Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
schrijnwerker maakt maatwerk

Schrijnwerk

Schrijnwerk

Op zoek naar een schrijnwerker uit je regio? Hier vind je alle informatie, richtprijzen en kan je gratis offertes aanvragen hij erkende vakmensen.

Ramen en deuren

Ramen bepalen meer dan enkel het uitzicht van je woning. Ze vormen het sluitstuk van de isolatie. Plaats je ze fout of kloppen de afmetingen niet, dan gaat er veel warmte verloren. En over isolatie gesproken, is dubbel glas voldoende of is hoogrendementsglas de extra kost waard? Alle info over het plaatsen van ramen vind je op deze pagina.

Ook deuren vallen onder dezelfde categorie als ramen. Kies je voor dezelfde afwerking - bijvoorbeeld in hout, pvc, aluminium of staal - als de ramen of ga je voor iets anders? Alle info over gewone deuren en branddeuren vind je hier.

Deuren of ramen schilderen is een minder ingrijpende opdracht. Het biedt geen extra isolatie maar kan wel het uitzicht van je huis in één klap veranderen. Benieuwd naar wat het kan kosten? Vergelijk snel enkele gratis offertes bij erkende schilders.

Trap plaatsen of renoveren?

Wanneer het tijd is om je trap een nieuw uitzicht te geven, heb je twee opties: een volledig nieuwe trap laten plaatsen of je huidige trap renoveren.

Een traprenovatie bespaart je de zware kost van een volledig nieuwe trap. Renoveren is dus geen slechte keuze wanneer je trap nog in goede staat is. Een nieuwe laag vernis, overzettreden of de trap schilderen? Meer info over het renoveren van een trap ontdek je hier.

Een nieuwe trap plaatsen is ingrijpend, maar zorgt er wel voor dat je terug goed bent voor de komende jaren. Een houten, betonnen, glazen of metalen trap in gedachten? Extra informatie of de mogelijkheid om gratis offertes te vergelijken vind je hier.

Maatwerk

Maatwerk vind je overal terug in huis. Van kasten op maat in de badkamer tot meubels of de afwerking van het interieur in je woonkamer. Sleutel tot succes? Goede afspraken met jouw timmerman of schrijnwerker. Op zoek naar een vakman die bij jou langskomt om alles te overlopen? Op deze pagina ontdek je alle info. Hier kan je gratis enkele offertes vergelijken.

Zolder renoveren

Een zolderrenovatie is hip. Zelfs zonder hoge budgetten kan je een lege zolder al snel omtoveren in een praktische ruimte. Enkele muren optrekken met gyproc, het plafond isoleren zodat het tijdens de zomer en in de winter aangenaam is en een velux of twee installeren voor extra licht.

Van plan om de zolder intensief te gebruiken als tweede woonkamer of speelparadijs voor je (klein)kinderen? Dan kan je extra investeren: een stevige trap installeren en de algemene afwerking verder verfijnen.

Ontdek alle info over zolderrenovatie op deze pagina.

Dankzij Casius vond ik iemand die zijn vak kende. Het was de eerste keer samenwerken met Casius, maar ik zal zeker nog gebruik maken van hun dienst.

Romain Dieu

Liggend 2

Erkend Vakwerk

Elke partner van Casius is financieel gezond en voldoet aan de eisen van het Erkend Vakwerk keurmerk.

trapgat

Trapgat maken?

Een trapgat in hout of beton maken, aanpassen of dichtmaken? Lees er alles over op deze pagina.

Ramen en profielen installeren door een vakman

Wat doet een schrijnwerker?

Voor welke opdracht doe ik beroep op een schrijnwerker? Hoeveel kost deze vakman gemiddeld?

schrijnwerker

Schrijnwerker gezocht?

Zoek je een goede schrijnwerker dicht bij huis? Bij Casius bezorgen we je een aantal offertes.

Recente opdrachten voor schrijnwerk

zondag 11 april 2021

Schilderen schrijnwerk

ALU voordeur zit op het zuiden en is helemaal verkleurd door de jaren heen; opschuren en schilderen in groen


Behang- en schilderwerken
zondag 04 april 2021

Schilderen buitenschrijnwerk

Ik zou graag het buitenschrijnwerk van mijn huis laten behandelen: lijst van het dak, ramen, sierstuk in de gevel Het huis is 7x17m (ong 10m²)


Behang- en schilderwerken
maandag 29 maart 2021

Renoveren hellend dak - 200 m² - uitvoering kleine donkergroene leistenen

Graag een vakspecialist ter plaatse. Fotomateriaal is beschikbaar op vraag. Hellend dak van 12 x 12 m (hoogte circa 6 m). Er zit een dakkapel in met glooiende daklijn. Daarnaast een extra uitbouw van 6 x 5 m (hoogte circa 4 m). Uit te voeren: Vernieuwen dakbedekking door klein leisteen-achtig materiaal. We willen donkergroene “leisteentjes”. Belendend aan het dak zit rond de uitbouw een veranda, nu met golfplaten. Zal hetzelfde materiaal als het dak moeten krijgen. Vervangen dakgoten. Wat schrijnwerk aan binnenkant van dak. Daar heeft het ooit gelekt (vorige eigenaar), stuk van balk dient vervangen te worden.


Dakdekken en dakherstelling
Offertes aanvragen