dat je compleet nieuwe kozijnen moet laten steken. Het spreekt voor zich dat dit werk een pak duurder is dan een klein stuk houtrot herstellen.

Meer informatie over het detecteren en behandelen van houtrot vind je op de pagina houtrot herstellen.

Casius is een eenvoudig en effectief platform om prijzen te vergelijken. Dit is de tweede keer dat ik met dit bedrijf samenwerk en telkens kreeg ik een correcte prijs die overeen kwam met wat ik in gedachten had. Zeer praktisch voor personen die de juiste keuze willen maken.

Masure Julien

Erkend vakwerk

Erkend Vakwerk

Elke partner van Casius is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk.

Wat doet een schrijnwerker?

Schrijnwerker nodig?

Ben je op zoek naar een goede schrijnwerker in de regio? Klik op onderstaande knop en vraag meteen een aantal offertes aan van gescreende schrijnwerkers uit de buurt.

trapgat maken in beton

Trapgat maken?

Een trapgat in hout of beton maken, aanpassen of dichtmaken? Lees er alles over op deze pagina.

Wat doet een schrijnwerker?

Wat doet een schrijnwerker?

Voor welke opdracht doe ik beroep op een schrijnwerker? Hoeveel kost deze vakman gemiddeld?

Schrijnwerkerij

Schrijnwerker gezocht?

Zoek je een goede schrijnwerker dicht bij huis? Bij Casius bezorgen we je een aantal offertes.

Recente opdrachten schrijnwerk

vrijdag 22 september 2023

Branddeuren plaatsen

In het ontmoetingscentrum van de gemeente Herenthout is een brandweerrondgang geweest hier zijn enkele opmerkingen gekomen. Wij dienen enkele branddeuren te voorzien en deze zouden zo spoedig mogelijk geplaatst moeten worden


Timmerwerken Herenthout
donderdag 21 september 2023

Dressings

Hallo! Wij zoeken een inmaakdressing met afmetingen 378bx60dx268h tussen twee muren. We zien de afwerking graag in simpel wit, met deurtjes. In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Timmerwerken Berchem (Antwerpen)
donderdag 21 september 2023

Op maat gemaakte branddeuren (ter vervanging van bestaande)

Voor een café en zaal dienen we 2 bestaande (op maat gemaakte) branddeuren te vervangen, aangezien de zegel weg en/of onleesbaar is. Daarbovenop moet er 1 gewone deur (op maat) vervangen worden door een brandwerende deur.


Timmerwerken Weerde
woensdag 20 september 2023

Dressings maken

Wij zouden graag een dressing eiland willen met lades Ongeveer 1 meter breed en 1 meter lengte en 1 meter hoogte. Graag zouden wij aan elke kant 4 lades willen en in dezelfde kleur als de inbouw kasten als dit mogelijk is.


Timmerwerken Lanaken
woensdag 20 september 2023

Houten trapleuning vervangen

Ik zoek een schrijnwerker om mijn houten trapleuning te vervangen en de nieuwe zou 10cm meer naar rechts moeten komen. De trap gaat tot de 2de verdieping.


Timmerwerken Merksem
dinsdag 19 september 2023

Branddeuren plaatsen zolder

Branddeur voor zolder Branddeur voor compartimentering


Timmerwerken Knokke
Offertes schrijnwerk aanvragen